Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var ne oldu ?
merve aydın şöyle merve aydın böyle merve aydın güçlü merve aydın yenilmez mrrve aydın merve aydın merve aydın merve aydın ben ben ben ben ben ben ne kadar sinir bozucu ve itici dimi ahada bu yüzden birinci olamadı ohhhh merve aydın nasıl ama sprocuymuş bilmem neymiş sporcuysa sporculuğunu bilsin bencil
Gece bitti birde çoluk çocukla ugrasıyoruz.
(El-cevap:Akıl yaşta değil baştadır ahahah)
Saçma bir cevap farkında mısınız?O zaman zoruna gitmeye devam etsin.
Turabi'nin tüm özlü sözlerini söylesek bile fayda etmez canım sodayı ikram ettiğine göre başka birşey yapmaya gerek yok hazımsızlık bizde değil
ne zaman yaptı o sahneyi atarmısınız lütfen oyun kazanma yüzdesi merveninkinden kaç kat fazla bi bakın isterseniz kim haketmiş görürsünüzBabasi fakir edebiyati yapti ise bu ters tepmezki. Bu tip seyler genelde tutuyor. Iste Benim Stilim de bir Emel rezaleti gormustuk tarz da ilk 10 a bile giremeyen kiz aglayip param yok kirami odeyecek muhabetine girince karsisindaki zengin yarismacilara karsi oylarini yukseltmisdi.
Saçma bir cevap farkında mısınız?
Katılıyorum ,eee halk çocuğu ,türkiye deki insanlar da hep böyle konuşuyor demek ki.turabinin bi lafı vardı.
tam hatırlamayadm da :)
hayatta iki şeye dikkat et. birincisi önüne çıkan kavşaklara ikincisi kendini bir şey sanan Y...K lara gibi bir şeydi :) orayı söylemedi ama insanlar anladı tabi. hasanı yazarken söylemişti.
ne güzel sözleri var gerçekten. örnek alınası insan.
bence bizim insanımızı yansıtmıyor, yansıtamaz. genel olarak.Katılıyorum ,eee halk çocuğu ,türkiye deki insanlar da hep böyle konuşuyor demek ki.
ne zaman yaptı o sahneyi atarmısınız lütfen oyun kazanma yüzdesi merveninkinden kaç kat fazla bi bakın isterseniz kim haketmiş görürsünüz
Hani kendisi de kendisini destekleyenler de diyor ya "halk çocuğu" diye o yüzden söyledim.Çoook halkı yansıtıyor çoookkkbence bizim insanımızı yansıtmıyor, yansıtamaz. genel olarak.