- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Evet pinarla cikarken yeniyorlardi aynilsrini düaünmüsüz. Kendi basina yenemedi tahmin etmistim kaybedecegini. Ne zaman yenilse zaten Ay oram buram agriyor acior falan. Pinar elifi yendi elif gitti semayi yendi. En güclü kizlardan pinar bence.İlhan mansiz teke tek yarışmaya çıkmadı yenilirim rezil olurum diye.sema da baktı yenemiycek sakat ayağına yattı bence.tugceyle beraber cikarken yeniyorlardı ama tugcenin sayesinde.tuğçe olmadan sema orda fosstu yani.yazık ademe cok üzüldüm. Cocuk paraladi kendini mahvoldu daha napsin.fatihte ayni sekilde.bu oyunun starı adem tugce fatihtir.şu tarık menguc sabriye ve çılgın sedat bi defolsa gitse cok sevinicem.ifrit oluyorum ya üçüne de
Valla ya finale gider boyleSerhat Akın'ı ne zamana kadar idare edecekler????
Serhat Akın'ı ne zamana kadar idare edecekler????
BurdayımmLilibet nerdesiiiiiinnnn
Trabzon :)Bu sabriye nereliydi ya aynı bizim oranın kadınları gibi konuşuyo
Bende karadenizliyimTrabzon :)
Sen de Trabzon'lu musun kız
İşin içinde Furkan varsa zatenSadin hakli gibi ya zamaninda esere sadine hakaret etti hepsi unluler cok agresif ve uste cikma pesinde devamli
O cok itici ya basladigindan beri antipatik geliyor bana acun yine gonulluleri ezdirmiyor farkinda bence odaİşin içinde Furkan varsa zaten
Ay ben pınar diyecegime tuğçe demiş durmusum iyiki alintiladin.tugce degil arkadaslar pınar pınar :)Evet pinarla cikarken yeniyorlardi aynilsrini düaünmüsüz. Kendi basina yenemedi tahmin etmistim kaybedecegini. Ne zaman yenilse zaten Ay oram buram agriyor acior falan. Pinar elifi yendi elif gitti semayi yendi. En güclü kizlardan pinar bence.
Bu serhat dokunulmazlıkta yok oyunda yok eee ozaman elemede isimde yazmasın