SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Bende aralarinda bisey mi var diye dusunmustum
O saf ya onda oyle numaralar yoktur zannetmem

İyi olan kazansın her hafta kavga ve olaylara göre haklı haksız değişkenlık gösteriyor herzaman biri haklı olacak değil ya malum şartlardan kaynaklanıyor bayan şampiyon olsun isterim Sema
Ya benim Unicorn arkadaşım niye semağğğ?? Ne sıklıkta izliyorsun programı?

Hayvan deneyleri ve kozmetik firmaları konusuna da yazacağım bir şey var , zamanın olursa kop gel lütfen :)

Ya benim Unicorn arkadaşım niye semağğğ?? Ne sıklıkta izliyorsun programı?

Hayvan deneyleri ve kozmetik firmaları konusuna da yazacağım bir şey var , zamanın olursa kop gel lütfen :)
Kadın başarılı finali gögüsler her hafta son durumlara yetişiyorum başta full time izliyordu
tammamm hayvan deneyleri konusuna yaz ben bakarım

eleştirel bir yorumla insanları ankete çekmekte bir başarı öyküsü bence bu nedenle anket sahibini destekliyorum.
not: sürekli national,discovery izlemiyorum çünkü uzun yıllardır tv izlemiyorum.

Sahika ve Adem ciktiklari tum oyunlari alsin ama sonucta unluler kaybetsin istiyorum Furkan da parkuru bitiremesin.

Sabriyeyle ademin arasi acikmi? Izleyemedim gecen hafta. Iki defa el verdi ama Adem digerlerine yöneldi

Şu takıma şu sabriye ceza olarak verilmiş sanırım kadin birşeyi beceremez mi? Uyuz adem de korusun dursun daha çok evsiz kalırlar

Evet o benim de dikkatimi cekti. Adem dye seslendi bir de, ona ragmen bakmadi Adem. Belki kizmistir bugunku performansin uzerine, en beceriksizi Sabriye'ydi bariz.
Sürekli kötü zaten. Hemserim ama cok kiziyorum performans sifir. Kosamiyor elle tutulur bisey Yok.

Bu sabriye ademe kur yapiyor
Adem diye seslendi ses vermeyince bozuldu kiskandi orada koptum bende
Fatih ve sabriye ne kadar beceriksiz ya oy veren varsa vermese de gitse diye dusunmeye basladim artik

sabriye çok ağır hareket ediyor nasıl sporcu anlamıyorum
furkan sürekli bağırıyor kendini bişey sanıyor onu bunu suçluyor sanki kendisi %100 oyun alıyormuş gibi hem mikser hem gereksiz
sedat ortalık karıştırmaya yer arıyor fatihle kötüydü şimdi iyi işiine geldiği gibi davranıyor ona gidiyor başkasını çekiştiriyor başkasına gidiyor diğerlerini çekiştiriyor tam ortam bozucu
orda tek düzgün insan var şahika
serhatta çok konusuyor her şeye atlıyor ama en azından adam girdiği oyunları kazandığı için güçlü gözüküyor ve kimse bsy diyemiyor ki adam gerçekten oyunlarda çok iyi bi sakatlandı ünlüler takımı her şeyi kaybetmeye başladı serhatın yokluğu belli
gerçi her şeye konusmasına rağmen dürüst biri kimsenin arkasından konusmuyor yüzüne söylüyor

sedatı sevmezdim, şimdi hiç sevmiyorum. nasıl bir adam. şuan şikayet ettiklerini, başta kendi uyguladı.
furkan itici, ukala. yarışlarda ellerini çırparak bas baass baaaaasss diye bağırmasına tahammülsüzüm.
adem ve şahika geldiğinden itibaren çizgisini hiç bozmadı.

aynen kesinlikikle katılıyorum furkan bağırdıkça tepe tüklerim kalkıyor
adam da aynen hiç kendini bozmadı
tarık mengüçde çok iyi biri ama zayıf ve başkalarının dolduruşuna geliyor kandırıyorlar adamı çünkü saf ve temiz bi yapısı varmış gibi
sema baslarda pınarla iyiydi sonra yok eskiden hüsümet vardı vs dıye uzaklastı cunku kendine rakip olarak görüyor sonra millete pınarı elektirecek

Bu akşamki ödül oyunu güzel. Takım oyunu olsun işte böyle, parkur parkur yeter artık.

sabriye çok ağır hareket ediyor nasıl sporcu anlamıyorum

Bence kızın psikolojisi gitti, konsantre olamıyor. O kadar morali bozuk ki kapattı kendini ve oyunlarda tutuk. Yazık. Fiziksel olarak çok güçlü bir kız bence.

Furkan ve Şahika konusundaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…