Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ben Hasan'ı tutuyordum ve onun kazanmasını istiyordum ama olmadı :KK43:
Gazeteci Bilal Özcan'ın Hasan ile ilgili yazısı:KK9:

Evet Hasan, Survivor All Star’dan elendin.

Kıbrıs’a finalist olarak gidemeyeceksin…

Sanma ki sen iyi yarışamadığın için elendin.

Ve Hasan, zannetme ki Begüm’e kaybedip de SMS’e kaldığın için elendin!

Ekrana bakarsan öyle gibi gözüküyor.

Final oyununda geriye düşenler SMS’e kaldı.

Merve ile SMS’e çıktınız ve sen kaybettin.

Ama gerçekler öyle mi Hasan?

Gerçekte neden elendiğini biliyor musun?

Survivor’da sana neden yer olmadığını anlayabildin mi?

Böyle olacağını biliyordum zaten.

Taa başından beri.

Onun içinde yazdım durdum!

O yazılardan birine, “Survivor mutlaka iyi ahlaklı olmalı” diye başlık attım.

Şimdi sana da anlatacağım.

Aç kulaklarını beni iyi dinle…

Sen elendin Hasan, çünkü sen o yarışmaya fazlaydın.

Sen elendin, çünkü orada sadece işini yaptın.

Sen elendin, çünkü hiç kimsenin arkasından konuşmadın.

Kimsenin ardından plan yapmadın.

Sen elendin, çünkü kavgacı olmadın.

Hiç sesini yükseltmedin.

Bağırıp çağırmadın.

Hiç kimseye saldırmadın.

Sözle ve fiziğinle taciz etmedin.

Kazandığın oyun sonrası hiç kimseye nispet yapmadın.

Birleştirici, barıştırıcı olmaya gayret ettin.

Kısacası adamdın.

Niye elendin biliyor musun Hasan?

Sen hiç kollanmadın.

Göstermelik cezalarla adada tutulmadın.

Çünkü gücünle, zekanla, hızınla yarıştın.

Adamlığınla, hak ettiğin saygıyı gördün.

Ve hiç kimse sana, “Kıbrıs’a değil, İstanbul’a gidersin” diyemedi.

İlginçtir; Acun’un bu lafı ettiği kişi finalde!

O; Survivor All Star olmak için yarışacak.

Sen ise kaybettin evine dönüyorsun.

Barışçıydın, adamdın, dürüsttün vekaybettin.

Ne yazık ki elendin!

Bundan sonrasını Acun Ilıcalı düşünsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Hasan'ı tutuyordum ve onun kazanmasını istiyordum ama olmadı :KK43:
Gazeteci Bilal Özcan'ın Hasan ile ilgili yazısı:KK9:

Evet Hasan, Survivor All Star’dan elendin.

Kıbrıs’a finalist olarak gidemeyeceksin…

Sanma ki sen iyi yarışamadığın için elendin.

Ve Hasan, zannetme ki Begüm’e kaybedip de SMS’e kaldığın için elendin!

Ekrana bakarsan öyle gibi gözüküyor.

Final oyununda geriye düşenler SMS’e kaldı.

Merve ile SMS’e çıktınız ve sen kaybettin.

Ama gerçekler öyle mi Hasan?

Gerçekte neden elendiğini biliyor musun?

Survivor’da sana neden yer olmadığını anlayabildin mi?

Böyle olacağını biliyordum zaten.

Taa başından beri.

Onun içinde yazdım durdum!

O yazılardan birine, “Survivor mutlaka iyi ahlaklı olmalı” diye başlık attım.

Şimdi sana da anlatacağım.

Aç kulaklarını beni iyi dinle…

Sen elendin Hasan, çünkü sen o yarışmaya fazlaydın.

Sen elendin, çünkü orada sadece işini yaptın.

Sen elendin, çünkü hiç kimsenin arkasından konuşmadın.

Kimsenin ardından plan yapmadın.

Sen elendin, çünkü kavgacı olmadın.

Hiç sesini yükseltmedin.

Bağırıp çağırmadın.

Hiç kimseye saldırmadın.

Sözle ve fiziğinle taciz etmedin.

Kazandığın oyun sonrası hiç kimseye nispet yapmadın.

