SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Ben sabriyeyi savunmuyorum ki canim zaten ben sabriyenin basindan beri ne kadar saygisiz birisi oldugunu goruyorum panoramada sabriye dislaniyor diye algi yaptilar zamaninda o yuzden ilhan ve grubundakiler sabriyeyi disliyor diye kotulendiler hep ama sabriye hep saygisizdi simdide oyle, ama ben ademe yakistiramiyorum surekli ben yaptim ben ettim ben doyurdum demesini surekli kendini oven insan bana samimi gelmiyor ben ademi seviyordum ama sogudum acikcasi biraZ ama ademe kotu diyemem sadece oynadigini dusunmeye basladim, ilhanin finale kalabilecegini bende dusunmuyorum onu tutmama ragmen bazen zorlandigini hissediyorum fiziken ama geriden gelse bile zekasi ve is bitiriciligi ile sayi almasini biliyor survivorun en zeki kisisi bu anlamda ama uzun vadede oyunlarda yasi geregi zorlanabilir bu dogru ama onun yarisini izlerken cok keyif aliyorum o hirsi mucadelesi cok guzel ben sabriyeyi sahikayi degil savasan ilhani serhati ademi furkani semayi izlemek istiyorum artik..

Aynen canım bende survivor un zaten amacı o savaş. Sabriye orayı tatil adası diye algılıyor kadın bi gidemedi gitti valla ademin enerjisini emiyor adam onu beslemek doyurmak zorunda değil ki zaten ilhanlarin grubuna sabriye yüzünden girmedi

Sabriye bu zamana kadar nasil elenmedi hayret ediyorum zaten performans desen yok saygi zaten yok yaptigi saygisizligin adina dogallik diyenler var birde :) ama sabriyenin ademe zarar verdigi cok ortada umarim elenir ademle ilhan baslarda cok iyiydi zaten ben cok seviyodum ikisini yanyana ama adem sabriyeyi korumak adina digerleriyle arasini bozdu malesef sabriye elenirse belki yeniden yakinlasabilirler..

Ben Trabzonluyum mesela Trabzonlular kızımızı yedirmeyiz diyorlar iyide kız güzel yarışsa misal sema gibi ama ona haksızlık edilse tamm bende dururum arkasında onlar yüzünden elenmiyor maalesef orada emeğiyle duran çok insanın hakkını yiyor bence

Ben trabzonlu degilim ama trabzonlular benim bildigim mert olur efendi olur saygili olur ama sabriyede bu ozellikler yok dogalim diyor ama zaten dogal olan birisi ben dogalim demez :) semayi sevmiyorum ama Allah icin iyi yarisiyor elinden geleni yapiyor sabriyede sporcu ama kosamiyor bile ben anlamiyorum.. sabriye yuzunden kac tane iyi yarismaci elendi sedattan nefret ederdim ama elenmeyi haketmiyordu mesela performansi iyiydi erdi bile sporcu olmamasina ragmen sabriyeden iyi mucadele ediyordu keske erdi yerine sabriye gitseydi

Ay sorma serhata o kadar gıcığım ki.erdiden nefret ettim gitti cok şükür.serhatta gittimi survivor daha izlenebilir hale gelecek. Sabriyeyi sevmezdim normalde,ama serhata haddini bildirdi tekmeyi salladı ya,gözümde büyüdü valla böyle bi adam olamaz ya

kesinlikle katılıyorum bir de konseyde demogoji yaptı yok ekmek verilmedi yok dışlandım
evet gavurluk kanına işlemiş serhat bey

erdi en azından insanlarla kavga etmiyordu tartışıyordu ve yinede agzından kötü laf cıkmıyordu demorolize etmiyordu insanları
serhat tam bir yılan kavgacı psikolojisi bozuk ruh hastası
o survıvor panoromaya gelsin sunucuları bıle yanlıs anlayıp kavga etmezse ben insan değilim

ademin serhatı elediği gün evde göbek atacağım cidden
umarım adem dokunulmazlığı alır ve şu serhatın adını verir
bi de diyorlar kı serhata takımın ihtiyacı var adam 2 aydır yatıyor sembollerde yemek yıyor ödüllerde yemek yiyor en köfte insanalrı seçiyor buna mı ihtiyacı var takımın valla serhat olmasada olur serhat geldi mi kavga çıkıyor ilhanda bunun farkında ama serhatı karşısına almak istemiyor kavgacı bi tip olduğu için ben ilhanın 15 senedir böyle bir psikopatla arkadaş olacağını hiç sanmıyorum diyor ya serhat 15 senedir arkadaşız diye sadece topcu olduğunuz için arkadaşsınız ortamdan başkada bir şey değilsiniz ademde ilhana karsı sabrıyeyi vs savundugu için ilhan da ademe yanasamıyor ilhanda tek erkek serhata yanasıp güç birleştiriyor adam yakınında bi serhat olduğu için

Eğer pınar ilhanı değilde semayı yazsaydı bence o potadan sema çıkamazdı diye düşünüyorum,yada serhat bireysel dokunulmazlığı kazanmasaydı ve o girseydi elenirdi diye düşünüyorum,sabriyede galiba oy potansiyelim ademden yüksek diye düşünüyor halbuki adem sayesinde orada.

