İlhanın 'senin benim futbolumu beğenip beğenmemişsin umrumda değil "' demesi sadece beni mi irite etti
Resmen baltayı taşa vurdu....Sedatın da hala ademden özür beklemesiÇok pişman bu olayı başlattığı için ama kendine yediremiyor tükürdüğünü yalamayı.
Resmen baltayı taşa vurdu....
Yahu ben de buna deliriyorum. Her meselede ağırlık koyan kişiler bu olayda ortada yok. Nasıl olsa takım zarar görse , onlar garantide...Takımdan kimse de sen başlattın sen bitir demiyor hala gazlıyorlar. Röportajlarda bu takıma zarar verir ikisi de güçlü diyorlar, sedatın yüzüne gelince pıs.
İlhan Mansız'ın yarışmaya katıldığını öğrenince çok sevinmiştim, hatta o olduğu için izledim diyebilirim. Ama hayal kırıklığı yaşadım davranışları nedeniyle.Adem bugunun en iyisiydi kesinlikle cok basariliydi ademi cok seviyorum zaten ilhandan sonra ikinci favorim <3 ama bu ilhana yapilan yakistirmalar algilar ilhani karalama cabalari hic hos degil yaa yok oyun satmis bilerek oynamamis simdiye kadar hep ilhan sirtlandi takimin yukunu best oflara cikti cogunu kazandi ama bugun sakatligi yuzunden cikamadi konseyde cok guzel acikladi zaten ama insanlar demedigini birakmadi, adamin o kadar gunahini aldilar ki gunahi kalmadi valla :) Bu yarismayi ilhan kazanamaz ama basarili olmadigi iyi olmadigi icin degil acitasyon yapmadigi durusundan taviz vermedigi icin survivora birkac beden buyuk İlhan Mansiz..
İlhan mansizin insanlari ne zaman yerin dibine soktugunu gordunuz ? evet oyun sirasinda bazen cok fazla agresif oluyor, ne kadar art niyetli olmadigini bilsemde bende kiziyorum ilhana o konuda bazen ama adam insanlari asagilamak icin degil sadece ondaki hirsin birazini onlarda gostersin diye bagiriyor ama bir kac haftadir o yonunude dizginledi daha sakin olmaya calisiyor, ama oyunlar disinda o kadar sakin ve kendi halinde ne dedikodulara karisiyor ne de kulis yapiyor onun kavgasi sahada, bugun sadine verdigi cevapta onun ne kadar egolarindan arinmis oldugunu gosteriyor bence hepimiz esitiz futbol hayatim geride kaldi diyor istese futbolculugundan prim saglayabilir ama o bunu yapmiyor bilmiyorum ben İlhan mansizin durusunu cok begeniyorum ve sirf onun icin izliyorum bu yil cok farkli ve saglam birisi benim icin..İlhan Mansız'ın yarışmaya katıldığını öğrenince çok sevinmiştim, hatta o olduğu için izledim diyebilirim. Ama hayal kırıklığı yaşadım davranışları nedeniyle.
Onun destekleyen çok kişi olduğu için çok yorum yapmak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi.
Şartlar zor tabi ki ama insanları yerin dibine sokmak niye . anlamıyorum. O da survivor için fazla olduğunu düşünüyor bence. İnsanlara davranışlarından , söylemlerinden belli oluyor.
Tek tek yerin dibine soktuğu insanları ve o anları anlatmak takdir edersin ki çok uzun sürer :)İlhan mansizin insanlari ne zaman yerin dibine soktugunu gordunuz ? evet oyun sirasinda bazen cok fazla agresif oluyor, ne kadar art niyetli olmadigini bilsemde bende kiziyorum ilhana o konuda bazen ama adam insanlari asagilamak icin degil sadece ondaki hirsin birazini onlarda gostersin diye bagiriyor ama bir kac haftadir o yonunude dizginledi daha sakin olmaya calisiyor, ama oyunlar disinda o kadar sakin ve kendi halinde ne dedikodulara karisiyor ne de kulis yapiyor onun kavgasi sahada, bugun sadine verdigi cevapta onun ne kadar egolarindan arinmis oldugunu gosteriyor bence hepimiz esitiz futbol hayatim geride kaldi diyor istese futbolculugundan prim saglayabilir ama o bunu yapmiyor bilmiyorum ben İlhan mansizin durusunu cok begeniyorum ve sirf onun icin izliyorum bu yil cok farkli ve saglam birisi benim icin..
Fatih ilhan kavgasi oyun sirasindaydi ve iki taraftada hata vardi sadine verdigi cevaba gelirsek orda o cumlenin devaminda asil anlatmak istedigini soyluyor zaten ben burda futbolcu kimligimle degil İlhan mansiz olarak oturuyorum diyor adam populerligi sevmiyor ben İlhan Mansizi oncedende az cok tanidigim icin bana yanlis gelmiyor tavri ne kadar mutevazi birisi oldugunu biliyorum..goruslerinize saygi duyuyorum yinedeTek tek yerin dibine soktuğu insanları ve o anları anlatmak takdir edersin ki çok uzun sürer :)
Kardeşim diye hitap eden kişiye , ben senin kardeşin değilim demek ya da sadin'e beni ilgilendirmiyor senin bana hayranlığın demek.... Başarılar, saygılar...
Ben çok kararsız kaldım o konuda ya. Bir yandan ayıp ettiğini düşünüyorum diğer yandan bugün ne kadar sinir olsam da ilhan mansızın karizmasına yakıstırıyorum bunu
Bir tek bil bakalım da yarısıyor. Armut piş ağzıma düş. Önceki sene anıl ayagını kırdığında o da yarısmıyordu yatıyordu ama hiç değilse ona buna çemkirip ter akıtmadığı halde milleti azarlamıyordu.
Bendee ilhan mansizi yarisma baslamadan duydugumda desteklerim kesin dedim ama yok ya sandigim gibi cikmadi asabi ara bulmak gibi bir derdi yok herkese karsi sert bagiran cagiran bir adammis atar gider pek sevilmiyor bu tavirda devam ederse zor kazanmasi cunku survivorda bakiyorumda genelinde daha sakin kisiler kazaniyor ademin kazanma sansi daha yuksek adalar birlesince gonullulerle de iyi anlasir o ama ilhan mansiz on planda olma pesinde
Şahikadünkü yarışta adem parladı sema söndü. her bölümde iticiliği artıyor. pınar çok iyiydi.
sedat nasıl bir karanlık enerji yayıyor. "çıldırtırım adamı çıldırtırım" derken ıyy dedim.
tarık dün epey abarttı. erdi semayı çok güzel çözdü, çekinmeden yüzüne söylüyor.
sema kuvvetli değildi, pınar sayesinde oyun vermedi, sabriyeyle yarışınca onu bahane etti, tek başına yarışınca da zaten sakatlığı bahaneydi.
şahika gözümde her gün yükseliyor, oyun sonrası adada sabriyeyle konuşması ne kadar güzeldi. zarif kadın.