Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya kızlar zaman geçmeden acun un yarışmalarından birine katılın. atanmaktan iyi valla :KK70:
Zamanında var mısın yok musun a katılsaydık keşke. survivorda yapamam ben.
ütopya ya da izin alamıyorum bari siz katılın İlerde daha da zorlaşacak :KK70:

Hilmi Cem i ekşide Adnan Oktar a benzetmiş biri :KK70: haksızda sayılmaz.

Yaşlandıgında aynı Adnan Oktar benzeyecek demiş :KK70:

Adnan hocada karizmatik adam Allah için.

defalarca diskalife olmasi gerekirken olmayan adam birinci oldu inanilir gibi degil.
Hasan abi elendiginde sok olmustum, turabinin tekrar birinci olmasina dahada sok oldum
merveyide hic sevmiyorum ama en azindan daha önce kazanmamisti

Bazi ebeveyn ler vezir eder cocuklarini, bazilarida rezil eder.
Merve Aydin a gecmis olsun, babalarin ihtirasi cocuklarının önüne gecmemeli.

Turabi %53 ıle kazanmıs. Merve %51 den sonra dususe gecmıs. Oyları ile Turabiye yagmıs son 1 saat.
Hak eden kazandı lafları havalarda dolasıyor ama, daha az hak etmeyen kazanmıs.

Survivor Allstar sonucu tepki oyları ile belirlenmis oldu. Mervenin karsisinda Hasan veya Serenay da olsa kazanabilirmis bu sekilde.
Merve o ailesi aksamın konusma taktiklerini belirleselerdi %56-60 ile alir gotururdu sampiyonlugu. Ozellikler kadın izleyiciler uzerine oynamaları lazımdı. Ben "Turk kadınının gucunun bir temsilcisi olarak bayanlardan oy bekliyorum" vs... gibi. Bak Serenay nasıl Anne lerin uzerine oynayıp basarılı oluyordu.
Turabi dersine calısmıs, tum konusmları 2 saat boyunca eski antıpatik hareketleirni unutturmaya yonelikdi.

Son düzenleme:
ben dedim ama hasan kalsaydı merve yi elerdi oyları yüksek olmasada hasan ın, son gece merve den yüksek olur diye.
çünkü herkes hasan ın oyuna güvendi ve elemeye çıkacağına ihtimal vermedi
aynı şey turabi nin başına geldi.
merve nin tarafı biraz tezcanlı oy atıyor hemen
ama biz hiç oy atmadık son gece atalım dedik baktık ki iş ciddi turabi finale kalmış oy attık
ama turabi merve dışında biriyle finale kalsa oy atmazdım
sırf merve var diye attık.

sırf merve nin kazandığında kendini yerden yere atmasını izlemeyelim o bağırmasını duymayalım diye
bu durumda anti Merveciler yüzünden turabi nin oylar arttı :KK70:

Hasan - Turabi finalde olsa Hasan kazanirdi rahat.
Serenay Merve kalsa. Serenay gonulluler tarafindan Hasan ve Turabicilerden oy alip sansi olabilirdi. Eminin Serenay finalde olsa, ''Anneler annem annesi'' taktigini cokca kullanicakdi.

Merve kiminle finale kalsa Hasan/Serenay/Hilmicem dan biri, basina yine ayni husran gelebilirdi.
Cunku Merve hic esnek olamadi, Turabi bile o gece yumusayip farkli bir tarz a burundu. Merve bir gidim yapmadi. Gitti birde babasi tuz biber ekdi son darbeyi indirdi. Annesi konusmaliydi Merve nin kadinlara oynamaliydilar. Mervenin babasi milliyetci erkek kesimden oy kapmaya yonelikdi ama 1 kazanirken 4 kaybettirdi. Buyuk hata.

