Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ama gerçekten yazık ya kız babası yüzünden 1. olamadı.babası türkiye üzerinden prim yapmaya ve turabinin ailesini küçük düşürmeye çalıştı.O yüzden kaybetti kız,fena yazık oldu.Eğer babası konuşmasaydı 1. olacağından adım gibi emindim.

doğru yazmışsınız. bir tek survivorda değil hiçbir yarışmada kadınlar birinci olamıyor.

neden? ne yapsa batıyor insanlara böyle kadın mı olur diyorlar mesela.

ama erkekler bu kadar tepki çekmiyorlar. ya da bir erkek yakışıklıysa oy topluyor ama bir kadın güzel olsa dahi bu sayede oy alamıyor.

bu tip yarışmalarda bir kadının birinci olması çok zor.

Nasil yani pole dance çimiymis turbo
Vallahi bilmiyodum.Anadolunun bağrindan bir kopmus pir kopmus demekki fotograflari gordum de masallahi var
Merve de tarz yarismasina katilmis
vay anasinii daha neler duyucaz.
Cok geriden takip ediyorum sanirim ama biri stilci digeri striptizci cikti bunlarin riza baba

Oy oranlarini aciklamiyorlarsa, herkesin kafasinda acaba sorusu olacak.

Ben pek izlemedim bu yarismayi %20 leri gecmez, son 2 hafta daha cok baktim. Ilk 6-7 hafta hic izlemedim. Iyikide izlememisim. Tatsiz bir final daha. Merve acaba kazanbilirmiydi sorusu hep kafalarda olacak. Bu yuzden oylmama haftalik olmali 3 saatilik degil en azindan 3 gun olsa. Daha genis kitleler katilirdi. O aksam izlemeyenler disarida olanlar unutanlar vardir.
Bu sekli IBS 3.sezonda yaptilar bir hafta surdu final oylamasi.

Vallahi buradaki bazı kişilerin yaptıklarını 7 yaşındaki kuzenim yapmıyor,samimi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…