Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ülkemizdeki erkekler, bir kadının önünde adını bile söyleyemediğim tarif edemediğim iğrenç hareketleri yapmaz. haya eder. turabi ordaki kadın yarışmacılar da dahil, tüm türkiye insanının önünde yaptı. hemcinslerini geçtim hadi neyse diycem de bir sürü kadının önünde. ben söylemeye utanıyorum adam yapmaya utanmıyor.
İşte bunu diyorum.Geçen yıl yaptığı o iğrenç hareket.Benim terbiye anlayışıma gerçekten hiç uymuyor,ne kadar iğrençti ya o.Ben bile çok utanmıştım.

üzülceğimiz bir şey yok. alt ucu yarışma. memleket meselesi de değil. banane de yarına hatırlamam bile seneye başlasa da izlesek. ben kimin birinci olduğundan çok yarışmalarda aldığım hazzı seviyorum. oturup izlemedim bile kim 1. oldu diye netten baktım sadece.

hayatta çok daha önemli şeyler var. burda öylesine takılıyorum kendi adıma. eğlenmek için izliyorum. hırsım da yok.

sadece şu adama sinir oluyorum.

İşte bunu diyorum.Geçen yıl yaptığı o iğrenç hareket.Benim terbiye anlayışıma gerçekten hiç uymuyor,ne kadar iğrençti ya o.Ben bile çok utanmıştım.
evet biz utandık evde 3 kadın olarak izlerken, adamın umrunda değil. acun haşlamıştı baya bunu. ben olsam direk atardım yarışmadan.

Ancak Turabi sunu dogru yapti 3-4 kisi ile iyi gecindi destek gordu. Zaten Gonulluler daha bir uyumlu takim oldular. Hakan dogru dedi onlar dogru eksildi demisti.
Turabinin basarisi Gonullulerin basarisiyla oldu. Fazla entrikaya girmediler destek oldular birbirlerine. Turabi - Hasan - Hilmicem - Bozok - Begum oyalari kendi aralrinda geciskendi.
Merve-Serenay-Anil tarafinda yokdu o geciskenlik.

Turabi gonulluler taraftarlarindan aldigi oylarlar bu gece bitirdi isi. Eger final 3 veya 4 lu olsa idi en fazla alan kazansaydi Merve kesin kazanirdi.

Son düzenleme:
Benim oy verdilerimde hep ikinci oluyor ya butun yarismalarda son 1 yildir. Koca Survivor da sadece 1 oy attim oda bu gece. Benim yuzumdem ikinci oldu Merve belkide hehe :cry:. Ben de mi bir tuhaflik var.
Zaten alistim kimi istesem biraz daha fazla otekine gore, sansi raver gitmiyor. :63:

IBS Allstarda kimi 2. yapacagimi dusunicem artik. :rolleyes: Önümüzdeki yarısmalara bakıcagız.

Oyoyoy neler olmus yani bu bir yarisma tutulan taraf birinci olmayinca neden karsi tarafa ve onu destekleyenlere bu sekilde davraniliyor anlamiyorum tebrik eder gecersin
Meevede degerli bir araba kazandi 4 aylik gizel ucretler aldi hersey bana yakisirdada yanlis hatirlamiyorrsam para odulu almisti bu paralarda yeterli amacina ulasmasi icin 500 bin ona nasip degilmis

Baştan beli Merve'yi destekledim oy bile attım hatta kazanmasını çok istemiştim ama olmadı madem Turabi destklendi evet sevmiyorum ama tebrik etmek gerekir.
Bana göre de yarışma boyunca hırçın sürekli herkese sataşan Turabi ne hikmetse sms zamanı kuzu kesildi.

turabinin bi lafı vardı.
tam hatırlamayadm da :)
hayatta iki şeye dikkat et. birincisi önüne çıkan kavşaklara ikincisi kendini bir şey sanan Y...K lara gibi bir şeydi :) orayı söylemedi ama insanlar anladı tabi. hasanı yazarken söylemişti.
ne güzel sözleri var gerçekten. örnek alınası insan.

