SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Grup olmadığını söyleyen grup baktılar Sabriye gitmiyor sıra kendilerine gelecek hedef değiştirdiler

Anam bu neydi ya beynim yandi resmen bi oyun oynuyolar besbelli simdide sahikaya takmislar yarinkinide kaybedince direk yine sabriye yazilir ucunden biri gitsin diye ellerinden geleni yaparlar.ve oy kazanmak icin yine iyiyi oynayip iftira atarlar

Yahu bu sema'ya belki biraz ısınırım belki biraz insan olur diyorum ama YOK. Sahika'nın ismini yazacaksan bahane uydurma, kızı karalama ya. terbiyesiz. Tarık giderken şarkı söylemişmiş. Söyler ya sanane. Şahika takılıp düşünce 'oh olsun 'diyen adamın arkasından istediğini yapar. Aynı şey kendisine yapılsa var ya ohooooo. neler yardı kendisi. iki yüzlü

Haha

Bu aksamki bolumun fragmaninda yine kavga gurultu hakim
Yine ne oldu acaba
İlhan Mansız , Fatih'i aşağılıyor yarış esnasında. Fatih de cevap veriyor. Ama ilhan mansiza kimse karşı çıkmayacağı için ağzının payını alıyor Fatih. İlhan cok korkutucu geliyor bana artık. o nasıl bir çıldırma

Bunlari uyarmislar sanki birden 90derece degisiklik hayra alamet degil gibi ama sedatta ters tepti sanki
Sabriye yine elenmeyince destekçileri olduğunu anladı sinsiler bence. Mesela dün sabriye , 'sakat' kelimesini kullanınca normalde bu fırsatı kaçırmayıp linç etmeleri lazımdı. Ama dediler ki "tamam hatalı konuştu ama özür diledi ". Şok oldum

yahu bu ademde neye benzedi böyle kara kuru oldu iyice. hayır gıcıktı yetmedi bide çirkin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…