İşte bunu diyorum.Geçen yıl yaptığı o iğrenç hareket.Benim terbiye anlayışıma gerçekten hiç uymuyor,ne kadar iğrençti ya o.Ben bile çok utanmıştım.ülkemizdeki erkekler, bir kadının önünde adını bile söyleyemediğim tarif edemediğim iğrenç hareketleri yapmaz. haya eder. turabi ordaki kadın yarışmacılar da dahil, tüm türkiye insanının önünde yaptı. hemcinslerini geçtim hadi neyse diycem de bir sürü kadının önünde. ben söylemeye utanıyorum adam yapmaya utanmıyor.
evet biz utandık evde 3 kadın olarak izlerken, adamın umrunda değil. acun haşlamıştı baya bunu. ben olsam direk atardım yarışmadan.İşte bunu diyorum.Geçen yıl yaptığı o iğrenç hareket.Benim terbiye anlayışıma gerçekten hiç uymuyor,ne kadar iğrençti ya o.Ben bile çok utanmıştım.
Aynen bir de babam vardı yanımızda ne kadar utandım ben anlatamam.evet biz utandık evde 3 kadın olarak izlerken, adamın umrunda değil. acun haşlamıştı baya bunu. ben olsam direk atardım yarışmadan.
turabinin bi lafı vardı.
tam hatırlamayadm da :)
hayatta iki şeye dikkat et. birincisi önüne çıkan kavşaklara ikincisi kendini bir şey sanan Y...K lara gibi bir şeydi :) orayı söylemedi ama insanlar anladı tabi. hasanı yazarken söylemişti.
ne güzel sözleri var gerçekten. örnek alınası insan.
ülkemizdeki erkekler, bir kadının önünde adını bile söyleyemediğim tarif edemediğim iğrenç hareketleri yapmaz. haya eder. turabi ordaki kadın yarışmacılar da dahil, tüm türkiye insanının önünde yaptı. hemcinslerini geçtim hadi neyse diycem de bir sürü kadının önünde. ben söylemeye utanıyorum adam yapmaya utanmıyor.
merveyi savunanlar neden bu kadar atarlı bi tanesi bana bulaştı hehe tamam diyerek yırttım neyseki
Holigan biraz sert olmuş sankiBiz buna holigan diyoruz. kapiş beybii