ülkemizdeki erkekler, bir kadının önünde adını bile söyleyemediğim tarif edemediğim iğrenç hareketleri yapmaz. haya eder. turabi ordaki kadın yarışmacılar da dahil, tüm türkiye insanının önünde yaptı. hemcinslerini geçtim hadi neyse diycem de bir sürü kadının önünde. ben söylemeye utanıyorum adam yapmaya utanmıyor.

Ne kadar doğru yazmışsınız.kadınların önünde yaptığı o hareketi ben de hatırlıyorum.

ve burada kadınlarımız o kişiyi sevmekle kalmayıp efendi olarak tanımlıyorlar.

bu yıl da hasan ı şeytan olarak çizen insanlara lakap takan dalga geçen yendiğinde garip hareketler yapan bir turabi vardı.

insanlar sevedebilir bir şey diyemem. bu karakteri seviyorlardır ama efendi demesinler.

turabi bu sene ilk defa kazansa neyse derdim bari performansı iyi ama daha geçen yıl 500 bin kazanmış, adam 1 milyon kazandı toplam survivordan burada insanlar turabi kazandı diye seviniyor valla komik.

daha önce kazanmamış biri kazansa kesinlikle daha iyiydi. ben merveyi destekliyordum ama öyle oy falan da atmadım. ben şahsen gerçekleri insanların görmemesine şaşırıyorum kendi adıma. bir yarışma sonuçta parayı onlar kazanıyor ama daha hakedenler varken bir kişinin 2 yıl üst üste kazanması kötü oldu.

Dün yarismanin sonunu izleyememistim , turabi kazanmis sasirdim mi tabiki hayir , acun merveyi kazandiracak diyenlerin aksine turabinin birinci olacagini biliyordum cunku turabi halka oynamasini cok iyi biliyor butun yarisma boyu aslan kesilen turabi dun aksam kedi gibiydi yani bilmesem yarismada neler yaptigini ozellikle hasana yaptigi saygisizliklari ben bile inanirdim :) mazlumu oynadi resmen gecen yilda aynisi olmustu merve bunu yapmadigi icin birinci olamadi neyse o bizim gonlumuzun birincisi , turabiyi de tebrik ederim halka yine kendini mazlum gostermeyi basardi ve birinci oldu buyuk basaridir bu da.. Benim gonlumun birincileri ise kesinlikle Merve ve Hasandir hicbir zaman duruslarini bozmadilar helal olsun ..

Gecen seneki survivor bu zamanlar bitmisti yani turabi bi senede 1 milyon kazandi vay be helal olsun striptiz adam

beni bağlayan durum olmadığı için gece yattım bir güzel uyudum.kocam izlemiş.turabici olmasına rağmen diskalifiye olması gereken adam 1. oldu dedi.
yorumlarda n okuduğuma göre bir de ağlanmış ,benim hiç doğum günüm kutlanmadı diye,yemedim ben.zannedersin köyden yarışma öncesi çıktı:KK59:

yarışmayı izlemeyi seviyorum ama kimseye oy göndermem.
son ikiye kalana kadar birinci olmasını istediğim kimse yoktu ama birinci olmasını istemediğim kişiler vardı. anıl hakan merve.
son ikide mervenin karşısına anıl ve hakan dışında kim çıkarsa çıksın, gönlüm üçünün de kazanmasını istemedi.
babayı dinleyince hiç istemedim. hırslı insanları sevmiyorum, kendinden 3.şahıs gibi bahsedenler bana kibirli geliyor.
dün akşam ailesi biraz daha mütevazi konuşsaydı belki şansı daha fazla olurdu. acun da farketti, toparladı.
hırsı yüzünden kazandıklarını da görmüyor, kolay da kendine gelemez.
bence.

X