SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
sabriye gitsin diye tarıkla sedatı söylediler tarığın fanları oy verir sedata da ademe karşı olanlar verir diye ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler akıllı seçim yapamadılar halbuki fatih ve şahikayı istemiyorlardan onları verselerdi işlerine yarardı ama tabiki akılsız olduklarından kazdıkları kuyuya düştüler
tarıkın gitmesine üzüldüm adada kimseyle sıkıntısı olmayan adamdı
serhat yine olayı kendine çevirip tartışma çıkardı tartışmayı bahane ederek adem ve sabriyeyi götürmediler
sema ne abarttı senin götüreceğin ödüle ihtiyacım yok demiş sabriye yalana bak sabriye kaybettiğim için götüreceksen götürme dedi
sabriye alsın diye dua ettim o mor odayı bi göremediler inşallah bu hafta görürler adem ya da sabriye alsa acaba 3. kişi kimi götürürler merak etmekteyim
adem sabriye ve şahikayı alır kesinde tarıkta gitti 3. kişi kim olur cidden olay olur :)
ilhan cok duygusuz bi adammış şaşkınım ademin ailesini de fazla göstermediler
adem adı yazıldıgı halde 2 haftadır puan alarak çok güzel kapak yaptı
gönüllüler kılı kılına kaçırdı
geçen daha anıl volkanı cekıstırıyordu buluta
şimdi de bulutu çekiştiriyor volkanla bi garip adam
burçak biraz güçten düştü
gökhan o halde yarıştı oyun aldı
elif çok başarılıydı puan niye alamadı onu anlamadım
pınar resmen hiçbir şey yapmadıgı halde puan aldı şaka gibi :KK70::KK70:

ilhanda yok ademi götürecektim tartışmadan sonra bik bik sanki senle tartıştı kendi aralarındalar adamın doğum günü oraya bi gidemedi boğazınızdan nasıl geçti valla yerlerken zıkkım olsun dedim
serhat hala kaynana serhat orda konuyu açıyor furkan yamağıyla ikisi konuyu açıp çen çen çenelerinden bıktık
karar almış da karışmayacakmış serhat bey ha şunu bileydin dedim zaten luzumsuz ne varsa karıştın senin yerin susmaktı serhat kaynanası
adem faithle tartısıyor hemen atlayım alman erkeği
oğlum sen erkek bile değilsin alman erkeği olsan keşke
nefret ediyorum ikilide
ilhanı da severdim bunlarla bir oldu ve sisnsiliği ortaya çıkardı onada sinir oluyorum
sema hele o ayakla koştu sırf sabriye gitmesin yiyemesinler diye 2 hafta yok inşallah şahika ya da sabriye alır da o ayakla aç kalır orada
yürüyemediği ayakla koştu bi de
o sağlıkçı metin de sen delikanlı bi kızsın diyo allahım dedim nerden çaktı hemen delikanlıymış ondan olsa olsa çirkef olur

konseyde planları tutmadı. tarıkın ismi çıkınca sema şoktaydı. sabriyenin tarıkı göndereceğini hiç tahmin etmediler. sedatda gitmedi ya oylamada birinci olduğunu düşünüyordur. önceden sms birincisi açıklanıyordu, keşke yine olsa da adem hepsine kapak yapsa.
sema mor oda oyununda sabriye birinci olmasın diye kendini paraladı, sebep; bakın ben sizi de götürüyorum vicdanlıyım demekti. lütufmuş gibi de belki gider, gitmeden mor odayı görsün istedim. lütfettin. ben sakat halimle bile onu yendim, lafları yakındır. adada erkeklere yük oluyoruz dedi ya, sevmiyordum daha da sevmedim.
tarık zihniyeti ile düşünürsek, semanın sakatlığı hak.
bu arada sağlıkçı metine ben de sinir oldum.

