sen kimsin king kong sen kimsin king kongallahım yıkıldım bi insan kendine neden king kong der ey cemaati müslim
Bence Adem'de Sabriye'nin oy potansiyelinin kendisinden yüksek olduğunu düşünüyor halbuki Sabriye'yi Adem için desteliyorlar oy verenler.Bir de Sedat "Ademler ve benim grubumun birleşmesinden çok korkuyorlardı, o yüzden Sema Sabriye'ye çok iyi davranmaya başlamıştı. Hep SABRİYE! diye bağırarak hitap eden Sema, birden Sabriye'cim demeye başlamıştı" gibi şeyler dedi.
Sema Sabriye'ye iyi davranıp Adem'le kavga ediyor. Sanırım Sema Ademler'in grupta oy potansiyeli olarak Sabriye'nin en güçlü kişi olduğunu sanıp yanlış bilgiyle hareket ediyor. Halbuki kibirli davranmasa, kimseyi hor görmese, kim ne kadar güçlü bilgisine ihtiyacı bile olmayacak.
Bence Adem'de Sabriye'nin oy potansiyelinin kendisinden yüksek olduğunu düşünüyor halbuki Sabriye'yi Adem için desteliyorlar oy verenler.
hahahaha evet ya aklımda king kong kalmış adam kendine goril dedi ya
yok yaw sen kimsin goril sen kimsin goril sen kimsin goril didigorilim dedi ya böyle kalakaldım.
acun zaten bundan prim alıyor bunları göze alarak bi sözleşme imzalatmış olabilir yarışmacılaraSurvivor Extra'daki sunucularından Kemal dün gece mantıklı bir şey söyledi. Özetle dedi ki, "Sema Şahika hakkında devamlı negatif konuşmasın, gitmesini istiyorum diye ağlayıp sızlanmasın. Şahika'yı göndermeyi çok istiyorlarsa, kendilerine güveniyorlarsa, dokunulmazlığı kaybedince Şahika'nın karşısına İlhan'ı, Sema'yı ve o dörtlüden birini daha çıkartıp düello yapsınlar."
Ama yapmıyorlar işte. Sabriye konusunda da yapmadılar. Anca bağırıp çağırıp mobbing yapıyorlar.
Balık konusunda tartışırlar vs o ayrı. Ama bir insana performansı düşük diye kötü davranmak, baskı yapmak, "sen zaten ne işe yararsın, git anca yoga yap, rekor kır" demek, arkasından duyacağı şekilde bugün yenilirse ona çirkinleşeceğim vs demek mobbing yapmak demek.
En başından beri düşünüyorum, ben olsam kağıt kalem ister mobbinge maruz kalıyorum diye dilekçe yazardım. Yarışmacıların hepsi Acun ile sözleşmeli çalışan statüsündedir. Bir çalışan olarak hakları olmalı. İmzaladıkları anlaşmada "dava açmayacağım" vs diye bir madde olabilir ama patrona dilekçe vermeye engel bir madde yoktur herhalde. O dilekçeden de fazla bir şey çıkmaz da yaptıkları şey resmi olarak yüzlerine vurulmuş olurdu.
sevdiği yemek çıkınca anlamaması biraz garip oldu ama kimse anlamadı galiba :)Evet ya. Adem bu kadar desteklendiğini ve sevildiğini ne zaman anlayacak çok merak ediyorum. Anladığı an yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu görmek istiyorum.
acun zaten bundan prim alıyor bunları göze alarak bi sözleşme imzalatmış olabilir yarışmacılara
sevdiği yemek çıkınca anlamaması biraz garip oldu ama kimse anlamadı galiba :)