Ayy hadi sedat elensin de gidip yatalim artik
Sosyal medya oylamalarinda hep sedat az oy almis, bi umut bekliorum
O kısmını izleyemedim ama sonra ki oyunun bir kısmını izledim orada oynamadı değil mi sema.Artık tahmin etmişlerdir sabriyenin oyunun yüksek olduğunu konseye bakmadım tarık sabriye ve ademle vedalaştı mı ,sedat elense vedaşlaşmaz diye tahmin etmiştim ama tarık vedalaşmıştır belki.Biraz sonra izlerim.konseyde planları tutmadı. tarıkın ismi çıkınca sema şoktaydı. sabriyenin tarıkı göndereceğini hiç tahmin etmediler. sedatda gitmedi ya oylamada birinci olduğunu düşünüyordur. önceden sms birincisi açıklanıyordu, keşke yine olsa da adem hepsine kapak yapsa.
sema mor oda oyununda sabriye birinci olmasın diye kendini paraladı, sebep; bakın ben sizi de götürüyorum vicdanlıyım demekti. lütufmuş gibi de belki gider, gitmeden mor odayı görsün istedim. lütfettin. ben sakat halimle bile onu yendim, lafları yakındır. adada erkeklere yük oluyoruz dedi ya, sevmiyordum daha da sevmedim.
tarık zihniyeti ile düşünürsek, semanın sakatlığı hak.
bu arada sağlıkçı metine ben de sinir oldum.
Herkesle vedalasti sahikadan ozur diledi ademe seni seviyorum seni izlemeye gelicem dedi orda kibrisi mi kastetti yoksa macini mi izlemeye gelicem dedi bilemiyorumO kısmını izleyemedim ama sonra ki oyunun bir kısmını izledim orada oynamadı değil mi sema.Artık tahmin etmişlerdir sabriyenin oyunun yüksek olduğunu konseye bakmadım tarık sabriye ve ademle vedalaştı mı ,sedat elense vedaşlaşmaz diye tahmin etmiştim ama tarık vedalaşmıştır belki.Biraz sonra izlerim.
Zaten öyle çok kavgacı olan birisi değildi tarıkın yerine sedatın elenmesini isterdim,sabriye bu gidişle her potadan kurtulacak :)Herkesle vedalasti sahikadan ozur diledi ademe seni seviyorum seni izlemeye gelicem dedi orda kibrisi mi kastetti yoksa macini mi izlemeye gelicem dedi bilemiyorum
nasıl olsa gidicek gitmeden mor odayı görsün istedim moduna girdi sema madem vidanlısın bu kadar haftadır zaten adını yazdınız her hafta gitme durumu vardı o zamanlar niye götürmedin sabriyeyi demikonseyde planları tutmadı. tarıkın ismi çıkınca sema şoktaydı. sabriyenin tarıkı göndereceğini hiç tahmin etmediler. sedatda gitmedi ya oylamada birinci olduğunu düşünüyordur. önceden sms birincisi açıklanıyordu, keşke yine olsa da adem hepsine kapak yapsa.
sema mor oda oyununda sabriye birinci olmasın diye kendini paraladı, sebep; bakın ben sizi de götürüyorum vicdanlıyım demekti. lütufmuş gibi de belki gider, gitmeden mor odayı görsün istedim. lütfettin. ben sakat halimle bile onu yendim, lafları yakındır. adada erkeklere yük oluyoruz dedi ya, sevmiyordum daha da sevmedim.
seni seviyorum seni izlemeye gelicem diyen adem değilmiydi adem tarıka öyle dedi sandım orda benHerkesle vedalasti sahikadan ozur diledi ademe seni seviyorum seni izlemeye gelicem dedi orda kibrisi mi kastetti yoksa macini mi izlemeye gelicem dedi bilemiyorum
Kesin sabriye gider diye bakıyorlardı ama kız bu gidişle kıbrısa gidecek :)nasıl olsa gidicek gitmeden mor odayı görsün istedim moduna girdi sema madem vidanlısın bu kadar haftadır zaten adını yazdınız her hafta gitme durumu vardı o zamanlar niye götürmedin sabriyeyi demi
vicdan olsa haftalardır elenecek olsun olmasın hiç yararlanamadılar diye götürürdü sema
seni seviyorum seni izlemeye gelicem diyen adem değilmiydi adem tarıka öyle dedi sandım orda ben
sabriye 2 3 haftaya elenir artık benceKesin sabriye gider diye bakıyorlardı ama kız bu gidişle kıbrısa gidecek :)
Birleşmeye kadar elenmez diye düşünüyorum ben de.sabriye 2 3 haftaya elenir artık bence
konseyde planları tutmadı. tarıkın ismi çıkınca sema şoktaydı. sabriyenin tarıkı göndereceğini hiç tahmin etmediler. sedatda gitmedi ya oylamada birinci olduğunu düşünüyordur. önceden sms birincisi açıklanıyordu, keşke yine olsa da adem hepsine kapak yapsa.
Ben de gördüm bazı yorumlarda saç kavurma çıkacak gibi duruyor :)Sms 1.sini söylemiyorlar bu sene ama yemek konseyi için umutluyum. Twitterda falan millet deli gibi sac kavurma yazıyor
Eğer sac kavurma 1.olursa ve ödülü kazanırlarsa sac kavurmayı duyunca ünlüler az biraz anlar insallah ademin ne kadar destekçisi oldugunu.
Aynen oyleymis simdi tekrar baktim videosunanasıl olsa gidicek gitmeden mor odayı görsün istedim moduna girdi sema madem vidanlısın bu kadar haftadır zaten adını yazdınız her hafta gitme durumu vardı o zamanlar niye götürmedin sabriyeyi demi
vicdan olsa haftalardır elenecek olsun olmasın hiç yararlanamadılar diye götürürdü sema
seni seviyorum seni izlemeye gelicem diyen adem değilmiydi adem tarıka öyle dedi sandım orda ben
Ben de gördüm bazı yorumlarda saç kavurma çıkacak gibi duruyor :)