Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Ama gerçekten yazık ya kız babası yüzünden 1. olamadı.babası türkiye üzerinden prim yapmaya ve turabinin ailesini küçük düşürmeye çalıştı.O yüzden kaybetti kız,fena yazık oldu.Eğer babası konuşmasaydı 1. olacağından adım gibi emindim.

Cinsiyet farki sundan kaynaklaniyor. Erkeklerin %60 karsi cinse daha cok sempati duyup oy kullaniyorsa kadinlarda bu oran %80 gibi. Kadinlar kadini cok zor begeniyor daha duygusal baktiklari icin Erkek yarismacilar daha cabuk gozune giriyor kadin izleyicilerin.
Gercekten kadinlardan oy kapabilecek dengede bir kadin tipi cok zor cikar. Merve yine de en cok oy alan kadin yarismaci oldu uzun yillardir. Cok yaklasti ama yetmedi.

Merve den daha iyi bir kadin yarismaci cikacagini sanmiyorum uzun yillar, hem performansda hem popularitede. Kadin en iyi erkek yarismacilarla basab bas mucadele etti. Allstar Unluler takiminin lokomotif i oldu.

doğru yazmışsınız. bir tek survivorda değil hiçbir yarışmada kadınlar birinci olamıyor.

neden? ne yapsa batıyor insanlara böyle kadın mı olur diyorlar mesela.

ama erkekler bu kadar tepki çekmiyorlar. ya da bir erkek yakışıklıysa oy topluyor ama bir kadın güzel olsa dahi bu sayede oy alamıyor.

bu tip yarışmalarda bir kadının birinci olması çok zor.

Nasil yani pole dance çimiymis turbo:KK57:
Vallahi bilmiyodum.Anadolunun bağrindan bir kopmus pir kopmus demekki fotograflari gordum de masallahi var :KK48:
Merve de tarz yarismasina katilmis o_O
vay anasinii daha neler duyucaz.
Cok geriden takip ediyorum sanirim ama biri stilci digeri striptizci cikti bunlarin riza baba :KK53:

Oy oranlarini aciklamiyorlarsa, herkesin kafasinda acaba sorusu olacak.

Ben pek izlemedim bu yarismayi %20 leri gecmez, son 2 hafta daha cok baktim. Ilk 6-7 hafta hic izlemedim. Iyikide izlememisim. Tatsiz bir final daha. Merve acaba kazanbilirmiydi sorusu hep kafalarda olacak. Bu yuzden oylmama haftalik olmali 3 saatilik degil en azindan 3 gun olsa. Daha genis kitleler katilirdi. O aksam izlemeyenler disarida olanlar unutanlar vardir.
Bu sekli IBS 3.sezonda yaptilar bir hafta surdu final oylamasi.

Vallahi buradaki bazı kişilerin yaptıklarını 7 yaşındaki kuzenim yapmıyor,samimi söylüyorum.:KK70::KK70::KK70:

18782_769180616524616_7208770437009167772_n.jpg

X