Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
O değil de turabiciler bile diyor.Babası yüzünden olamadı,işimize geldi diye.Ya amca susamadın mı 2 dk allasen ya

Yani ben de cinsiyet olayini anlamiyorum yarismayi neden izleyip birisini destekliyoruz ki ozaman baslar baslamaz erkekleri eleyelim bayanlar uzerinde yigunlasalim
Ozaman herkez kendi cinsiyetine gore oy kullansin bence anlamsiz

20 yildir tum yarismalarda erkeklerin kzanmasi tesaduf degil, realite. BBG, Popstar , Survivor...

Hazımsızlık işte. Görmezden gel boşver

valla bu saatte kimseyle atışacak halim yokta, turabiyi yeri geldi bende elestirdim. hatta yeri geldi tum yarismacilari elestirdik. sonucta bu bir yarismaydi. eglendik gulduk alay ettik bitti gitti.

Merveyide sevmiyorum. sahsen benim kizim milli sporcu olacak ekranda asla oyle konusmazdim. kinadim babayi. baskasinin adina utanirsin ya iste mervenin babasi konusurken ben bunu hissettim.

ama turabinin ne aleviligini biraktilar ne direk dansciligini ayip gercekten.hep belalti vurdular durdular.

Yazık ya vallahi yazık.Sonra ülke niye gelişemiyor.Ülkede ne sporcuya destek var ne saygı var.Gündemi sadece facebooktan takip edenler için normal,bu kız kaç kere şampiyon oldu olimpiyatta.
Gene böyle bir yarışta sakatlandı hepiniz bilirsiniz.O sakat haliyle yarışmayı bayağı uzun bir sürede ağlaya ağlaya bitirdi,ve stattaki herkes 1. değil,sonuncuyu alkışlıyordu.
Yazık ne diyeyim bilemedim,hala şaşırıyorum şu adamı kim destekliyor diye.

nedense bu survivor hiç eğlenceli gelmedi bana diğer yıllara göre .herkesin performansını aşağı yukarı biliyodum kim iyi kim kötü hep tanıdık yüzler olunca bide hilmicem olsun istiyodum en baştan beri ama hep ikinci ücüncü planda kaldı garibim
neyse benden bu kadar bidahaki survivora görüşürüz

Len amca bi susmadın ya sana ben bile gıcık oldum valla.O değil de Merve de utandı bence babası öyle deyince.

Finalde yarışma olsaydı o zaman hak verirdim sonuçta herkes her parkuru yapamıyor.
Ama adamlar orda 4 saat oturdular sms sonuçlarını beklediler yani tamamen halkın oylarına kalmış bir sonuç. Bu yüzden hakeden kazandı. Bunun cinsiyetle alakası yok tamamen kişilik meselesi.

merve aydın şöyle merve aydın böyle merve aydın güçlü merve aydın yenilmez mrrve aydın merve aydın merve aydın merve aydın ben ben ben ben ben ben ne kadar sinir bozucu ve itici dimi ahada bu yüzden birinci olamadı ohhhh merve aydın nasıl ama sprocuymuş bilmem neymiş sporcuysa sporculuğunu bilsin bencil

Tamamen Mervenin babasının suçu.Merveyi sevenler bile babasının o konuşması yüzünden sms atmamış,veya turabiye atmış.Şaka gibi ya.Adam resmen 1.liği elleriyle turabiye verdi.Hayır bu adam geçen yıl da fakir edebiyatı yapıp kazandı,biliyorsun bunu amca sus bari yaaaa.Şaka gibiii

Cinsiyet farki sundan kaynaklaniyor. Erkeklerin %60 karsi cinse daha cok sempati duyup oy kullaniyorsa kadinlarda bu oran %80 gibi. Kadinlar kadini cok zor begeniyor daha duygusal baktiklari icin Erkek yarismacilar daha cabuk gozune giriyor kadin izleyicilerin.
Gercekten kadinlardan oy kapabilecek dengede bir kadin tipi cok zor cikar. Merve yine de en cok oy alan kadin yarismaci oldu uzun yillardir. Cok yaklasti ama yetmedi.

