SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Bence kızın psikolojisi gitti, konsantre olamıyor. O kadar morali bozuk ki kapattı kendini ve oyunlarda tutuk. Yazık. Fiziksel olarak çok güçlü bir kız bence.

Furkan ve Şahika konusundaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.
Ama Sabriye geldiğinden beri böyle. Yani çıktığı ilk oyunlardan beri düşük performansı. Tamam parkura konsantre olamaz, denge kuramaz, atış yapamaz vs anlarım ama havuz oyununda kendini yukarı çekemedi. Kickboxçu bir insan kendini sudan yukarı çekebilmeli.

Sabriyenin dislandigini dusunmuyorum sabriyede hirs yok mucadele yok kazanma istegi yok yazilmasinin sebebi bu eger sabriye oyunlarda elinden geleni yapsa hirsli olsa ama buna ragmen kaybetse kimsenin sabriyeye bir sey diyecegini sanmam, ilhan serhat sabriyeye surekli taktik veriyor sabriye orali degil asmis suratini otutlruyor kimseyi dinlemiyor sabriye halkin oylarina guvenmesin bence bu magdur tavirlariyla bir yere kadar gider sonra elenir savasmayan insanin survivorda yeri olmamali bence..

Ama Sabriye geldiğinden beri böyle. Yani çıktığı ilk oyunlardan beri düşük performansı. Tamam parkura konsantre olamaz, denge kuramaz, atış yapamaz vs anlarım ama havuz oyununda kendini yukarı çekemedi. Kickboxçu bir insan kendini sudan yukarı çekebilmeli.
Ya aşırı beceriksiz ya da zihinsel olarak çok zayıf. Bana beceriksiz gelmiyor ya, ilginç bir durum.
Sabriye'nin maçlarını izleyenler çok şaşırıyor şimdiki performansına. Ben de bir izleyeyim merak ettim , belki youtube 'da vardır :KK55:

Serhat Akın 'ın oyunlara dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.... Adam susmuyor ya! Tamam bu kadar olmaz fln da 100 defa söyledin bi sus....

Veee gönüllüler defalarca atamayan arkadaşlarını teselli ediyor , üzülme diyor , ünlülerde ise zor da olsa sayıyı alan kişiyi bir kişi tebrik ediyor.....
Sabriye'nin kazanmasına üzüldüler neredeyse.

Evet Gönüllüler'de problemler olsa da birbirlerine oyun anlamında destek oluyorlar. Olsun, problem değil, şans, olur böyle diye. Yani sayı alma baskısıyla çıkmıyor kimse, Sadin, Erdi gibi performansı düşüklere bile oyun alanında kimse bir şey demiyor. Takdir ediyorum. Ünlülerde sayı alana bile çemkiriyorlar.

serhat; bağırırken kaşlarının aldığı şekil karikatür gibi.
tarık; bir adam ağlarken bu kadar mı güzelleşir.
ilhan; dün oyun kazanınca "seni seviyorum özledim" cümlesi bir adama bu kadar mı güzel yakışır.
berna; erdi dün ona neler söyledi yalancısın dedi, bernada tepki yok. göz6 da hepinizi bitiricem diye bağırmıyor muydu.
gökhan; adamın her hali yakışıklı. (ses tonu bile)
bulut; memitosundaki küpeyi gördükçe içim çekiliyor.
ogeday; çocuk çöktü resmen, saçlarını bir toplasa çok pasaklı görünüyor.
sema; kırmızı bandanasını alnına dolayıp, eli belinde, bikinisinin üstüyle (yada herneyse) barakada sabriye ve şahikaya (arkasından) ayar verince + sabriyenin battaniyesini ayağıyla itince gözümden düştü.
pınar; berna varken hoşlanmıyordum, şimdi daha iyi geliyor ve kendini güzel ifade ediyor.

Son düzenleme:
serhat; bağırırken kaşlarının aldığı şekil karikatür gibi.
tarık; bir adam ağlarken bu kadar mı güzelleşir.
ilhan; dün oyun kazanınca "seni seviyorum özledim" cümlesi bir adama bu kadar mı güzel yakışır.
berna; erdi dün ona neler söyledi yalancısın dedi, bernada tepki yok. göz6 da hepinizi bitiricem diye bağırmıyor muydu.
gökhan; adamın her hali yakışıklı. (ses tonu bile)
bulut; memitosundaki küpeyi gördükçe içim çekiliyor.
ogeday; çocuk çöktü resmen, saçlarını bir toplasa çok pasaklı görünüyor.
sema; kırmızı bandanasını alnına dolayıp, eli belinde, bikinisinin üstüyle (yada herneyse) barakada sabriye ve şahikaya (arkasından) ayar verince + sabriyenin battaniyesini ayağıyla itince gözümden düştü.
pınar; berna varken hoşlanmıyordum, şimdi daha iyi geliyor ve kendini güzel ifade ediyor.
Süper özetlemişsin :KK9:
Gökhan yaaa :confused: :KK36:
Şu volkan ve anil'ın tuzaklarına gelecek diye tirsiyorum

X