yüksel aytuğ böyle ulu orta eleştirmez zaten bu arada bu yazıya tamamen harfiyen katılıyorum mervenin tek derdi ünlü olmakYüksel Aytuğ'un kendi yazısı değil takipçisinin görüşü
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/06/27/dersimiz-survivor
'MERVE NİYE ORADA?' Hem köşemizi, hem Survivor'ı sıkı biçimde takip eden Esra Çekiç ise Merve Aydın'la ilgili farklı bir konuya temas etmiş:
"Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da?
Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur."
aynen öyle ezilmiş fakiri oynuyo zaten hep ''parası olmayan oy vermesin üzülürüm'' diyince bizim gaza gelen fakirler de yüklettikleri parça kontörü sms e verdi adamın paracıklarını katladı işte böyleTurabi %53 ıle kazanmıs. Merve %51 den sonra dususe gecmıs. Oyları ile Turabiye yagmıs son 1 saat.
Hak eden kazandı lafları havalarda dolasıyor ama, daha az hak etmeyen kazanmıs.
Survivor Allstar sonucu tepki oyları ile belirlenmis oldu. Mervenin karsisinda Hasan veya Serenay da olsa kazanabilirmis bu sekilde.
Merve o ailesi aksamın konusma taktiklerini belirleselerdi %56-60 ile alir gotururdu sampiyonlugu. Ozellikler kadın izleyiciler uzerine oynamaları lazımdı. Ben "Turk kadınının gucunun bir temsilcisi olarak bayanlardan oy bekliyorum" vs... gibi. Bak Serenay nasıl Anne lerin uzerine oynayıp basarılı oluyordu.
Turabi dersine calısmıs, tum konusmları 2 saat boyunca eski antıpatik hareketleirni unutturmaya yonelikdi.
bu anıl gerçekten gizem karaca nın sevgilisi mi?
a-aa yok artıkAnilin Nisanlisi ortaligi yikmisti twitter ve instragamda, küfürler hakaretler gizeme. Aldatilmis sanirim.
a-aa yok artık
bende şimdi küçük bi araştırma yaptımda gizem karaca setteki çocukla sevgiliymiş. survivor a ropotaja giden gazeteci sormuş anıl a o da sevgili değiliz, setteki çocukla sevgili onlar demiş.
anıl ın nişanlısı mı var
foto paylaşır mısın canm?evet, baya baya güzel bi kiz. o kizi biraktiysa kendi bilir valla.
foto paylaşır mısın canm?
gizem için bıraktığını sanmıyorum çünkü gizem sadece arkadaşı. yani ben öyle anladım.
ilk fotoda kızın tipi biraz arabesk geldi fakat ikinci fotoda güzel kızmış hakkaten dedim.
ilk fotoda kızın tipi biraz arabesk geldi fakat ikinci fotoda güzel kızmış hakkaten dedim.
elkide arkadaşıdır canım nerde okudun?
gizem in suçu netwitter hesabi var, gizeme baya birseyler yazmisti. hatta istagramdan bile. gizem sonra spam attirdi kizin hesaplari kapandi :)
canım ne diyorsun anlamıyoruz topiclere konu dışı yazmak yasakNe is yaa, bugun oglen nete giriyorum, mesaj lar geliyor. o eski sevgili banada bulasmis. Melisa yi ariyor sikayet ediyor. Adam sonra delikanliysan cik karsima diyor ozelden yazmiz bana. Ne gunlere kaldik ya.
Neyse ben Melisa ya soyledim ''ben kimseden korkmam birebir, birde asil sorun arkamizda sulele var ben tutamam onlari birsey olursa, yazmasin bana sert seyler artik''.
Neyse sorun halloldu, ortami yumusadi cocuk daha sakin konusmaya basladı ben sert aynı sekılde karsılık verınce sonra Melisa tesekkur etti, konu bitti.
2 saat surdu 3 lu yazısmalar daha fazla detay veremem özel e giriyor artık. Zor durumda kalıyoruz hepimiz, yazdıklarımızı izleyenler var.
Bırde gecen haftalar yarısma ekıbı benim nete koydugum haber amaclı video yuzunden Melisa yı arıyor Melisa da beni. Rica sı uzerıne kaldırıyorum videoyu, sozlesmesi oldugu icin zor durumda kalır. Oradakı videoda sadece yarısmaya asla katılmyacagını soyluyordu.
Fazla dıkkat cekmeye basladım beklemiyordum bunu.