Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yüksel aytuğ böyle ulu orta eleştirmez zaten bu arada bu yazıya tamamen harfiyen katılıyorum mervenin tek derdi ünlü olmak

Son düzenleme:
Merve zaten unlu idi, Gonulluler takimi fizik olarak daha guclu oluyor her sezon dogal olarak secmelerden geliyorlar, sonradan unlu olanlar genelde oradaki kazananlar oluyor.
Merve ulkenin en guclu sporcularindan olarak Survivor a katilmasi normal, orada ancak Merve gibi biri son yillarin en iyi erkek yarismacilarina karsi bas edebilirdi. Finale geldi %47 ile ikinci oldu. Cok hirsli diyorlar ama o hirsi sayesinde geldi oralara. Allstar in en fazla oyun oynamis yarismacisi Merve, 282 sanirim.
Erkek ler duygularini belli etmemeyi basariyorlar, onlar da hirsli oldugu zaman disari yansitmiyorlar kadinlar kadar. Yoksa cok itici olurlar ve oy kaybederler.
Siz Turabi Hasan ve Hilmicem den duydunuzmu su kupayi cok istiyorum diye laf. Insanlah alirim vs. gibi mutevazi konustular konseylerde hep. Serenay ve Merve cok istiyoruz almak icin her seyimi koyacagim vs. gibi iddiali konusurken.

Son düzenleme:
banlıydım yorum yapamadım...yapmadan geçmeyim dedim....
son ana kadar mervenin olmasını istiyordum....babası sazı eline alınca nefret ettim komplesinden... turbinin ailesinin mütevazi hali çok güzeldi...hiç tahmin etmezdim turabiyi destekleyeceğimi ama kazanan turabi dendiğinde eşimle çak yaptık....

Ne kadar ironik degilmi, 4 aydir yaptiklarin bosuna imis, tum olumlu izlenimler bir kac dakikada ucu verdi.
Kazanmasi gereken veya beklenen kazanamadi, kotunun iyisi tepki oylari ile kazaniyor. Acun ve ekibinin buradan cikarmasi gereken dersler var.
- 4 aylik bir yarismanin finali 3 saatlik oylama surecine baglanamaz en az 3 gun olmaliydi. Duygusal oylarin etkisi azaltilip daha uzun vadeli bakisa ve daha genis katilimli oy kullanmaya olanak verilir. Butun eleme haflari tek aksam lik degildi oylama neden final tek aksamlik oldu sorusu kafalarda dolasmazdi. Iste BEnim Stilim 3 .sezon gibi daha az onemsenen bir yarisma bile 2 ay surdu ve final oylamasi 1 hafta surdu. Survivor Allstar daki duruma bak.
- Nasil disaridan haber ve etkiye izin verilmiyorsa yarisma boyunca, oylama bitene kadar ayni sekilde yarismacilarin yakinlari mudahil olmamali, ailelere erken soz verildi. Cikip oradan bir aile mensubu dese biz bu parayi bagisliyacagiz veya hastamiz var tedavisinde kullanicagiz dese haksizlik olmazmi?
- Ayni numaradan bir yarismaciya sms atanlar daha sonra baska yarismaciya atamamali veya 5 oy siniri getirilmeli. (bu extra bir secenek, oylama sureci kisa olursa kullanilabilir)

Ee tabi Turabinin kazanmasi icin boyle bir yola basvurmuslarsa kasitli bilemeyiz. Babasinin oyle bir konusma yapacagini biliyorlarsa. Sosyal medyada haftlardir Turabi favori kazandirilacak deniyordu bazi kesimler tarafindan.

Son düzenleme:
aynen öyle ezilmiş fakiri oynuyo zaten hep ''parası olmayan oy vermesin üzülürüm'' diyince bizim gaza gelen fakirler de yüklettikleri parça kontörü sms e verdi adamın paracıklarını katladı işte böyle

yalnız merve ceza almış uluslarası bir şeyden dolayı.
kendi başına gitmiş başvurmuş sanırım.

Adı ilk önce Ahmet Dursun daha sonra da Anıl'la aşk dedikodularına karışan Merve, o iddialarına son noktayı koydu. Aydın, fotoğraf paylaşarak "Biri abim diğeri kardeşim" dedi.

Survivor'da aynı takımda yer aldığı Ahmet Dursun' ve Anıl Tetik ile adı aşk dedikodularına karışan Merve Aydın olaya son noktayı koydu.

"BİRİ ABİM BİRİ KARDEŞİM"

Merve Aydın, Survivor'dan takım arkadaşı Ahmet Dursun ve Anıl Tetik'le birlikte fotoğrafını paylaşıp, "Biri abim diğeri kardeşim, candan öte canlarım iyi ki varsınız iyi ki tanımışım çok seviyorum sizi" notunu yazdı.

