Ne yaptı ne dedi ? Ben şimdi açtım daValla bundan sonra ademi tutuyorum arkadas.yazık cocuk kendini paraladi.ilhan mansiza bu oyunda cok sinir oldum
Sema bilerek mi yenildi , ben mi çok fesatım...
Erdi'ye kanım kaynadı resmen o lafı ettiğinde. Adalar birleşse dedi ya :) Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı :)Bilerek de yenilmiş olabilir valla semaya karşı erdiyle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Bayan kibir.
Ogeday'ın kafa gitmiş. Eser west sendromu yaşıyor :))))Ogeday sen kaç oyuna cıktın adem kaç oyuna cıktı? Adam zaten pert olmuş, o haldeyken yenip bir de en güçlü benim diyor ya ezik!
Ademe karsi aldi ya buyuk ihtimal ondan cunku adam gucluydu cokOgeday'ın kafa gitmiş. Eser west sendromu yaşıyor :))))
Bugün saçma bir durum olmuş zaten ya. yuh resmen amaç kaybetmek.Ilhan mansiz sabriye gitsin diye ugrasmamistiradam garanti elenmiycek zaten ogeday da iyi bence o cocugun performans artar
İlhan mansiz teke tek yarışmaya çıkmadı yenilirim rezil olurum diye.sema da baktı yenemiycek sakat ayağına yattı bence.tugceyle beraber cikarken yeniyorlardı ama tugcenin sayesinde.tuğçe olmadan sema orda fosstu yani.yazık ademe cok üzüldüm. Cocuk paraladi kendini mahvoldu daha napsin.fatihte ayni sekilde.bu oyunun starı adem tugce fatihtir.şu tarık menguc sabriye ve çılgın sedat bi defolsa gitse cok sevinicem.ifrit oluyorum ya üçüne deNe yaptı ne dedi ? Ben şimdi açtım da
Oztn demistiya odul oyunu kazanmayi tercih ederim dokunulmazlik yerine diye adamin yeri belli elenmez kolay kolayBugün saçma bir durum olmuş zaten ya. yuh resmen amaç kaybetmek.
Evet hatırlıyorum. Ne desem boş... Bu adam finale kalırsa çok üzülürüm.Oztn demistiya odul oyunu kazanmayi tercih ederim dokunulmazlik yerine diye adamin yeri belli elenmez kolay kolay