Yahu Adem balık tutunca gidip sordular diğer gruba teklif etmedi mi? onlar da biz senin tuttuğun balığı istemezük demediler mi???? Şimdi sinsi grup tutmuşlar , yok efendim biz onlara balık verelim yok efendim herkes karakterine yakışanı yapar fln. kafayı yiycem
Düşünsene sabriyenin tek tek elediğini onları nedense ben sabriye birleşmeye kadar elenmez diye düşünüyorum :) dün topu kaybedince hepsi top diye bağırıyor iyide bağırma duyulmaz ki.Sabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlar
o hallerini bir izleseler kameradanDüşünsene sabriyenin tek tek elediğini onları nedense ben sabriye birleşmeye kadar elenmez diye düşünüyorum :) dün topu kaybedince hepsi top diye bağırıyor iyide bağırma duyulmaz ki.
Aynen acun da söyledi sadece bir ugultu diye :)o hallerini bir izleseler kameradan
saçlarını yoluyorlardı kendilerinin çok güldüm onlara "evlat olsan sevilmezsin şaban" diyen şener şen modundalarAynen acun da söyledi sadece bir ugultu diye :)
Sabriyenin performansı kötü ama orada kalsın derim inatlarınasaçlarını yoluyorlardı kendilerinin çok güldüm onlara "evlat olsan sevilmezsin şaban" diyen şener şen modundalar
İlhan ademi rakip görüyor başlarda iyi anlaşıyorlardı ama kendi çapında dolduruşa gelerek ademe çepe aldı ve sisnsi sinsi gönderme peşinde ilhan ademibu serhatla ayni adada olsam diskalifiye olmustum adem de ne sabir varmis. dun adam 6 oyun aldi bu gun topu unuttu diye vir vir. ne cenen varmis be!
furbolcular çıkık kalçalı oluyorlar brezilyalı furbolcuların da yuruyusu genelde öyleBen beliyle ilgili bir sıkıntı fln var diye düşünmüştüm
Burdaki arkadaşlar galiba buz pateni yaptığı için dediler
ilk zamanlar gayet iyilerdi bernayla yakınlasınca uzaklastı sımdı berna da gıdınce ortada kaldı pınar da aşırı kibirli micky mouseSema ve pınar önceden kavgaliymis. Bence pınar gitmez yanına
aynen bu çekişme ile sabriye kıbrısa gider.Sabriyenin performansı kötü ama orada kalsın derim inatlarınaonlar her ismini yazdığında elenmesin.
ayy ben de cok gülüyorum kosmasina. tam bir avarelfatih de cok sinir hele kosması ne guluyorum ya
Yüz tane adım atıyor ama bir arpa boyu yol gidiyorfatih de cok sinir hele kosması ne guluyorum ya