SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
bugün neler olacak acaba
tuğçe de bernaya bağırdı o gün bıktık diye
bu bayanlar regl döneminde napıyor acana çok merak ediyorum
Ezgi avcının haberini okumuştum internette de var sitelerde 3.5 ay regl olmadım diyor yazıca açlık -hava şartları vs yüzünden .

Ezgi avcının haberini okumuştum internette de var sitelerde 3.5 ay regl olmadım diyor yazıca açlık -hava şartları vs yüzünden .
benim bildiğimde sıcakta daha da erken çekildiği hatta 1 ayda 2 kez olunduğu survivorda değilde sıcak iklimli ülkelere gidenler o şekilde durum yaşamış türkiyeden gidince olan kesin oluyordur yarışmıyordur da bence
veriyorlardır ped falan

Bunlarda odul alinca kanka modu kaybedince dusman gonulluler yine boyle degil ama su erdi hicmi birseye yaramaz ya adam sirf cene

Aynen yine sarılmalar adaya gidince yerler yine birbirlerini
Erdi ilk zamanlar bir iki oyun alıyordu ama şimdi elendikçe herkes güçlüler kalmaya başladı ona seçme şansıda olmuyor artık çok göze çarpıyor bir iki haftaya gider bence oda konuş konuş bir yere kadar

adamın hiç bir hareketi samimi değil ya boşuna duruyor burada ne mana yani
ayrıca bulutta fos safi çene

Aynen katılıyorum her iki konudada. Bence serhat böyle giderse elenir zaten. Bulutta kendini öne çıkartmak için saçma konuşuyor. "Elif iyidi biz kötümüydük" demesi çok saçma trip atar gibi

Aynen katılıyorum her iki konudada. Bence serhat böyle giderse elenir zaten. Bulutta kendini öne çıkartmak için saçma konuşuyor. "Elif iyidi biz kötümüydük" demesi çok saçma trip atar gibi

kötüydü tabiki oge volkan elif dışındakiler hiçbişey yapmadı.
edit: birde tuğçe

bulut kötünün iyisidi o yüzden. anıl şaşırttı beni. gökhanı eleyecekler ilk konseyde bence

Ogeday'la Volka'nın çıkması daha mantıklıydı sanki Bulut best ofta hiç aklıma gelmez yani. Gökhan'nın sakatlığıda var bencede aday olacağı kesin gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…