SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658

Bir balık mevzusu var. Ne olduğunu tam bilmiyorum. Ama Şahika'nın söylediği bir şey sanki Adem yalan söylemiş gibi bir algı oluşturmuş. Sonra Şahika gidip Âdem'den özür dilemiş. Furkan Adem'e "Şahika seni yalancı durumuna soktu" deyince Adem "Ne yapayım? 30 yaşında kadın geldi benden özür diledi, varsın ben yalan söylemiş gibi görüneyim" gibi bir şeyler söylemişti. Bundan dolayı dörtlü grup Şahika'ya yalancı demeye başladı.

İkinci mevzu da şarkı olayı. Sema Şahika'ya "Sen Tarık elendiğinde konsey çıkışında bağıra bağıra şarkı söyledin" dedi. Şahika da "ben şarkı falan söylemedim" dedi. Konu çok uzadı. Panorama'da elenmiş olan Sedat'a söyledi mi diye sordular, Sedat "evet mırıldanmıştı ama Tarık gitti diye değil" gibi şeyler söyledi.

valla şahikayla sabriyenin hatalarını bilmem de, ademin bence milyon kere nankör seni besledim de öyle de böyle de demesi baydı, yani yapmasaydın o zaman, kimse orda birbirinin kardeşi değil yani, adem kimseye kol kanat germek zorunda da değil, neden böyle bi misyon edindiyse, gerçi çoğu türk erkeğinde vardır bu, mağdur kadına yardımcı olma güdüsü, ama saçma yani, korunmaya muhtaç insan zaten o adaya gidemez

Adem sabriyenin üzerine cok gitti dimi :/
Ne olursa olsun insan yaptığı iyiliği her tartışmada dile getirip yüze vurmaz.

Adem sabriyenin üzerine cok gitti dimi :/
Ne olursa olsun insan yaptığı iyiliği her tartışmada dile getirip yüze vurmaz.

valla seyircilere kendini anlatmak için vuradabilir bence ama aşırı aşırı abarttı yani her iki kelimesinden biri nankör, sana baktım, seni besledim, yani karı koca kavgasına döndü

Adem cok yanlis yapiyor benim ilk bas tanidigim adem bu degildi uzuluyorum acikcasi surekli sabriyeyle ic ice olmasi ademi degistirdi bence sabriyeyle yaptiklari kavga cok seviyesiz ve ikiside hatali birbirlerine agza alinmayacak laflar soylemisler bunun dogallikla ilgisi yok ademin iyiligi icin sabriyenin elenmesi lazim bir an once..bu arada ilhani oyunlar disinda goremiyoruz yaa ben bu adami ada hayatinda da gormek istiyorum acun napiyor sakliyor mu adami gostermiyor bize ben onun icin izliyorum valla

Anılın zayıflıktan köprücük kemikleri artık aşmış yani 3.köprüye dönmüş gidiş dönüş 8şerit

Ay ekşide tugcenin bacak kıllarından bahsetmişler ben izlemiyorum görmedim cok meraktayım

bende çok şaşırdım şahikanın duruşunu severdim ama sinsiymiş resmen ortalık bozmak için ortaya laf attı sen böyle demedin mi diye dese bile sattı yani ki önceden de diyordu sabriye ama şahikanın fişteklemesiyle alevlendi
ademin konusmalarını hoş bulmadım çok abarttı nankörsün besledim vs bence ademe artık en büyük kötülük sabriyeyle yan yana olmasıdır sabiryenin kesinlikle gitmesi laızm
sabriye ademi koruyacağım diye elenecekti neredeyse ademin biraz daha ılımlı ya da hiç muahattap olmadan benden bi süre uzak dur demesi gerekiyordu .çok laf dalaşına girip ağır laflar kullandılar
şahika önceden rahatsızsa önceden söylemiliydi gerçekten sabriyenin dediği doğru pınarla yaklaşınca hemen kendı çıkarları için ortalık karıştrıp erzak ayırmaya kalktı çünkü ben erzagımı alıyorum deseydi bizi bırakıyorsun bizi sattın şahika olacağı için ve cephe alınacağı için şahika direk yekten söylemedi ve bunları çevirdi
şahikanın tehlikeli olduğunu doğru insanım imajını çizdiğini dün gördüm doğru insan sabriyeyi çeker sen böyle böyle diyorsun bunu ademle paylaş erzakları ayıralım der ama resmen fitnelik yaptı ve ademe de puan kaybettirdi kendi erzagını ayırabilmek için

tarık mengüç olayında da şahika varsın sarkı soylesın ki öncesinde tartştılar kızın zaten umrunda olmaz ama tarık'ı yazan ve gönderen sema ve tayfası onlar harici kimse yazmadı da göndermedi de adamı kendiler yaptı günah keçisi arıyorlar yaptıklarının üzerini örtmek için

dün serhat yine tartışmasını yaptı gönüllülere sataştı yok atma çalışma sanane kardeşim yasak olsa orada anıla atmayın denir zaten serhata neyse gerzek bi defolup gidemedi

Malum dörtlünün kendi aralarından isim yazacakları günü merakla beklemekteyim .