Merve den daha iyi bir kadin yarismaci cikacagini sanmiyorum uzun yillar, hem performansda hem popularitede. Kadin en iyi erkek yarismacilarla basab bas mucadele etti. Allstar Unluler takiminin lokomotif i oldu.

Ne kadar çirkince konuşuyor şu turabiyi destekleyenler ya.Turabiden de ,destekçilerinden de neden nefret ettiğimi daha iyi anlıyorum.

turabi performans olarak allstar olmayı hakediyor ona bir şey diyemeyiz ama bence karakter olarak haketmiyordu.

hem de geçen yıl da o aldı parayı. bir kişi para kazansın diye bu kadar desteklenemez.

hasan olsaydı doğukan olsaydı ne biliyim başka biri kazansaydı bu yıl merve olmasa bile.

merve hasanı eledi. en son hilmicem i geçti. oy potansiyeli yüksekti. ünlülerin çoğu ve gönüllülerden hasan, sahra, duygu falan merveyi destekliyordu. kazanabilirdi. maalesef babası yüzünden kaybetti bence.

merveyi tutmama rağmen babasının konuşmasından dolayı o kadar üzülmedim.

bu arada acun merveye kazandıracak diyenler ne düşünüyorlar acaba.

Tamamen katılıyorum,babası yüzünden kaybetti çok kötü bir şey ya.Kız bile orda utandı bence.

ben turabiyi tanımam etmem alevi olduğunu da daha yeni duydum.
kendisi çok şey ya milletle geçmediği dalga kalmadı. her çeşidinden bir sürü dalga geçti turabi ve ekibi.
aşağılamalar, alaylar gırla gitti. benim kimsenin dansıyla bilmemnesiyle de işim olmaz. kim ne isterse onu yapar. hiç kimseyi de dans ediyomuş bilmem napıyomuş diye yargılamam.

ama turabi, hasanı direk dansı yaparken filan görseydi videolarda orda burda.. ya da başkasını demediğini bırakmazdı. kendi yapınca bişey olmuyo tabi. milletin unutkanlığıyla bile dalgasını bi güzel geçiyo. ben de kızdım yazdım. amacım yok bel altı vurmaya da çalışmıyorum sadece sinir olduğum için yazdım. yoksa isteyen istediğini yapar hiç de umurumda olmaz. doğukanı destekliyordum. doğukan isterse direk dansının alasını yapsın gene desteklerdim.

demek istediğim bu adama sinir oluyorum, herkesi eleştirip duruyor eleştirmediği bir şey yok neredeyse.
agresif, asabi, saygısız.
kadınların önünde yaptığı iğrenç hareketi de unutmuş değiliz.
neyse ya halk seçmiş sonuçta halkın kararına saygı duymak esastır.
ama bu adamı sevemedim ve sevemiycem.
kendini yansıtmıyor kesinlikle. başka göstermeye uğraşıyor kendini. neyse ya derdi beni germesin daha fazla. ben izlediğim oyunlardan zevk aldım izledim.
doğukanın kalıp 1. olmasını isterdim ya da hasanın. bari merve olsaydı ya neyse...

Ben bu yıl izlemeyecektim ama Merve Aydın için izledim,daha da izlemem sanırım.Sıkıcı geliyor artık

Turabi nin kazanmasi sıkıcı gecen senenın kopyası gıbı oldu. Merve kazansa cok daha sasalı olurdu yarısma ıcın gunlerce bu konusulurdu. Tv8 icin iyi olmadı bence reytingler de. Gelecek sezon da fazla izlenmez. Basta favori olanlar kazanıyor hep.

Kadinlar icin olumsuz bir durum. Artik aday yarismacilar motive olamazlar heralde. Agzinla kus tutsan kazanamayorsun izlenimi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…