Yuksel altug kaleminden
Yüksel Aytuğ yazmış. Merve'nin federasyondakilerle arası bozuk zaten. MERVE NİYE ORADA?' "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da? Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur." Bosuna milli sporcuyum ayaklari yapiyo. Onun amaci unlu olmak...
Bende merveyi destekliyordum babasının o konuşmalarından çok rahatsız oldum amaayrıca Turabi'nin bugüne kadar yaptıklarını unutup sırf babasının konuşması yüzünden aslında Merve'yi destekliyor iken Turabi'ye oy atan insanlar beni gerçekten çok şaşırtıyor demek ki bizim toplumun gerçeği bu mesela bizi 5 sene boyunca kene gibi sömürenler seçim zamanı vergi borcunu siliveriyor veya bir şey yapıyor üstüne bir de din iman deyip pasta cila atıyor hoopp oylar oraya ...
baştan beri Turabi'yi destekleyenlere lafım yok zevk meselesi..
Bozok: - Seni elemeyip ne yapıcaktım, Allstar dada senimi cekecektim.
Duygu: - Sen kadın düsmanisin.
Bozok: - Acun bey bu kız bana aşık.
Ayyyy pascala öldüm yaaa
Hadi duğu hadi cenım
2kediannesi turbişin şampiyon oldu hayırlı olsun :)
Hahahaha
Saol canım öyle oldu o paraları aldı bende burada elimi yordugumla kaldım ama olsun