- 18 Eylül 2016
- 1.806
- 7.118
bazen saçma sapan işler yapıp insanın sinirini bozuyorlar
İzlerken bile sinirleniyor insan bugün pek heyecanlı gelmedi bir oyunda eh işte ama olmasa olur tadındaydı.
skor başta belliydi bence ünlüler futbol oyununu vermezlerdi. gönüllüler yenilmeyi kabullenmiş başladı oyuna o yüzden
ilk turu ogedayın gazıyla oynadılar ama iki turdakiler alamadı o gazı vasattılarBende öyle hissettim gerçekten kaybedeceğini düşünerek başladılar ama ilk turu ne güzel oynadılarsa diğer turları o kadar kötü oynadılar
ilk turu ogedayın gazıyla oynadılar ama iki turdakiler alamadı o gazı vasattılar
Katılıyorum bakalım yarın kim alacak
survivorda olmasa ne izleyeceğiz bilmiyorum
Birbirinin tekrarı dizilerden bıktık vallahi hafanın 7 gününde de olsa izletir
Bir kaç haftaya her gün olur diye düşünüyorum bende bir de kendinin yanında bir sürü yan programları çıktı. Panorama, ekstra, haftasonu böyle giderhaftanın 5 günü izliyorum zaten gecen kış 7 gündü
Bir kaç haftaya her gün olur diye düşünüyorum bende bir de kendinin yanında bir sürü yan programları çıktı. Panorama, ekstra, haftasonu böyle gider
aman aman o panoramanın sunucusu beni benden alıyor birde hakanla birlesince o saatlerde tv8 e hiiiç basmıyorum
Bir süre sonra hep aynı şeyler konuşuluyor zaten ne kadar izlerken keyif alsamda fazlası zarar
Yalnız herkes Sabriye'nin tarafında , çok iyi niyetli yaklaşıyorlar kıza ilk defaSurvivor Ekstra'da Kemal isimli sunucu Sabriye ve etek mevzusu için "Bir erkeğe bu laf söylenmez, Sabriye benim için bitmiştir" diyor, fotoğrafını ikiye katlıyor. Dramatik hareketler falan. Ama aynı sunucu Sedat'ın "Erkeğin yanında kadın konuşmaz" skandalı üzerine "Sedat benim için bitmiştir" demiyor. Veya karşısında oturan ve Sabriye'nin kadın gibi olmadığını söyleyen erkek sunucuya "Bir kadın için bu laf söylenmez" demiyor.
Sedat'ın çocukları var da Sabriye'nin anne ve babası yok mu? Erkeğe her laf söylenmez de kadına söylenilebilir mi? Sanki Sabriye'nin kadınlık gururu yok.
Sedat "Kadın erkeğin yanında konuşmaz" dedi, kadının da böyle adama cevabı bu oldu. Bu tarz adama böyle cevap.
serhatı yazmayan eller kırılsın modundayım