SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
İlhan mansiz teke tek yarışmaya çıkmadı yenilirim rezil olurum diye.sema da baktı yenemiycek sakat ayağına yattı bence.tugceyle beraber cikarken yeniyorlardı ama tugcenin sayesinde.tuğçe olmadan sema orda fosstu yani.yazık ademe cok üzüldüm. Cocuk paraladi kendini mahvoldu daha napsin.fatihte ayni sekilde.bu oyunun starı adem tugce fatihtir.şu tarık menguc sabriye ve çılgın sedat bi defolsa gitse cok sevinicem.ifrit oluyorum ya üçüne de
Evet pinarla cikarken yeniyorlardi aynilsrini düaünmüsüz. Kendi basina yenemedi tahmin etmistim kaybedecegini. Ne zaman yenilse zaten Ay oram buram agriyor acior falan. Pinar elifi yendi elif gitti semayi yendi. En güclü kizlardan pinar bence.

Şahika dokunulmazlığı kaybederek adının cıkmasını garantiledi bence furkan ya fatihi ya da onun adını söyleyecek.

Sadin hakli gibi ya zamaninda esere sadine hakaret etti hepsi unluler cok agresif ve uste cikma pesinde devamli

Evet pinarla cikarken yeniyorlardi aynilsrini düaünmüsüz. Kendi basina yenemedi tahmin etmistim kaybedecegini. Ne zaman yenilse zaten Ay oram buram agriyor acior falan. Pinar elifi yendi elif gitti semayi yendi. En güclü kizlardan pinar bence.
Ay ben pınar diyecegime tuğçe demiş durmusum iyiki alintiladin.tugce degil arkadaslar pınar pınar :)

Aynen sema gözümden düştü. Sabriyeyi hic sevmem ama kendi gucsuzlugunu sabriyeye yukledi orda

Bu serhat dokunulmazlıkta yok oyunda yok eee ozaman elemede isimde yazmasın

Bu serhat dokunulmazlıkta yok oyunda yok eee ozaman elemede isimde yazmasın

Bir tek bil bakalım da yarısıyor. Armut piş ağzıma düş. Önceki sene anıl ayagını kırdığında o da yarısmıyordu yatıyordu ama hiç değilse ona buna çemkirip ter akıtmadığı halde milleti azarlamıyordu.

X