- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.361
NAGIhaaannnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla acunda tam zamaninda payladi turabiyi oh be rahat bi uyku cekicem. nefret ediyorum adamdan yaa.yine acitasyon yapmaya calisti ama yemediYallah Turabi biz seni çekemeyiz şunun elendiğini de gördüm ya Hakan çekti fişini başı öne eğile eğile defolup gitti hakkettiği oydu.
ElendiiiiiiiiTurabi iğrençsin.
Insallah elenirsin insallah.
Elendi demek acun ne dedi.Oh beeeeeeee turabi elendi Allahim sana şükürler olsun.finale ciksaydi cok üzülürdüm.acun da agzinin payini verdi sonunda
Duygu somurusu yapiyodu yine,hakana da satasmaya baslamisti.acunda sen ne enteresan bi insansin,kendin herseyi yapiosun baskasi yapinca deliriyosun falan dediElendi demek acun ne dedi.
Nostradamus gibi kadinim beAnil berk en iyiler arasinda olcak dedi dersiniz
Gönderdim ama eşim turabici olduğu için gizli sadece 5 tane gönderdim ay sonu anlar ancaE ertugrulunhalimesi ademe oy gonderdin mi?bu aksam sampiyon belli olacak
Bende 6 tane gonderdim.eger suanki oylamadan cikarsa 3 tane daha atarik.10 oya tamamlarim diyorum.ama galiba sampiyon nagihan olacak gibiGönderdim ama eşim turabici olduğu için gizli sadece 5 tane gönderdim ay sonu anlar anca
Insallahh canimBende 6 tane gonderdim.eger suanki oylamadan cikarsa 3 tane daha atarik.10 oya tamamlarim diyorum.ama galiba sampiyon nagihan olacak gibi
Insallah adem olur ama adem olamazsa nagihan olsun isterim bende canoInsallahh canim
Oy atmam ama Nagihan haketti bence. Adem de tabi ki.Insallah adem olur ama adem olamazsa nagihan olsun isterim bende cano
Bende 6 tane gonderdim.eger suanki oylamadan cikarsa 3 tane daha atarik.10 oya tamamlarim diyorum.ama galiba sampiyon nagihan olacak gibi
Hayir adem daha cok hakediyo amaaa cok guzel bi yüreği var adomun.ama hayırlısı canim.anıl ev aldi birinci olmasa da olur :))Oy atmam ama Nagihan haketti bence. Adem de tabi ki.
Nagihan alamazsa Anil alsin diyorum. Adem sonradan onlara cok benzedi.
Adem kazansin nolur yaaa.bu arada nagihan cok oy aliyormus sponsoru varmis sosyal medya yıkılıyor.bence sampiyon olcak gibiAdem ve Anil hak ediyor ama Nagihan kazansin istemiyorum
Cok hirsli ve sadece o fedakarlik yapmis gibi davraniyor bir kere kaybetsin morali bozuluyor Damla sakat olmasina ragmen yine de onla iyi yaristi o da bu avantaji kullandi.
He bak o acidan bakarsan Adem'e verebilirler.. Gerci Nagi yarisini aldi ama bakalim halk kimi uygun gormus.Hayir adem daha cok hakediyo amaaa cok guzel bi yüreği var adomun.ama hayırlısı canim.anıl ev aldi birinci olmasa da olur :))
Adem kazansin nolur yaaa.bu arada nagihan cok oy aliyormus sponsoru varmis sosyal medya yıkılıyor.bence sampiyon olcak gibi
Kalbim yerinden cikacak.insallah adem elenmez anila bir kisi 1100 küsür oy gondermis sosyal medyada paylasmis hattaHe bak o acidan bakarsan Adem'e verebilirler.. Gerci Nagi yarisini aldi ama bakalim halk kimi uygun gormus.
Insallah adem elenmez.kalbim firliycak simdi.hamileyim birde stres oluyorum ya ofBir tek anne o gibi davraniyor ve cok hirsli itici geliyor Adem ev de alamadi Anil ve Nagihan ev kazandi.
Hilmicem oyunculukla para kazaniyor.
Nagihan kazanicak gibi ama umarim Adem alir odul kazanamadi ve hak ediyor olmazsa uzulurum.