- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.381
Ben kim alsa uzulmem. Aslinda Adem daha hirsli bana gore daha sinsi geliyor. Nagihan ici disindaBir tek anne o gibi davraniyor ve cok hirsli itici geliyor Adem ev de alamadi Anil ve Nagihan ev kazandi.
Hilmicem oyunculukla para kazaniyor.
Nagihan kazanicak gibi ama umarim Adem alir odul kazanamadi ve hak ediyor olmazsa uzulurum.
Kiz sakinn sen mi alcan odulu :))Insallah adem elenmez.kalbim firliycak simdi.hamileyim birde stres oluyorum ya of
Adem sampiyon olamiycakKiz sakinn sen mi alcan odulu :))
Ben kim alsa uzulmem. Aslinda Adem daha hirsli bana gore daha sinsi geliyor. Nagihan ici disinda
Ayrica hirsli olmak kotu degil ki.
Hayirlisi bakalim..
Insallah adem elenmez.kalbim firliycak simdi.hamileyim birde stres oluyorum ya of
Adem yaz 1890 a gönder o zmaan nolur:))Elenmedi iyi oldu.
Ev odulunu de kazanamayan az kisiden biriydi.
Haktan yana ahlaktan yana oldugumdan Adem kazansin istiyorum.
Bu yarışmayı nagihan kazanırsa ahanda buraya yazıyorum bir daha survivor izlemem ben.
Bende izlemem.eger adem sampiyon olamazsa yine bitmistir benim icin survivorBu yarışmayı nagihan kazanırsa ahanda buraya yazıyorum bir daha survivor izlemem ben.
Ama gerçekten yani anıl da şampiyonluğu hakediyordu adem şampiyon olmasaydı kesinlikle anıl şampiyon olsun isterdim nagihan ne alaka pis ağızlı kadın resmen şampiyon olmak için hakan ve turabi ye yalakalık yaptı eğer şampiyon olursa bu sayede olacak sadece yalakaliktan.Bende izlemem.eger adem sampiyon olamazsa yine bitmistir benim icin survivor
evet turabiye cok yalakalik yapti yaa orda bende cok gicik oldum.hadi gizlice 2 oy daha gonder lutfen :))Ama gerçekten yani anıl da şampiyonluğu hakediyordu adem şampiyon olmasaydı kesinlikle anıl şampiyon olsun isterdim nagihan ne alaka pis ağızlı kadın resmen şampiyon olmak için hakan ve turabi ye yalakalık yaptı eğer şampiyon olursa bu sayede olacak sadece yalakaliktan.
Evet nagihan sponsor bulmus kendine,birde demet akalin herkese oy gonderin nagihana diye baski yapip reklam yapip duruyor.kac oy gonderdin ademe?? Valla adamcagiz gecen seneki gibi olmasin uzulmesin yaaBu nagihani sevmeyen bi benmiyim
Her hali yapmacik geliyor.
En basindan beri kufurleri yayina verilmedi hatasi soylenmedi uyarilmadi anilla cok buyuk kavgalari olmus.
Acunmedyanin torpillisi o ve hakandi
Damlayi hilmicemi ve anili elemesi cok ilginc
Turabiyi bilerek saldirarak elediler turabini hatasi olmasina ragmen acunun yaptigi cok yanlis o an canli yayinda oylamada olmaz.
Sinirden su an tvyi kapadim nagihani sampiyon yapacaklari o kdr belliki
Tum sosyal medya kapandi neden sponsor iddialarina cvp verilmedi nagihan son 1 ayda parlatildi eli catlak oglunu gormemis tek rakibine basarisi mi basari? Damla murat hilmicem gecmeden oyun bile alamadilar o zamanlar nerdeydi cok aciz diye agliyordu? Kac kere performans birincisi oldu. Dokunulmazliktan once karsiya habersiz gecerken sinsi degildi ama hep ona yapilanlardan bahsetti.
Ilk defa ademe oy attim haksizliga susmamak icin. Ademi gecen yildan beri severim diger yarismacilar destekliyor ama ne yapilsa bos gibi geliyor.
Seneye ztn tovbe acmam bakmam bu kdr adaletsizligi gururla izletmek nedir? Bitsim diye sabirla bekledim sinir sahibi oldum be
Evet nagihan sponsor bulmus kendine,birde demet akalin herkese oy gonderin nagihana diye baski yapip reklam yapip duruyor.kac oy gonderdin ademe?? Valla adamcagiz gecen seneki gibi olmasin uzulmesin yaahadi son 1 2 oy daha pisman olmamak icin lutfen bastiralim
Kalbim yerinden cikicak ya.nolur kazansin yaa cok uzulucem yoksaEee acunmedya buna nasil sessiz kalir ya
Ay yeminle basima agri girdi
3 tane attim az ama hic atmam diyordum benim gibi cok kisiden aliyor adem bi ihtimal hadi be
Ben kapadim yatip uyucam sonuc belli bence beter olsunlar yaramaz ama o evler paralarKalbim yerinden cikicak ya.nolur kazansin yaa cok uzulucem yoksa
Valla bu kadin birinci olacak yaaBen kapadim yatip uyucam sonuc belli bence beter olsunlar yaramaz ama o evler paralar
Valla bu kadin birinci olacak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?