SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
bu serhat ne terbiyesiz ya, kız saniye farkla kaybetti, car car car sürekli konuşuyo, kız kaybetmiş, bi iki dakka sus
lanlu lunlu konuşma diyorda, sen bi tarafından uydurma dediğin zaman sorun olmuyo, kılçık

Pınar gibi dost düşman başına. Yanlış oy vererek önce kankası Berna'nın erken gitmesine yol açtı, şimdi de yakın olduğu grupla hareket etmeyip Sema'nın potaya girmesine engel oldu.

O kadar röportaj verip zekice yorumlar yapmak için uğraşacağına, haftada maksimum bir gün zekice oy vermeye çalışsa daha faydalı olurdu. O kadar stratejik laf söylüyor, uygulamada stratejide en kötü yarışmacıymış.

hangi sunucu dedi bunu yaslı adam mı
kim 500 milyar isterden çıkan sunucu oldu başımıza

pınar ilk başlarda çok favorim değildi ama tespitleri mükemmel, takımındakiler hakkında çok doğru analizler yapıyor.
aynen pınarı hala itici buluyorum ama yalaka değil sema gibi ayrıca kadının ağzı gerçekten laf yapıyor diksiyonu düzgün kelimeri cuk diye seçiyor konusması gayet akıcı ve dediğin gibi tespitleri on numara çok kültürlü bi kadın bence

adem alsın diye dua ettim su serhat gitsin diye resmen çarpıttı da çarpıttı
ayrıca ogeday ve tugceye de uyuz oldum hele tuğçe hiç susmuyor insanlar konusurken elif tugce ve ogedayın agız yuz mimikleri beni deli ediyor çocuk gibi en sevmediğim insan tipi
ayrıca ogeday gökhan abisinin adını yazınca sembolu kazanım götürmeyince hiç satmamış oluyor sanki erdiyle bernaya diyorda sen adamla iyiyken götürmedin bayılmasına bile numara demişsin en azından onlar birbirine düştüde bu lafları söyledi ogeday daha gökhanla iyiyken ortada bır sey yokken bunu dedi çok havalandılar gercekten burcagın performansı son zamanlarda iyi ama sema yok diye iyi ve berna çıkmadıgı için iyi bernayı sevmiyorum ama pasifiz4e ettiler kızı yoksa berna semayı sen alırsın sema cıkıyor berna sen al kesin sayı demeyi kullanmayı iyi biliyorlardı baslarda kızı
burcak daha 12 oyun almıs 9 kazanmıstı berna 30 oyuna cıkmıs 16 mı ne almıs az geldı tabı ınsanlara oran ama burdak 30 oyuna cıkınca bakalım berna kadar oyun alabılecekmiydi
tugcenin davranıslarını hıc hos bulmadım kes sesini sana oy verenler bilmem ne sanki çocuk azarlıyor

hangi sunucu dedi bunu yaslı adam mı
kim 500 milyar isterden çıkan sunucu oldu başımıza

Yok yaşça büyük olan Kemal. Furkan en solda oturup Twitter'dan gelen mesajlara bakan. Mavi gözlü galiba. Oynat Bakalım'ı da sunuyor. Sanki sunucu kıtlığı var. Extra'daki ekibin tamamı Var mısın Yok musun'dan.

2 gün izlemedim neler olmuş. Akşam oyunların özetini vereceklerine tartışmaların özetlerini verseler keşke

Panorama'da Hakan, "Pınar kendi menfaati için İlhan'ın ismini yazmış olabilir" dedi. Semalar Pınar'a "Ademler'le aynı oyu verip bizden birini potaya çıkartırsan, Serhat eleme adayı olarak senin ismini söyleyecek. Ama eğer Ademler'le aynı ismi yazmazsan, Serhat senin ismini söylemeyecek" demiş olabilir dedi.

Bence de böyle olmuş olabilir. Pınar Adem'le Sabriye'nin arasını açmaya çalıştığında Adem Pınar'a "sen çok tehlikeli birisin" derken çok haklıymış. Ademler'e faydası dokunmadı, zararı dokundu.

hakanın söylediği çok mantıklıydı.
akşam ünlüler kazanınca dörtlünün tavırlarını sevincini görmemek için kanal değiştirdim. keşke ilhan kendini o gruptan ayırsa. sema; ben böyle kadın görmedim. şahikanın söylediklerini anlatırken nasıl da yorum katıyor, bambaşka hale getiriyor. keşke pınar cesaret edip yazsaydı, potaya çıktıklarında kalma ihtimali semadan fazlaydı.

pınar ilhanın gitmeceğini çok net biliyor bu adam furbol oynarkende fenomendi bi ademlerle iş birliği yapıp kendisine kendi adını verenleri yazamadı pınar ya cok salak ya da hakanın dediği gibi serhat beni söyler diye yazamadı
pınarın yazısında ki A harflerının olmayışını anlamadım ilhan mansız yazarken bı de adam asamaa cızmıs sanırım kagıdın kenarına
bır de adem kagıdının arkasına ne yazıyor onu çözemedim
sabriye baya costu küfür etmemeliydi ama serhat insan olmadığı için insan ınsalığından çıkıyor maalesef serhat geldi yine kavga basladı adam ya hastanede ya da adada kavgayla geçirdi zamanını adem alıp serhatı söylesin dıye cok dua ettım ama pislik aldı serhat gitsin artık sesini bile duymak istemiyorum
serhat giderse furkan semaya yanaşır ilhanda uzaklaşır kesinlikle

bakalım volkan kimi götürecek umarım sembolu kızlardan da gönüllüler alır ama sema alırsa 2 kişi götüreceği için
serhat furkan seçecek ilhanı dısarda bırakacaklar
adam serümları alıyor amelıyat oluyor tabi dipçik gibi yarışır serhat sakat sakat oynadı ayakları yapmasınlar serum 3 gün insanı ayakta tutar dayandıysa serumla dayadı ah ah eser olacaktı ki şu serhatın günün gösterecekti

potaya çıkanlar çok dişliymiş yaw, acaba kim gitcek, tahmin edemiyorum adem gitmez de, diğerlerinden hangisi

Ahaha Hakan Hatipoğlu sen müneccih misin yahu kimi dediysen gidiyor adadan. Burdan reca ediyorum şu Serhati Furkanı İlhani ve semayı da söylede içimizin yağları erisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…