Adem'le Sabriye kavgasını başlayan şey Şahika'nın Adem'in yanında Sabriye'ye "sen Adem için böyle böyle dedin, coconut dağıtırken başında dur dedin" demeseymiş. Sabriye de Adem'e "Şahika'nın anlattığı olay yeni değil, sen bu dediğini zaten niliyorfum, bunun hakkında konuşmuştuk" diyor.
Şahika'nın şu saate kadar çizdiği asil tabloya hiç yakışmadı. Kardeşi kardeşe düşürdü. Anlattığı yeni bir olaysa bile Sabriye'ye gidip "bu dediğini yapmak istemiyorum, bu dediğin yanlış" diyebilecek bir insan. Adem'e neden söylüyor anlamadım. Resmen Sabriye'yi ateşe attı. Sabriye kibirli dörtlüden bile bu kadar kötülük görmemişti. En sevdiği kişiyle arası bozuldu.
İki gün önce Sabriye'yle Şahika'nın konuşmasına denk gelmiştim. Şahika çok sakin bir biçimde Sabriye'nin davranış tarzını eleştirdi, "şu yaptıklarından rahatsız oluyorum" dedi. Sabriye "bitti mi?" deyip bitti cevabını alınca sadece gülmüştü. Sabriye'ye sinir olmuştum neden kıza düzgün cevap vermiyor diye.
Dün Panorama'da elenen ünlülerden Berna vardı. Dedi ki Sabriye adada özellikle "bana bir şey söyleyecekseniz kameralar önünde söylemeyin, kameralar yokken söyleyin, ben sizi dinlerim, hallederiz" diyormuş. Kameraların önünde ona eleştiri getirilmesini onun üzerine oynanıyor gibi algılıyormuş. Bunu adada 1-2 hafta kalan biri bile biliyor. Demek ki Sabriye Şahika ona eleştirilerini kameralar önünde söylediği için kızdı.
Şahika kıza hem sinir olduğu ve bana yapmayın dediği şekilde gidip kameraları bekleyip konuştu, hem de kardeşim dediği kişiye gidip "senin hakkında böyle böyle söyledi" dedi. Çok şaşırdım. Hiç bunları yapacak biri gibi durmuyordu.
Sabriye'nin sürüyle hatası var da Şahika da Sabriye'yi 24 saat içinde iki kez ateşe atarak bence daha büyük ve kendinden beklenmeyecek şekilde hata yaptı.