Birleştirici, barıştırıcı olmaya gayret ettin.

Kısacası adamdın.

Niye elendin biliyor musun Hasan?

Sen hiç kollanmadın.

Göstermelik cezalarla adada tutulmadın.

Çünkü gücünle, zekanla, hızınla yarıştın.

Adamlığınla, hak ettiğin saygıyı gördün.

Ve hiç kimse sana, “Kıbrıs’a değil, İstanbul’a gidersin” diyemedi.

İlginçtir; Acun’un bu lafı ettiği kişi finalde!

O; Survivor All Star olmak için yarışacak.

Sen ise kaybettin evine dönüyorsun.

Barışçıydın, adamdın, dürüsttün vekaybettin.

Ne yazık ki elendin!

Bundan sonrasını Acun Ilıcalı düşünsün.
ne güzel anlatmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Holigan biraz sert olmuş sanki:stop: fanatik daha doğru gibi

Evet tatlım biraz sert. ben Dogu ve Hasan kazansin isterdim. İkiside efendi dogrucu. ve centilmenler. bazi duygulari törpülenmiş insanlar. ama bunlar onlari malesef finale taşimadi.

mesela onlarin, saldirgan taraftari olsa onlarada laf ederim. sonucta spor centilmenlikte gerektirir.

Yuksel altug kaleminden

Yüksel Aytuğ yazmış. Merve'nin federasyondakilerle arası bozuk zaten. MERVE NİYE ORADA?' "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da? Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur." Bosuna milli sporcuyum ayaklari yapiyo. Onun amaci unlu olmak...

çokkk mutluyum turabi kazandı
zaten haketmişti. sembol oyununu o kadar aldı sonra finalde tekrar yarışma koydular final için. neyse ki onuda kazandı.
merve de üzülmesin araba aldı sonuçta
babası da aynı merve. merve nin annesi çok hanımefendiydi. merve nin kardeşi sosyal medya da ne yazıyormuşta acun uyardı acaba.

turabi nin ailesi gayet mütevazi konuştu. kardeşi de öyle. burası bi yarışma dışardaki bilmem neleri ile neden değelendiriliyor. geçen sene Gökhan finalde albümü ile mi değerlendirilmeye alındı.yok evi sattım vs. hiç girilmemeliydi böyle şeylere. zaten merve 2 senedir survivordan kazandığı para ile almıştır kaç ev. daha ne gerek var.
merve nin babası da turabi nin kardeşine cevap vermeler falan. turabi nin kardeşi hiç bir şey demedi ama.
acun da zaten dokundurdu merve nin babasına onlar genç vs diyerek :KK70:

içimin yağları eridi valla oy atmam diyordukta babamı zor tuttum. 2 sms atacaktı 1 sms attık helal olsun turabi ye o merve birinci olmadıya çok şükür
:KK49::KK49::KK76::KK76::KK50::KK50::KK50::63::63::KK54::KK54::21::21::21::21::21::21::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

survivor un ilk kadın şampiyonu hala merve oflaz :KK70:
ayrıca merve oflaz finali hakkederek almıştı hem sms hem de finalistlerle mücadele ediyorlardı. rakibide ihsan dı.
döneminde orta yaşlı ya da sporla ilgilenmeyen kişiler vardı evet. bir all star gibi tabiki değildi. ama finalde kendi hakkıyla yarıştı.
o direğe sarılma falan olsa merve aydın zaten onu yapamayacağını söylemişti.
herkesin kulvarı farklı işte.
her şey koşmak değil.

survivor un ilk kadın şampiyonu hala merve oflaz :KK70:
ayrıca merve oflaz finali hakkederek almıştı hem sms hem de finalistlerle mücadele ediyorlardı. rakibide ihsan dı.
döneminde orta yaşlı ya da sporla ilgilenmeyen kişiler vardı evet. bir all star gibi tabiki değildi. ama finalde kendi hakkıyla yarıştı.
o direğe sarılma falan olsa merve aydın zaten onu yapamayacağını söylemişti.
herkesin kulvarı farklı işte.
her şey koşmak değil.

