ne melisaymış be..cidden yorumlarınız çok sıkıcı..alakasız...Boyle unluler flort ediyor ama özentiye kapınılmamalı, özellikler bayanlar.
Bunlar ünlüler tanınıyorlar. Bilinmeyen kapalı kutu gizemli zengin genclerden uzak durulmalı tanıyana kadar.
Bu hafta bir sey oldu. IBS deki Melisa Sahin in basına 2 aylık eski erkek arkadası musallat olmus takip taciz tedit ediyormus. Korumalarıyla akrabalarıyla cafe basıyorlarmıs, Reina nın kapısında bile kavga cıkartıp Melisa nı yanında erkek biri varsa satasıyorlarmıs, cocugun ailesi zengin baba parasıyla psikopata baglamıs mafyacılık oynuyor. Melisa polise gidecekmis, "onu vurup hayatıı hapiste gecirmek istemiyorum" dedi. Tum hayranlarından yardım istedi karsi saldırıya gecmesi o kisiye karsı Instagramdan.
Genc kızlar dikkat etsin psikopatlar az degil Istanbul da. Varos kesimlerde de var Sosyete de. Ayrıldıktan sonra bile musallat oluyorlar.
neden ??kafam karıştı benim burada.
Biraz beklemeniz gerekecek. Çünkü önce henüz başlamamış olan Yetenek Sizsiniz sona erecek. Yılbaşından sonra da muhtemelen Şubat gibi başlar.:)Başla artıııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yetenek Sizsiniz'i ben de izlemiyorum ama O ses Türkiye'de tüm sempatikliğiyle Gökhan,Murat Boz varken bırakamıyorumyeteneksizsinizi kaç sezondur izlemiyorum izleyen var mı hala
o ses türkiye de sıktı.
en iyisi survivor
bende arada sırada bakıyorum o ses Türkiye ye :)Yetenek Sizsiniz'i ben de izlemiyorum ama O ses Türkiye'de tüm sempatikliğiyle Gökhan,Murat Boz varken bırakamıyorumTabi Survivor bir numara onun yeri ayrı
Biraz beklemeniz gerekecek. Çünkü önce henüz başlamamış olan Yetenek Sizsiniz sona erecek. Yılbaşından sonra da muhtemelen Şubat gibi başlar.:)
Bu sezon Yılmaz Morgül varmış galiba.Kim bilir neler olacak merakla bekliyorum
Onlar şu an için doğru değil diye biliyorum en gerçek Acun'un da sayfasında paylaştığı kadarı ile Yılmaz Morgül,futbolcu İbrahim Yattara.Haberlerde yazan isimler doğru değil heralde.. Selin şekerci, tolgahan sayışman, Kerem bursin yasemin allen falan diyo ama çok doğru gibi gelmedi bana
kesin miTuğba Özay da Survivor kadrosuna dahil olmuş.