ne güzel anlatmış.Ben Hasan'ı tutuyordum ve onun kazanmasını istiyordum ama olmadı
Gazeteci Bilal Özcan'ın Hasan ile ilgili yazısı
Evet Hasan, Survivor All Star’dan elendin.
Kıbrıs’a finalist olarak gidemeyeceksin…
Sanma ki sen iyi yarışamadığın için elendin.
Ve Hasan, zannetme ki Begüm’e kaybedip de SMS’e kaldığın için elendin!
Ekrana bakarsan öyle gibi gözüküyor.
Final oyununda geriye düşenler SMS’e kaldı.
Merve ile SMS’e çıktınız ve sen kaybettin.
Ama gerçekler öyle mi Hasan?
Gerçekte neden elendiğini biliyor musun?
Survivor’da sana neden yer olmadığını anlayabildin mi?
Böyle olacağını biliyordum zaten.
Taa başından beri.
Onun içinde yazdım durdum!
O yazılardan birine, “Survivor mutlaka iyi ahlaklı olmalı” diye başlık attım.
Şimdi sana da anlatacağım.
Aç kulaklarını beni iyi dinle…
Sen elendin Hasan, çünkü sen o yarışmaya fazlaydın.
Sen elendin, çünkü orada sadece işini yaptın.
Sen elendin, çünkü hiç kimsenin arkasından konuşmadın.
Kimsenin ardından plan yapmadın.
Sen elendin, çünkü kavgacı olmadın.
Hiç sesini yükseltmedin.
Bağırıp çağırmadın.
Hiç kimseye saldırmadın.
Sözle ve fiziğinle taciz etmedin.
Kazandığın oyun sonrası hiç kimseye nispet yapmadın.
Birleştirici, barıştırıcı olmaya gayret ettin.
Kısacası adamdın.
Niye elendin biliyor musun Hasan?
Sen hiç kollanmadın.
Göstermelik cezalarla adada tutulmadın.
Çünkü gücünle, zekanla, hızınla yarıştın.
Adamlığınla, hak ettiğin saygıyı gördün.
Ve hiç kimse sana, “Kıbrıs’a değil, İstanbul’a gidersin” diyemedi.
İlginçtir; Acun’un bu lafı ettiği kişi finalde!
O; Survivor All Star olmak için yarışacak.
Sen ise kaybettin evine dönüyorsun.
Barışçıydın, adamdın, dürüsttün vekaybettin.
Ne yazık ki elendin!
Bundan sonrasını Acun Ilıcalı düşünsün.
Holigan biraz sert olmuş sankifanatik daha doğru gibi
Yok ben rahatım sebep belli de seni n'apıcaz orası belli değil
orada kendini bitirdi bencede babasıSon zamanlarda Merveye karşı sempatim vardı babasının dediği laflardan sonra Turabiye oy attım. Bencil insanları sevmiyorum.
survivor un ilk kadın şampiyonu hala merve oflaz
ayrıca merve oflaz finali hakkederek almıştı hem sms hem de finalistlerle mücadele ediyorlardı. rakibide ihsan dı.
döneminde orta yaşlı ya da sporla ilgilenmeyen kişiler vardı evet. bir all star gibi tabiki değildi. ama finalde kendi hakkıyla yarıştı.
o direğe sarılma falan olsa merve aydın zaten onu yapamayacağını söylemişti.
herkesin kulvarı farklı işte.
her şey koşmak değil.
kedi hani imza nerde kız turabinin kafalar gidip gelecekti yada turabi logosu mu olacaktı bekliyoruz imza sendenHelenaaaaaaa turbo kazandı kııızzz çaakkk
Helenaaaaaaa turbo kazandı kııızzz çaakkk
Yuksel altug kaleminden
Yüksel Aytuğ yazmış. Merve'nin federasyondakilerle arası bozuk zaten. MERVE NİYE ORADA?' "Rio Merve tişörtüyle ardına gladyatör müziklerinin konulduğu, ağır çekimlerin yer aldığı kliplerin yapıldığı Merve Aydın, olimpiyatlara çalışması gerekirken neden iki senedir Survivor'da diye soruyoruz. Bu kızımız Avrupa Oyunları'nda, Diamond League'de yarışması gerekirken neden Survivor'da? Aç kalmak, kumda koşmak, bir atlet için intihardır ve kaslarına zarar verir. Rakipleri düzenli beslenip sağlıklarına dikkat ederken, iki senedir aç kalan, kumda, çamurda yarışıp kaslarına zarar veren, şampiyonalarda yarışıp bizi gururlandıracağına Survivor'da dedikodu yapan yarışmacı, ne gençlerimiz ne de bizler için gurur duyulacak bir tablodur." Bosuna milli sporcuyum ayaklari yapiyo. Onun amaci unlu olmak...
orada kendini bitirdi bencede babası
allahım bide oo çok sert oldu felan yazmışlar bu sizin sert laf sokuşunuzsa siz daha laf görmemişsinizBiz buna holigan diyoruz. kapiş beybii
15 bin zaten her yarışmacı haftalık olarak alıyordu amcası bunu kastetmiş olabilir mi?acaba Merveyi bitiren bir diger konu amcasının 15 bin tl aliyor lafi olabilir mi? cunku yarisma baslamadan once gizli sözlesme yapiliyor bunu herkes biliyor. o miktarin herkes tarafindan duyulmasi Acunu rahatsiz etmis olamaz mi? Acun da Merve ye faturasini çikarmis olamaz mi? varsayimim tabi bu yorumlarinizi alayim kizlar...
15 bin zaten her yarışmacı haftalık olarak alıyordu amcası bunu kastetmiş olabilir mi?
ne demiş tam olarak ben bilmiyorum
ama acun un parmağı yok bence bu oylama aşamasında çünkü merve nin reklamını aylarca yaptı her an merve yi izlettirdi yine de kazanamadı.