- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Ama Sabriye geldiğinden beri böyle. Yani çıktığı ilk oyunlardan beri düşük performansı. Tamam parkura konsantre olamaz, denge kuramaz, atış yapamaz vs anlarım ama havuz oyununda kendini yukarı çekemedi. Kickboxçu bir insan kendini sudan yukarı çekebilmeli.Bence kızın psikolojisi gitti, konsantre olamıyor. O kadar morali bozuk ki kapattı kendini ve oyunlarda tutuk. Yazık. Fiziksel olarak çok güçlü bir kız bence.
Furkan ve Şahika konusundaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.
Ya aşırı beceriksiz ya da zihinsel olarak çok zayıf. Bana beceriksiz gelmiyor ya, ilginç bir durum.Ama Sabriye geldiğinden beri böyle. Yani çıktığı ilk oyunlardan beri düşük performansı. Tamam parkura konsantre olamaz, denge kuramaz, atış yapamaz vs anlarım ama havuz oyununda kendini yukarı çekemedi. Kickboxçu bir insan kendini sudan yukarı çekebilmeli.
Aldı sonunda bir oyun :)Sabriye bu oyunda bile kötü ya pes doğrusu
Bence sabriye almadı karşı takım verdiAldı sonunda bir oyun :)
EvetBence sabriye almadı karşı takım verdi
Sabriye'nin kazanmasına üzüldüler neredeyse.Veee gönüllüler defalarca atamayan arkadaşlarını teselli ediyor , üzülme diyor , ünlülerde ise zor da olsa sayıyı alan kişiyi bir kişi tebrik ediyor.....
Ekşi'de Serhat'a negatif reis diyorlar, nasıl cuk oturmuşSerhat Akın 'ın oyunlara dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.... Adam susmuyor ya! Tamam bu kadar olmaz fln da 100 defa söyledin bi sus....
Negatif reis ifadesi hafif kalır onun içinEkşi'de Serhat'a negatif reis diyorlar, nasıl cuk oturmuş
Süper özetlemişsinserhat; bağırırken kaşlarının aldığı şekil karikatür gibi.
tarık; bir adam ağlarken bu kadar mı güzelleşir.
ilhan; dün oyun kazanınca "seni seviyorum özledim" cümlesi bir adama bu kadar mı güzel yakışır.
berna; erdi dün ona neler söyledi yalancısın dedi, bernada tepki yok. göz6 da hepinizi bitiricem diye bağırmıyor muydu.
gökhan; adamın her hali yakışıklı. (ses tonu bile)
bulut; memitosundaki küpeyi gördükçe içim çekiliyor.
ogeday; çocuk çöktü resmen, saçlarını bir toplasa çok pasaklı görünüyor.
sema; kırmızı bandanasını alnına dolayıp, eli belinde, bikinisinin üstüyle (yada herneyse) barakada sabriye ve şahikaya (arkasından) ayar verince + sabriyenin battaniyesini ayağıyla itince gözümden düştü.
pınar; berna varken hoşlanmıyordum, şimdi daha iyi geliyor ve kendini güzel ifade ediyor.