Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ne melisaymış be..cidden yorumlarınız çok sıkıcı..alakasız...

Birkac ay veya yil sonra ne kadar bos seylerle ugrastigimizi dusunecegiz belkide, Survivor IBS Utopya. Ben bunlari seyretmiyordumki zaten. Baktim ayrintilara dikkat eden yok sosyal medyadaki tartismalarda ben bazi konulara dikkatcekim diye girdim gecen sene yoksa ben bu alanın kisisi degilim zaten.
Her neyse 8 aylik bir deneme gibi oldu benim icin. Anladimki öngörü ve sezme kabiliyetim fazla imis. Ozelikle IBS hakkında ne medyadakı yazarlar nede sosyal medya hesapları hıc biri benim kadar dogru tespıt yapamıyor soylediklerimin cogu aynen cıktı. Objektif olmadıkları en buyuk sorun kımısı meslegı geregı o kanala veya medya grubuna yakın kimisi takipci / para derdinde fan sayfalarını zaten gec, duzgün tespit yapan cok cok az.
Zaten kanalın ve yapımcıların profosyonel ekibi yok sosyal medyayı kontrol edip insanların dusuncelerini ve reyting etkilerini raporlayan bunu anladık. Sadece 2-3 kisi bile olsa ekipten bu isleri yapan bu hatalara dusmezlerdi. Milyonlar harcıyorlar gunde 10 saat onca sayıda kisi var ekipte ama saha arastırması isinde amatorler televizyoncular. Bu cogu kanal ve program icin gecerli.

Survivor gibi yarısmalara kendim katılırsam artık ilgilenirim. Yada profosonel ekip elemanı olursam. Hedefimde bunlar yokdu ama baktımki bir eksigim fazla farkım yokmus ünlüler gönüllüler mankenler sanatcılar, entellektüel kültür ve fizik olarak cogundan ilerdeyim. sadece söhret ve para yok bizde onlarınki kadar. Megolaman kompleksi degil turumun tek ornegi gibi hissediyorum buralarda. Herneyse hobi olarak takip ederim bos vakitlerimde bazı programları klıma takilan birsey olursa yazarım. Analitik dusunmenin yan etkisi olarak bazen fazla detaya girmisim gecmiste sosyolog gibi kusura bakmasın kimse. Daha özet gecmek lazım yazarken degil okurken bayıyor.

Kendin yarısmak oynamak, cogu zaman izlemekden daha zevklidir spor da maclarda ve yarısmalarda bunu soyleyim, yasadım biliyorum.

Sörvayvır'ı 10 yıl boyunca her sezon 3-4 bölüm ancak izledim. Bu sezonda o izlediğim bölümlerde (son haftaydı hepsi) uzun boylu kel böyle gladyatör gibi bir adamcağız vardı listeye baktım adı Hasan olmalı heh işte o adamın fanı oldum o gün. Çok efendi bir adam neden bilmiyorum insanın fanı olası geliyor. Konuşması mıdır, duruşu mu, diğerleri gibi hırstan kişiliğini kaybetmemesi mi bilmiyorum. Keşke birinci olaydı..

Geçen sezon yarışmayı izlemeye gerek yok habire gözümüze soktuları bi adam vardı Turabi. Ayyy ömür törpüsü yani bi an "halktan bi çocuk diyosun" seviyosun sonra bi hareket çekiyo, laf ediyo "ayyy pisliiiik" diyosun nefret ediyosun. Ama türk profili böyle şapşikleri kendine yakın bulur sever o yüzden birinci olmuş. Toplumun kanayan yarası, döl israfı ku tipler aslında....

Diğer kadınlar itici geldi ama bir kadın da birinci olabilirdi. Ama bu Merve olmamalıydı böyle hırs görmedim ben. Yani tıp okucam diye hırs yapsa kazanır okur öyle bir hırs.. BideDoğukan Manço varmış gitmiş o. Barış Manço gibi bir efsanin oğlu böyle trişka yarışmaları katılmamalıydı.

Ahhh işte bi bölümde Hasan bi kadınla yarıştı ve kazanamadı. Neden neeedeeen. Ben birinin fanı olunca o kişi eleniyor. Adam onca hafta sonuna kadar gelmiş ben fanı olunca kaybetti, benim suçumduu o yarışmayı o kızın alması

yeteneksizsinizi kaç sezondur izlemiyorum izleyen var mı hala
o ses türkiye de sıktı.
en iyisi survivor

yeteneksizsinizi kaç sezondur izlemiyorum izleyen var mı hala
o ses türkiye de sıktı.
en iyisi survivor
Yetenek Sizsiniz'i ben de izlemiyorum ama O ses Türkiye'de tüm sempatikliğiyle Gökhan,Murat Boz varken bırakamıyorum Tabi Survivor bir numara onun yeri ayrı

Biraz beklemeniz gerekecek. Çünkü önce henüz başlamamış olan Yetenek Sizsiniz sona erecek. Yılbaşından sonra da muhtemelen Şubat gibi başlar.:)

Ayy evet evet şubat sonu mart başı gibi başlıyor survivor.
Ama yetenek sizsiniz bitmeden başlayabilir gecen seneki gibi yarı finaller survivordan sonraya kalır belki.

Haberlerde yazan isimler doğru değil heralde.. Selin şekerci, tolgahan sayışman, Kerem bursin yasemin allen falan diyo ama çok doğru gibi gelmedi bana

Haberlerde yazan isimler doğru değil heralde.. Selin şekerci, tolgahan sayışman, Kerem bursin yasemin allen falan diyo ama çok doğru gibi gelmedi bana
Onlar şu an için doğru değil diye biliyorum en gerçek Acun'un da sayfasında paylaştığı kadarı ile Yılmaz Morgül,futbolcu İbrahim Yattara.
Ben bir de bir sayfada Ütopya yarışmacılarından Semih ile Serkan'ın da katıldığını öğrendim ama bu ikisi ne kadar doğru bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…