Son düzenleme:
Yerim yaaa

10998389_770471179728893_882827570819652411_n.jpg

Onu gecinde Merve kiminle evlenebilir? Bence 10 yil ask islerine girmez kariyerine adar kendini. Zaten zor kadin erkekler yapamaz onunla Melisa Sahin e benziyor o acidan erkeksi kadin. O da asla evlenmiyecegim diyor.
Bu tip kadinlari begeniyorum ya, ciddi oluyorlar kendilerini verdilermi basarili oluyorlar erkeklerin kollarinda gezmek sulu sulu cıvık sekilde davranmak yerine.

Serenay in da ne olacagi belli oldu ileride. Annelerden ve Spordan sorumlu devlet bakani. Onuda begeniyorum ama daha duygusal ama durust.

Gelecek sezon IBS den Survıvor a katılacak olacakmı acaba gorecegız olacak dıye duyduk. Potensıyel Adaylar : Maria , Aysegül , Melisa , NazlıHamarat

Son düzenleme:
Yazının tamamı linkte
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/07/survivorin-soyledigi

YÜKSEL AYTUĞ
Survivor'ın söylediği

Bende yalan yok, final için gönlümden geçen ne Turabi, ne de Merve'ydi.
Her ikisini de antipatik bulmuştum.
Turabi haddinden fazla kaba saba, şiddet yanlısı bir sokak kabadayısı görüntüsüyle RTÜK'ün uyarı sembollerinden biri gibi ekranda asılı duruyordu. Merve ise her sporcuda mutlaka bulunması gereken 'hırs'tan öte, 'ihtiras' sahibi bir kadın olarak adeta histeri nöbetleri geçiriyordu.
Ama biraz gün be gün değişen yarışma kuralları ve biraz da halkın zaaflarının yardımıyla ikisi de finale çıktılar.
Peki Turabi neden kazandı, Merve neden kaybetti?
Herkesin üzerinde fikir birliğine vardığı esas sebep, Merve'nin babasının final gecesi söylediği "Benim kızım, Atatürk ve Özal'dan sonra Time dergisine kapak olan üçüncü Türk'tür" sözünün geri tepmesi, aynı zamanda Turabi'nin "Çoluğunun çocuğunun rızkından kısıp kimse bana oy atmasın" lafının SMS getirisiydi.

Yukarıdaki kriterler ve karakteristik özellikler, Turabi'nin şansını artıran etkenler olmuştur. Halkın tercihine her zaman saygım var. Ama içimde bazı kaygı ve tereddütler de barındırıyorum. Bundan böyle Turabi'nin başarı hayali kuran gençlere rol model olmak gibi potansiyel bir tehlikenin kapısını araladığını düşünüyorum. "Madem halk böyle davrananları onaylıyor, ben de öyle olayım" diyen gençler, kariyer edinme yolunda kabalık ve şiddetten medet umacak diye korkuyorum. Bir de...
Hayyam'a, Can Yücel'e ve cümle söz ustasına öyle acıyorum ki... Hiçbiri, sadece özlü söz söyleyerek iki yılda 1 milyon lira kazanamamıştı!

Hasan - Turabi finalde olsa Hasan kazanirdi rahat.
Serenay Merve kalsa. Serenay gonulluler tarafindan Hasan ve Turabicilerden oy alip sansi olabilirdi. Eminin Serenay finalde olsa, ''Anneler annem annesi'' taktigini cokca kullanicakdi.

Merve kiminle finale kalsa Hasan/Serenay/Hilmicem dan biri, basina yine ayni husran gelebilirdi.
Cunku Merve hic esnek olamadi, Turabi bile o gece yumusayip farkli bir tarz a burundu. Merve bir gidim yapmadi. Gitti birde babasi tuz biber ekdi son darbeyi indirdi. Annesi konusmaliydi Merve nin kadinlara oynamaliydilar. Mervenin babasi milliyetci erkek kesimden oy kapmaya yonelikdi ama 1 kazanirken 4 kaybettirdi. Buyuk hata.
laflarınızın altında büyük bi feministlik yatıyor

X