Şu anda tek izleme sebebim Adem .

Gönüllülerde ise aralarında Gökhan favorim .

Malum dörtlünün kendi aralarından isim yazacakları günü merakla beklemekteyim .

Şu anda tek izleme sebebim Adem .

Gönüllülerde ise aralarında Gökhan favorim .
bende gönüllülerden eseri tutuyordum ama o gidince gönüllülerden hiç kimse kalmadı gözümde
volkanda sevilmiyor
ogaday bi nebze ama bernayla vs cok ugrastı tugcelerle cok dedıkodu yaptı gökhanı da sattı çoğu kişi dedikoducu diye uzaklaştı ogedaydan

Başlarda gönüllülerden desteklediklerimdendi Ogeday fakat izledikçe o çocukça hareketleri çok itici gelmeye başladı . Hele Berna ya yaptığı o iğrenç hareketle maalesef tüm sempatisini yitirdi bende .

Birleşme partisi hangi gün belli mi

Ben Cumartesi gecesi diye tahmin ediyorum. Eleme oyunu yerine onu gösterirler.

Şahika erzak ayırmak için mi ne için yaptı bilmiyorum ama Sabriye'ye çok ayıp etti. Bunu söylediğinde Adem'le Sabriye'nin %100 kavga edeceği belliydi. Çok düşünceliyse dediğin gibi Sabriye bunu ona söylediğinde bir kenara çekip ne istiyorsa söyleseydi.

Tam heyecanlı yerinde bırakmışsın. Birleşme partisi olacak, ses yarışması olacak, adalar birleşecek, adalar birleşince ünlüler, gönüllüler iletişime geçecek. Ben ilk kez Survivor izliyorum. Adalar birleşince ne oluyor, yarışlara kim kim çıkıyorlar bilmiyorum. Ama zaten var olan kurallar da değişiyormuş.

Ailelerinden fotoğraf geldiğinde ve mektup geldiğinde ben Anıl'ı çok sevimli bulmuştum. Karısından hayatımın anlamı diyerek bahsediyordu. Öyle bir ses tonuyla gözleri parlayarak bahsediyordu ki bana çok içten gelmişti.

Geçen gün konseyde Acun'la konuşmaları da enteresandı. Kimseyi incitmek istemeyen, o yüzden kendisi de çabuk incinen, ufak şeyleri çok kafasına takabilen sevimli bir adam gibi görünüyor. Oyun kazandıklarında da karşı takım üzülmesin diye abartılı sevinç gösterisi yapmaktan kaçınıyormuş galiba.

Adalar birleştiğinde Adem'le anlaşabilirler gibi geliyor. Gönüllüler ünlülere genel olarak düşman gibi bakarken, o "Adem'i seviyorum" demişti. Hatta Sema sanırım bunu duymaktan rahatsız olmuş olacak ki "muhatap olmayın şunlarla" diye söylenmişti.

Gerçi sonrasında Anıl havuz oyununda "Adem beni boğmaya çalıştı" demişti :)) Ama adalar birleşince Adem ona doğrusunu anlatır.

Sembol oyununda Ogeday Adem'e "puzzle oturmadı" dediğinden beri gönüllülerden hiç kimseyi tutmuyordum. Şimdi Anıl'ı sempatik buluyorum. Gönüllülerde ilginç fazla bir şey olmayınca neyse ki Anıl'ı ön plana çıkarmaya başladılar da tanımış olduk.

Son düzenleme:
aynen anıl çok sempatik kendi ince düşündüğünden kimseyi kırmayım derken takıntılı oluyor mağaraya yerleşerek en iyisni yaptı uzaklaştı zaten koca adada balık tutanda bı oymuş erkeklerin oturması gönüllülerde ilginç yani
serhat şimdiden gönüllülere anıla vs sözler söylewmey basladı birleşme olunca serhatın gönüllülerle sürekli kavga edeceği kesin gibi duruyor

taylor
"Tam heyecanlı yerinde bırakmışsın. Birleşme partisi olacak, ses yarışması olacak, adalar birleşecek, adalar birleşince ünlüler, gönüllüler iletişime geçecek. Ben ilk kez Survivor izliyorum. Adalar birleşince ne oluyor, yarışlara kim kim çıkıyorlar bilmiyorum. Ama zaten var olan kurallar da değişiyormuş."

gerçekten de tahammül edemediğimi farkettim. burdan takip ederim artık. dörtlüden biri elenmeden de izleyebileceğimi zannetmiyorum. kafa dağıtmak için izliyordum ama artık adil gelmiyor bana. geçen senede kışın evdeydim ve kısmetse oluru izlemiştim, bir süre sonra melis adnan ayça bunlara tahammül edemediğimi gördüm, bu sene asla bakamıyorum. adnana benzettiğim için dideme bile bakamıyorum.

Umarım Survivor'ı en yakın zamanda tekrar izlemeye başlarsın, yani en yakın zamanda dörtlüden biri elenir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…