- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
ne yapmıştı geçen sene ben bilmiyorum ?evet biz utandık evde 3 kadın olarak izlerken, adamın umrunda değil. acun haşlamıştı baya bunu. ben olsam direk atardım yarışmadan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapmıştı geçen sene ben bilmiyorum ?evet biz utandık evde 3 kadın olarak izlerken, adamın umrunda değil. acun haşlamıştı baya bunu. ben olsam direk atardım yarışmadan.
kız bu turabi kiminle evlenecek acaba çok merak ediyorumSaol canım öyle oldu o paraları aldı bende burada elimi yordugumla kaldım ama olsun
Annesi serenaya gozu dikti gibi geldi bana:)kız bu turabi kiminle evlenecek acaba çok merak ediyorum
nasıl bir tip olabilir
magazinlerde falan görürüz artık. bir de onca parası var ooo işi zor
kız bu turabi kiminle evlenecek acaba çok merak ediyorum
nasıl bir tip olabilir
magazinlerde falan görürüz artık. bir de onca parası var ooo işi zor
anlatırsam ceza alırım sanırımne yapmıştı geçen sene ben bilmiyorum ?
begüm elenince ve finale turabi ve merve kalınca merveye dedi.evet yönlendirdi zaten ama anlamadığım konsey gecesi begüm e smsler dedi
sonra merve ye demiş.
özelden yazar mısınanlatırsam ceza alırım sanırım
laflarınızın altında büyük bi feministlik yatıyorHasan - Turabi finalde olsa Hasan kazanirdi rahat.
Serenay Merve kalsa. Serenay gonulluler tarafindan Hasan ve Turabicilerden oy alip sansi olabilirdi. Eminin Serenay finalde olsa, ''Anneler annem annesi'' taktigini cokca kullanicakdi.
Merve kiminle finale kalsa Hasan/Serenay/Hilmicem dan biri, basina yine ayni husran gelebilirdi.
Cunku Merve hic esnek olamadi, Turabi bile o gece yumusayip farkli bir tarz a burundu. Merve bir gidim yapmadi. Gitti birde babasi tuz biber ekdi son darbeyi indirdi. Annesi konusmaliydi Merve nin kadinlara oynamaliydilar. Mervenin babasi milliyetci erkek kesimden oy kapmaya yonelikdi ama 1 kazanirken 4 kaybettirdi. Buyuk hata.