Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ahh ah bu karmaşıklığa mervecilerden turabiyi taşlanan yorumlardan 23 beğendiğim yorum varmış şimdi baktımda neyse hediyem olsun

merveyi savunanlar neden bu kadar atarlı bi tanesi bana bulaştı hehe tamam diyerek yırttım neyseki

Ayy başım döndü merve aydın cesur merve aydın yenilmez
Gece bitti birde çoluk çocukla ugrasıyoruz.
(El-cevap:Akıl yaşta değil baştadır ahahah)

Turabi'nin tüm özlü sözlerini söylesek bile fayda etmez canım sodayı ikram ettiğine göre başka birşey yapmaya gerek yok hazımsızlık bizde değil

Babasi fakir edebiyati yapti ise bu ters tepmezki. Bu tip seyler genelde tutuyor. Iste Benim Stilim de bir Emel rezaleti gormustuk tarz da ilk 10 a bile giremeyen kiz aglayip param yok kirami odeyecek muhabetine girince karsisindaki zengin yarismacilara karsi oylarini yukseltmisdi.

Turabiii şampiyon anamm kendim kendime evde kopuyodum giremedim buralara ayy gırbannn verene turbooo

ne zaman yaptı o sahneyi atarmısınız lütfen oyun kazanma yüzdesi merveninkinden kaç kat fazla bi bakın isterseniz kim haketmiş görürsünüz

turabinin bi lafı vardı.
tam hatırlamayadm da :)
hayatta iki şeye dikkat et. birincisi önüne çıkan kavşaklara ikincisi kendini bir şey sanan Y...K lara gibi bir şeydi :) orayı söylemedi ama insanlar anladı tabi. hasanı yazarken söylemişti.
ne güzel sözleri var gerçekten. örnek alınası insan.

Katılıyorum ,eee halk çocuğu ,türkiye deki insanlar da hep böyle konuşuyor demek ki.

ne zaman yaptı o sahneyi atarmısınız lütfen oyun kazanma yüzdesi merveninkinden kaç kat fazla bi bakın isterseniz kim haketmiş görürsünüz

Ben Emel i diyorum, kiz yildiz alamayinca aglayip acitasyon a basladi juri de teselli etmeye baslamisti elestiremiyorlardi, birde kiz pahali bir jip ile geziyordu sonra kirami odeyemiyorum diye konusma yapmisti. Halbuki oyle zor durumda biri hic degil hepsi taktikdi. 10 bin liralik kiyafete parayi verip secmelere katilmisti. Emel oyle bir oynadiki hem dansi ile hem konusmalari ile tarz olamadan yarismayi kazandi. Tabi Survivor da cok kisi ilzyor erkek ve kadinlar 7 den 70 e oyle kandirmak kolay degil IBS izleyicisi gibi kolay lokma degil Survivor izleyenler her zaman yemes cakma acikli hikayeler ve tribunlere oynamak.

ülkemizdeki erkekler, bir kadının önünde adını bile söyleyemediğim tarif edemediğim iğrenç hareketleri yapmaz. haya eder. turabi ordaki kadın yarışmacılar da dahil, tüm türkiye insanının önünde yaptı. hemcinslerini geçtim hadi neyse diycem de bir sürü kadının önünde. ben söylemeye utanıyorum adam yapmaya utanmıyor.

Turabinin yaptiklairni onda birini Merve yapsa coktan postalanirdi sms ler ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…