Sorma ya valla kız birde küfür etti aman yarabbim akıllara zarar ya bunların amacı ademi kışkırtıp diskalifiye etmek beyinleri o kadar çalışıyor malum.

sema dedi ya; ameliyatlı adama tekme atmaya kalktı diye, yahu ameliyatlı adamın çenesi hiç durmuyor ki, komple tahrik unsuru. üzerine yürüdüğün adama dön bir bak, adada olmasan yürü de gör gününü. kavga sonrası yarışta acun sabriyeye konuşurken, sanki serhat hiç bir şey yapmamış gibi sessizce durup, büyüklük bende kalsın affediyorum diyor ya! serhat sen mağdur değilsin, biz izliyoruz seni.

Volkan'ın arkadaşlığı ne korkunç. A'ya gidip B'lerin dedikodusunu yapıyor, B'lerin yanında A'nın dedikodusu yapılırken sesini çıkarmıyor veya o da dedikoduya katılıyor. Sanırım bir tek Gökhan'la dedikodu yapmıyor. Onun dışında ne zaman yanında biri olsa %90 dedikodu yaptığını görüyorum veya sadece o kısımlar yayınlanıyor bilmiyorum.

Güya Erdi'yle, Berna'yla, Anıl'la arası iyi, ama öteki grup dedikodu yaparken sesini çıkarmıyor. Hatta "Anıl da mağaraya gitti" falan diye dedikoduya katkıda bulunuyor. Berna ve Anıl için üzüldüm, sanıyorlar ki Volkan'la araları iyi, arkadaşlar.

Röportajda Furkan'ın Adem ve Sabriye'yi güya taklit ederek aşağılayıcı bir biçimde "gardaşım, gardaşım" demesi çok iticiydi. Adem ve Sabriye'yi kendinden daha alt sosyoekonomik seviyede görüyor ve bu yönde abartarak taklitlerini yapıyor. Adem de Sabriye de "gardaşım" demiyor, "kardeşim" diyor. Ama "gardaşım" diyor olsalardı bile onlar hakkında negatif şeyler anlatırken böyle taklit yapılmaz.

kendine baksın abla abla abi abi, kendini bireysel olarak bile ortaya koyamamış abi abla arkasında
sema dört kardeşiz, biz tam dört kardeşiz, bu da en ufak kardeşim diye furkanın saçlarını dağıtırken 5 yaşında gibi bi sorun yok sanırım

balıkta b12 mi varmış bernadan fantastik bilgiler öğreniyorum şuan

furkan bebe gibi takılıyor sonrada ona buna laf ediyor kendi benliği düşüncesi hiç yok
serhatla olay başlıyor bunun bence ilhan farkında serhat yokken sema furkan ve ılhanla hiç bir sorun yaşanmadı
serhat potaya çıksaydı kesin serhat giderdi kimse sevmiyor çünkü o gün adem alsında şunu söylesin çok istedim

şahikanın hakkında sema bsyler demiş yalancı vs dediler o olayı bilmiyorum izleyemedim o olay ne kızlar

Adem'le Sabriye kavgasını başlayan şey Şahika'nın Adem'in yanında Sabriye'ye "sen Adem için böyle böyle dedin, coconut dağıtırken başında dur dedin" demeseymiş. Sabriye de Adem'e "Şahika'nın anlattığı olay yeni değil, sen bu dediğini zaten niliyorfum, bunun hakkında konuşmuştuk" diyor.

Şahika'nın şu saate kadar çizdiği asil tabloya hiç yakışmadı. Kardeşi kardeşe düşürdü. Anlattığı yeni bir olaysa bile Sabriye'ye gidip "bu dediğini yapmak istemiyorum, bu dediğin yanlış" diyebilecek bir insan. Adem'e neden söylüyor anlamadım. Resmen Sabriye'yi ateşe attı. Sabriye kibirli dörtlüden bile bu kadar kötülük görmemişti. En sevdiği kişiyle arası bozuldu.

İki gün önce Sabriye'yle Şahika'nın konuşmasına denk gelmiştim. Şahika çok sakin bir biçimde Sabriye'nin davranış tarzını eleştirdi, "şu yaptıklarından rahatsız oluyorum" dedi. Sabriye "bitti mi?" deyip bitti cevabını alınca sadece gülmüştü. Sabriye'ye sinir olmuştum neden kıza düzgün cevap vermiyor diye.

Dün Panorama'da elenen ünlülerden Berna vardı. Dedi ki Sabriye adada özellikle "bana bir şey söyleyecekseniz kameralar önünde söylemeyin, kameralar yokken söyleyin, ben sizi dinlerim, hallederiz" diyormuş. Kameraların önünde ona eleştiri getirilmesini onun üzerine oynanıyor gibi algılıyormuş. Bunu adada 1-2 hafta kalan biri bile biliyor. Demek ki Sabriye Şahika ona eleştirilerini kameralar önünde söylediği için kızdı.

Şahika kıza hem sinir olduğu ve bana yapmayın dediği şekilde gidip kameraları bekleyip konuştu, hem de kardeşim dediği kişiye gidip "senin hakkında böyle böyle söyledi" dedi. Çok şaşırdım. Hiç bunları yapacak biri gibi durmuyordu.

Sabriye'nin sürüyle hatası var da Şahika da Sabriye'yi 24 saat içinde iki kez ateşe atarak bence daha büyük ve kendinden beklenmeyecek şekilde hata yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…