Bende aralarinda bisey mi var diye dusunmustumsabriyeye ilkin ben de üzülmüştüm ama şimdi acaba numara mı yapıyor diye düşünmeye başladım, ademin himayesinde girip ondan güç almaya çalışıyor gibi, istediği zaman gayette tatlı dilli olabiliyormuş, hatta dün ademe kur mu yapıyor ya diye bile düşündüm
Ya benim Unicorn arkadaşım niye semağğğ?? Ne sıklıkta izliyorsun programı?İyi olan kazansın her hafta kavga ve olaylara göre haklı haksız değişkenlık gösteriyor herzaman biri haklı olacak değil ya malum şartlardan kaynaklanıyor bayan şampiyon olsun isterim Sema
İlhan Man(a)sız agresif..
Sabriye hep ağlamaklı...
Erdi Kesinlikle gitmeli...
İlk tespitlerim bunlar...
Kadın başarılı finali gögüsler her hafta son durumlara yetişiyorum başta full time izliyorduYa benim Unicorn arkadaşım niye semağğğ?? Ne sıklıkta izliyorsun programı?
Hayvan deneyleri ve kozmetik firmaları konusuna da yazacağım bir şey var , zamanın olursa kop gel lütfen :)
Evet o benim de dikkatimi cekti. Adem dye seslendi bir de, ona ragmen bakmadi Adem. Belki kizmistir bugunku performansin uzerine, en beceriksizi Sabriye'ydi bariz.Sabriyeyle ademin arasi acikmi? Izleyemedim gecen hafta. Iki defa el verdi ama Adem digerlerine yöneldi
Sürekli kötü zaten. Hemserim ama cok kiziyorum performans sifir. Kosamiyor elle tutulur bisey Yok.Evet o benim de dikkatimi cekti. Adem dye seslendi bir de, ona ragmen bakmadi Adem. Belki kizmistir bugunku performansin uzerine, en beceriksizi Sabriye'ydi bariz.
Isimler sahane..
Gonullulerden favorim eser west :)
Gonulluler adasinin rengi olacak bence..
aynen kesinlikikle katılıyorum furkan bağırdıkça tepe tüklerim kalkıyorsedatı sevmezdim, şimdi hiç sevmiyorum. nasıl bir adam. şuan şikayet ettiklerini, başta kendi uyguladı.
furkan itici, ukala. yarışlarda ellerini çırparak bas baass baaaaasss diye bağırmasına tahammülsüzüm.
adem ve şahika geldiğinden itibaren çizgisini hiç bozmadı.
sabriye çok ağır hareket ediyor nasıl sporcu anlamıyorum