konseyde planları tutmadı. tarıkın ismi çıkınca sema şoktaydı. sabriyenin tarıkı göndereceğini hiç tahmin etmediler. sedatda gitmedi ya oylamada birinci olduğunu düşünüyordur. önceden sms birincisi açıklanıyordu, keşke yine olsa da adem hepsine kapak yapsa.
sema mor oda oyununda sabriye birinci olmasın diye kendini paraladı, sebep; bakın ben sizi de götürüyorum vicdanlıyım demekti. lütufmuş gibi de belki gider, gitmeden mor odayı görsün istedim. lütfettin. ben sakat halimle bile onu yendim, lafları yakındır. adada erkeklere yük oluyoruz dedi ya, sevmiyordum daha da sevmedim.
O kısmını izleyemedim ama sonra ki oyunun bir kısmını izledim orada oynamadı değil mi sema.Artık tahmin etmişlerdir sabriyenin oyunun yüksek olduğunu konseye bakmadım tarık sabriye ve ademle vedalaştı mı ,sedat elense vedaşlaşmaz diye tahmin etmiştim ama tarık vedalaşmıştır belki.Biraz sonra izlerim.

O kısmını izleyemedim ama sonra ki oyunun bir kısmını izledim orada oynamadı değil mi sema.Artık tahmin etmişlerdir sabriyenin oyunun yüksek olduğunu konseye bakmadım tarık sabriye ve ademle vedalaştı mı ,sedat elense vedaşlaşmaz diye tahmin etmiştim ama tarık vedalaşmıştır belki.Biraz sonra izlerim.
Herkesle vedalasti sahikadan ozur diledi ademe seni seviyorum seni izlemeye gelicem dedi orda kibrisi mi kastetti yoksa macini mi izlemeye gelicem dedi bilemiyorum

Herkesle vedalasti sahikadan ozur diledi ademe seni seviyorum seni izlemeye gelicem dedi orda kibrisi mi kastetti yoksa macini mi izlemeye gelicem dedi bilemiyorum
Zaten öyle çok kavgacı olan birisi değildi tarıkın yerine sedatın elenmesini isterdim,sabriye bu gidişle her potadan kurtulacak :)

nasıl olsa gidicek gitmeden mor odayı görsün istedim moduna girdi sema madem vidanlısın bu kadar haftadır zaten adını yazdınız her hafta gitme durumu vardı o zamanlar niye götürmedin sabriyeyi demi
vicdan olsa haftalardır elenecek olsun olmasın hiç yararlanamadılar diye götürürdü sema

seni seviyorum seni izlemeye gelicem diyen adem değilmiydi adem tarıka öyle dedi sandım orda ben

nasıl olsa gidicek gitmeden mor odayı görsün istedim moduna girdi sema madem vidanlısın bu kadar haftadır zaten adını yazdınız her hafta gitme durumu vardı o zamanlar niye götürmedin sabriyeyi demi
vicdan olsa haftalardır elenecek olsun olmasın hiç yararlanamadılar diye götürürdü sema

seni seviyorum seni izlemeye gelicem diyen adem değilmiydi adem tarıka öyle dedi sandım orda ben
Kesin sabriye gider diye bakıyorlardı ama kız bu gidişle kıbrısa gidecek :)

Sms 1.sini söylemiyorlar bu sene ama yemek konseyi için umutluyum. Twitterda falan millet deli gibi sac kavurma yazıyor:KK70:
Eğer sac kavurma 1.olursa ve ödülü kazanırlarsa sac kavurmayı duyunca ünlüler az biraz anlar insallah ademin ne kadar destekçisi oldugunu.

Sms 1.sini söylemiyorlar bu sene ama yemek konseyi için umutluyum. Twitterda falan millet deli gibi sac kavurma yazıyor:KK70:
Eğer sac kavurma 1.olursa ve ödülü kazanırlarsa sac kavurmayı duyunca ünlüler az biraz anlar insallah ademin ne kadar destekçisi oldugunu.
Ben de gördüm bazı yorumlarda saç kavurma çıkacak gibi duruyor :)

Aynen oyleymis simdi tekrar baktim videosuna :oops:nasil adami kibrista gormek istiyosam oyle algilamisim:KK49::KK53:

Ya bisey sorucam ben instagram pek kullanmiyorum da benim yaptigim yorumlari beni takip edenler goruyomu?

X