SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
skor başta belliydi bence ünlüler futbol oyununu vermezlerdi. gönüllüler yenilmeyi kabullenmiş başladı oyuna o yüzden

Bende öyle hissettim gerçekten kaybedeceğini düşünerek başladılar ama ilk turu ne güzel oynadılarsa diğer turları o kadar kötü oynadılar

Bir kaç haftaya her gün olur diye düşünüyorum bende bir de kendinin yanında bir sürü yan programları çıktı. Panorama, ekstra, haftasonu böyle gider :KK48:

aman aman o panoramanın sunucusu beni benden alıyor birde hakanla birlesince o saatlerde tv8 e hiiiç basmıyorum

Survivor Ekstra'da Kemal isimli sunucu Sabriye ve etek mevzusu için "Bir erkeğe bu laf söylenmez, Sabriye benim için bitmiştir" diyor, fotoğrafını ikiye katlıyor. Dramatik hareketler falan. Ama aynı sunucu Sedat'ın "Erkeğin yanında kadın konuşmaz" skandalı üzerine "Sedat benim için bitmiştir" demiyor. Veya karşısında oturan ve Sabriye'nin kadın gibi olmadığını söyleyen erkek sunucuya "Bir kadın için bu laf söylenmez" demiyor.

Sedat'ın çocukları var da Sabriye'nin anne ve babası yok mu? Erkeğe her laf söylenmez de kadına söylenilebilir mi? Sanki Sabriye'nin kadınlık gururu yok.

Sedat "Kadın erkeğin yanında konuşmaz" dedi, kadının da böyle adama cevabı bu oldu. Bu tarz adama böyle cevap.

Survivor Ekstra'da Kemal isimli sunucu Sabriye ve etek mevzusu için "Bir erkeğe bu laf söylenmez, Sabriye benim için bitmiştir" diyor, fotoğrafını ikiye katlıyor. Dramatik hareketler falan. Ama aynı sunucu Sedat'ın "Erkeğin yanında kadın konuşmaz" skandalı üzerine "Sedat benim için bitmiştir" demiyor. Veya karşısında oturan ve Sabriye'nin kadın gibi olmadığını söyleyen erkek sunucuya "Bir kadın için bu laf söylenmez" demiyor.

Sedat'ın çocukları var da Sabriye'nin anne ve babası yok mu? Erkeğe her laf söylenmez de kadına söylenilebilir mi? Sanki Sabriye'nin kadınlık gururu yok.

Sedat "Kadın erkeğin yanında konuşmaz" dedi, kadının da böyle adama cevabı bu oldu. Bu tarz adama böyle cevap.
Yalnız herkes Sabriye'nin tarafında , çok iyi niyetli yaklaşıyorlar kıza ilk defa :KK57:

X