Ezgi avcının haberini okumuştum internette de var sitelerde 3.5 ay regl olmadım diyor yazıca açlık -hava şartları vs yüzünden .bugün neler olacak acaba
tuğçe de bernaya bağırdı o gün bıktık diye
bu bayanlar regl döneminde napıyor acana çok merak ediyorum
benim bildiğimde sıcakta daha da erken çekildiği hatta 1 ayda 2 kez olunduğu survivorda değilde sıcak iklimli ülkelere gidenler o şekilde durum yaşamış türkiyeden gidince olan kesin oluyordur yarışmıyordur da benceEzgi avcının haberini okumuştum internette de var sitelerde 3.5 ay regl olmadım diyor yazıca açlık -hava şartları vs yüzünden .
bu serhat survivor un ilk iki haftası yarıştı sonra çürüğe çıktı neden hala burada anlamıyorum
Unluler alir artik bunu:)
Bunlarda odul alinca kanka modu kaybedince dusmanVe aldılarrr :)
Bunlarda odul alinca kanka modu kaybedince dusmangonulluler yine boyle degil ama su erdi hicmi birseye yaramaz ya adam sirf cene
Aynen öyle bir de konuşuyor gerekli gereksiz
Şuan gözüm kararıyor demesi bana samimi gelmedi açıkcası
adamın hiç bir hareketi samimi değil ya boşuna duruyor burada ne mana yani
ayrıca bulutta fos safi çene
Aynen katılıyorum her iki konudada. Bence serhat böyle giderse elenir zaten. Bulutta kendini öne çıkartmak için saçma konuşuyor. "Elif iyidi biz kötümüydük" demesi çok saçma trip atar gibi
kötüydü tabiki oge volkan elif dışındakiler hiçbişey yapmadı.
edit: birde tuğçe
Aynen hiç topun peşinde koşan görmedim sıkılmış gibi bir halleri vardı. Bulutu neden best of a çıkardılar mesela
bulut kötünün iyisidi o yüzden. anıl şaşırttı beni. gökhanı eleyecekler ilk konseyde bence
Ogeday'la Volka'nın çıkması daha mantıklıydı sanki Bulut best ofta hiç aklıma gelmez yani. Gökhan'nın sakatlığıda var bencede aday olacağı kesin gibi bir şey.