Survivor Ekstra'da Sedat'ın Sabriye'ye "erkeğin yanında kadın konuşmaz" demesi konusunda, Sabriye'yle ilgili "ben onu kadın gibi görmüyorum, o yüzden o söylenen lafı kadınlara hakaret gibi anlamadım" gibi şeyler söyleyen sunucu Furkan, Sabriye için bu gece de "ya direktifleri duymak istemiyor ya da zekası yetmiyor" dedi. Yok artık! Hem kadın gibi değil, hem zekasında sorun olabilir.
Bunu düşünebilir de söyleyemez. Çünkü bir sunucu ve canlı yayında. Hiç mi bir eğitimden geçmiyor bunlar? Memlekette sunucu/yorumcu kıtlığı mı var? Sabriye'nin zekâsına laf ediyor da kaç kere konuşulanı anlamadığına denk geldim.
Başkası için söylerken sorun değil tabii. Kendisi için şöyle söylendiğini duysa ne hisseder: "Abuk sabuk konuşmaları var, Acun stüdyoya gelince işini doğru düzgün yapamıyor, Acun'dan azarı yiyince Acun'a 'siz gelince heyecanlandım' diyor, erkek gibi değil, zekasında da sorun olabilir" vs. Hakaret etmek istedikten sonra herkes herkese söyleyecek şey bulabilir.
Sabriye'nin sürüyle hatası var, orası ayrı. Ama televizyonda birinin hem kadınlığına hem zekasına laf etmek çok büyük hadsizlik.