Helenaaaaaaa turbo kazandı kııızzz çaakkk :KK5:

Helenaaaaaaa turbo kazandı kııızzz çaakkk :KK5:
kedi hani imza nerde kız turabinin kafalar gidip gelecekti yada turabi logosu mu olacaktı bekliyoruz imza senden:cool::cool: ay şimdiden sıkıldım ben şimdi biz nerde yorum yapacaz ya sen turbişkomm falan diyordun biz hasan doğukan falan diyorduk hasan diskalifiye oluyordu falan şimdiden sıkıldım yeni bir yarışma bulursan haber ver :KK70::KK70:

Yuksel altug kaleminden

Yüksel Aytuğ yazmış. Merve'nin federasyondakilerle arası bozuk zaten. MERVE NİYE ORADA?' "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da? Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur." Bosuna milli sporcuyum ayaklari yapiyo. Onun amaci unlu olmak...

katiliyorum sonuna kadar.daha once ben bunu soyledim burada bana tepki vermisti bir arkadas. kondusyonundan cok sey goturur bu kesin. arti orada ciddi sakatlanabilirde. sakatlanmak bir sporcu icin cok ciddi bir durum. hayalleri suya bile düşebilirdi. zayiflama kismi icin birsey diyemem. cunku koşucular koştuklari mesafelere gore ciddi kilo verirler. yarislarda musabakalarda 5,6 kilo bile birden verebiliyorlarmiş. bunu atletizm yarislarini seyrederken spikerden duymustum.

orada kendini bitirdi bencede babası

acaba Merveyi bitiren bir diger konu amcasının 15 bin tl aliyor lafi olabilir mi? cunku yarisma baslamadan once gizli sözlesme yapiliyor bunu herkes biliyor. o miktarin herkes tarafindan duyulmasi Acunu rahatsiz etmis olamaz mi? Acun da Merve ye faturasini çikarmis olamaz mi? varsayimim tabi bu yorumlarinizi alayim kizlar...

Biz buna holigan diyoruz. kapiş beybii
allahım bide oo çok sert oldu felan yazmışlar bu sizin sert laf sokuşunuzsa siz daha laf görmemişsiniz :KK76:
ha bu arada bu holiganlık değil kaybetme duygusundan bölesiniz ağır geldi tabi bünye kaldıramıyınca böle oluyo:KK14:anlıyorum

acaba Merveyi bitiren bir diger konu amcasının 15 bin tl aliyor lafi olabilir mi? cunku yarisma baslamadan once gizli sözlesme yapiliyor bunu herkes biliyor. o miktarin herkes tarafindan duyulmasi Acunu rahatsiz etmis olamaz mi? Acun da Merve ye faturasini çikarmis olamaz mi? varsayimim tabi bu yorumlarinizi alayim kizlar...
15 bin zaten her yarışmacı haftalık olarak alıyordu amcası bunu kastetmiş olabilir mi?
ne demiş tam olarak ben bilmiyorum

ama acun un parmağı yok bence bu oylama aşamasında çünkü merve nin reklamını aylarca yaptı her an merve yi izlettirdi yine de kazanamadı.

Bu ülkede kadinlar figuran olmaktan öteye gecebilmismi de önemli seyler yapıcaklar erkeklerin oldugu alanlarda
Bir kadin i sampiyon yapmazlar veya önemli bir mevkiye getirmezler henuz o gunlerin olacagi cag gelmedi. Algı da kadınlar hep geride baslıyor zaten. Erkek hata yaparsa tölere, kadın yaparsa sil.

15 bin zaten her yarışmacı haftalık olarak alıyordu amcası bunu kastetmiş olabilir mi?
ne demiş tam olarak ben bilmiyorum

ama acun un parmağı yok bence bu oylama aşamasında çünkü merve nin reklamını aylarca yaptı her an merve yi izlettirdi yine de kazanamadı.

15 bin sadece Merve alıyor. Digerleri aylik kazanclarina gore alacaklari para belirleniyor. òdül alamamış olsalar bile genede kazançlilar. Deodrant reklaminda tamam hepsi degil ama bazı yarismacilar oynadilar mesela. Bunlarin içinde Merve de vardı.

oraya gidipte yarisan maddi kayip yasamadi bence...zaten cogu taninir oldu. ya oyunculuk ya spikerlik yapan çıkacaktik iclerin.

X