Aydın, daha önce de Anıl Tetik'i erkek kardeşine benzettiğini söylemişti. Merve Aydın'ın adı Survivor adasında önce Ahmet Dursun ile sonra Anıl Tetik'le anılmıştı.

AHMET DURSUN DA KARDEŞİM DEMİŞTİ

Ahmet Dursun da adadan döndükten bu iddialara cevap vermiş ve "Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik." demişti.

Anilin Nisanlisi ortaligi yikmisti twitter ve instragamda, küfürler hakaretler gizeme. Aldatilmis sanirim.
a-aa yok artık
bende şimdi küçük bi araştırma yaptımda gizem karaca setteki çocukla sevgiliymiş. survivor a ropotaja giden gazeteci sormuş anıl a o da sevgili değiliz, setteki çocukla sevgili onlar demiş.
anıl ın nişanlısı mı var

evet, baya baya güzel bi kiz. o kizi biraktiysa kendi bilir valla.

Boyle unluler flort ediyor ama özentiye kapınılmamalı, özellikler bayanlar.
Bunlar ünlüler tanınıyorlar. Bilinmeyen kapalı kutu gizemli zengin genclerden uzak durulmalı tanıyana kadar.

Bu hafta bir sey oldu. IBS deki Melisa Sahin in basına 2 aylık eski erkek arkadası musallat olmus takip taciz tedit ediyormus. Korumalarıyla akrabalarıyla cafe basıyorlarmıs, Reina nın kapısında bile kavga cıkartıp Melisa nı yanında erkek biri varsa satasıyorlarmıs, cocugun ailesi zengin baba parasıyla psikopata baglamıs mafyacılık oynuyor. Melisa polise gidecekmis, "onu vurup hayatıı hapiste gecirmek istemiyorum" dedi. Tum hayranlarından yardım istedi karsi saldırıya gecmesi o kisiye karsı Instagramdan.

Genc kızlar dikkat etsin psikopatlar az degil Istanbul da. Varos kesimlerde de var Sosyete de. Ayrıldıktan sonra bile musallat oluyorlar.

ilk fotoda kızın tipi biraz arabesk geldi fakat ikinci fotoda güzel kızmış hakkaten dedim.
elkide arkadaşıdır canım nerde okudun?

twitter hesabi var, gizeme baya birseyler yazmisti. hatta istagramdan bile. gizem sonra spam attirdi kizin hesaplari kapandi :)

Ne is yaa, bugun oglen nete giriyorum, mesaj lar geliyor. o eski sevgili banada bulasmis. Melisa yi ariyor sikayet ediyor. Adam sonra delikanliysan cik karsima diyor ozelden yazmiz bana. Ne gunlere kaldik ya.
Neyse ben Melisa ya soyledim ''ben kimseden korkmam birebir, birde asil sorun arkamizda sulele var ben tutamam onlari birsey olursa, yazmasin bana sert seyler artik''.
Neyse sorun halloldu, ortami yumusadi cocuk daha sakin konusmaya basladı ben sert aynı sekılde karsılık verınce sonra Melisa tesekkur etti, konu bitti.
2 saat surdu 3 lu yazısmalar daha fazla detay veremem özel e giriyor artık. Zor durumda kalıyoruz hepimiz, yazdıklarımızı izleyenler var.

Bırde gecen haftalar yarısma ekıbı benim nete koydugum haber amaclı video yuzunden Melisa yı arıyor Melisa da beni. Rica sı uzerıne kaldırıyorum videoyu, sozlesmesi oldugu icin zor durumda kalır. Oradakı videoda sadece yarısmaya asla katılmyacagını soyluyordu.

Fazla dıkkat cekmeye basladım beklemiyordum bunu.

Son düzenleme:
canım ne diyorsun anlamıyoruz topiclere konu dışı yazmak yasak
melisa nın olduğu programa yaz lütfen biz izlemiyoruz onu
her mesajında ibs ibs diyorsun burası survivor
ibs konusuna yaz lütfen

Biliyorum, gundem disi oldu ama burada survivor yarismacilar sevgililer ve fotolar olunca konu oradan acildigi icin devam ettim.
Genel e degindim bu yarisma sonrasi hizli sohret de flortler iliskiler sorunlar cikarabiliyor. Bana da bulasti ucundan bugun sinir edici bir durum. Frene basalim artik cok sey biliyoruz bunlari yazinca dogruda olsa rahatsiz olanlar oluyor tepedekilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…