SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Birleşme öncesi yeni tişört dağıtmışlar çok şükür. En son tanıtımda Adem'in tişörtü yeni. Rengi de değişmiş. İlk hafta biraz cırt bir koyu mavi olan renk zamanla gri olmuştu. Şimdi hoş bir mavi tişört giyiyor.

Son düzenleme:
aa ben şok erdi çok güvewniyordu fanlarına gerçekten fanları çok fazlaydı şükür gitti aynen sıra sabriyeyle şahika da ne kadar sahikayı sevsemde yavaş
Canım erdi büyük gaf yaptı çünkü fanlarini resmen küçümsedi mecburlarmis gibi lanse etti insanlar gerçek yüzünü gordu

ne dedi ki öyle bsy izlemedım kacırdım sanırım
İnsanlar elektrik faturası şu faturası öder gibi bana oy atıyorlar gibi bi laf etti yanlış hatırlamıyorsam yani insanlar seni severek oy atiyor o küçümseyen bir tavır aldı

Böyle deli gibi oy atanları da hiç anlamıyorum. Adamın biri bu ay ki emekli maaşım bilmem kime diyodu.

İnsanlar elektrik faturası şu faturası öder gibi bana oy atıyorlar gibi bi laf etti yanlış hatırlamıyorsam yani insanlar seni severek oy atiyor o küçümseyen bir tavır aldı
evet onu hatırladım her ay bana oy atıyorlar yük oldum biliyorum vs dediydi

Aaaa erdi mi gitti izlemedim uyumuşum Berna gider sanıyordum ben
aynen bende ogedayla tuğçe artık bernanın fanlarının ne kadar çok olduğunu anlamıştır erdi kalır berna gider diye düşünüyorlardı erdiyi daha fazla oy potansiyeli var diye görüyorlardı
şimdi gökhan anıl ve burçak girebilir potaya

Panorama Hakan, Adem'in performansının vasat yani ortalama olduğunu söyledi. İstatikler öyle söylüyormuş. Ben de bir istatistik paylaşayım o zaman.

Oynadığı teke tek oyunlarda Erdi'yle yarışmayı seçme oranı en yüksek yarışmacılar:

1) Tarık
2) Fatih
3) İlhan

Serhat'ı mazereti var diye listeye koymadım.

Ama Hakan'ın listeye göre İlhan'ın performansı Adem'den iyi. Adem de hasta olduğunda diğerleri gibi hastane ortamında tedavi görse, hasta hasta oyunlara çıkmasa, genel olarak bu kadar çok oyuna çıkıp yorulmasa ve oynadığı zamanlarda İlhan kadar sık Erdi'yi tercih etse senin listende de daha yukarılarda olurdu. Bu arada:

Ünlülerde erkeklerin çıktıkları oyun adedi:

1) Adem: 184
2) İlhan: 160
3) Furkan: 139
4) Serhat: 94

Adem İlhan'dan 24, Furkan'dan 45, Serhat'tan 90 adet fazla oyuna çıkmış. El insaf!

Hakan aslında ademci nasıl oldu da bu istatistiği çıkarttı te Allahım ya adem bizim 1.miz başka 1. Yok olamaz izin vermeyiz

Hakan aslında ademci nasıl oldu da bu istatistiği çıkarttı te Allahım ya adem bizim 1.miz başka 1. Yok olamaz izin vermeyiz
Aynen. Yarışmayı hakeden tek isim adem. Yazık ya üzülüyorum ona yapılanlara. Ne kadar efendi mutevazi bi insan.insallah birinci olur.değilse bidaha survivor falan izlemem

Aynen. Yarışmayı hakeden tek isim adem. Yazık ya üzülüyorum ona yapılanlara. Ne kadar efendi mutevazi bi insan.insallah birinci olur.değilse bidaha survivor falan izlemem
Eşimde öyle diyor bende yani adama yapılmadık hakaret kalmadı o serhat pisliği ademe metre karesine göre adamsın dediğini ne çabuk unuttular ayıp be evet ademe katılıyorum serhat alman erkegidir ve azıcık yüreği varsa önümüzde ki potaya ademin yanına çıksın ama onda o yürek yok boş boş konusuyor

He birde o kadar gururuna dokundu alman erkeği lafını ilk duyduğu hafta ilhan bireysel dokunulmazlık almıştı niye o zaman demedi çıkart ademin karşısına beni diye durdu durdu güç eline geçince mi geldi aklına sahtekar adam

Ademin surekli her firsatta ben ben demesi rahatsizlik verici artik surekli ben yaptim ben doyurdum ben ben ben ilhanlara yapmisti aynisini kardesim dedigi sabriyeye yapti bu sefer sogudum iyice ademden ve kameralara oynadigini dusunuyorum artik , ilhandan sonra favorim ademdi ama simdi sadece ilhan mansiz bugunku izledigim seviyesiz tartismayi gorunce tekrardan iyi ilhan mansizi tutuyorum dedim onun kavgalari en azindan takim basarisi icin baska derdi yok durusu cok saglam ama ilhan sampiyon olmayacak biz halkimiz nerde magdur agzi laf yapan birisi varsa onu tutuyor o yuzden ilhan mansiz sampiyon olamaz..Bu arada ilhani tutuyorum ama yanindaki ucluyu sevmiyorum insallah ilhanda o ucluden ayrilir tek basina devam eder yoluna

Yahu Allah aşkına sabriye az yesin peşine uşak tutsun adem niye öyle diyor haklı sebepleri var yangel yat Osman misali yatan sabriyeyle uğraşamıyor artik sürekli diyor ki belki akıllanır birşeyler yapmaya başlar. İnan dün ki pilavı bile 2.5 ayda ilk defa yaptı herkesin hakkını yiyiyor o gıcık sabriye valla ilhan zannetmiyorum finale gider benim tahminim finale 3 hafta kala elenecek bak gör canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…