Hadi canım hadi burdan iş çıkmaz sana başka KapıyaOkuduğunu anlamayı bilsen ne diyorsun diye sormazdın değil mi?
Saygıdeğer Oky hanımcımne güzel fikir teatisinde bulunuyoruz birbirimizle. bayıldım
en güzeli sevgi değilmi. kucaklaşmak. germeyelim zaten birbirimizi. hele böyle acı dolu zamanlarda. bir olalım birlik olalım.Saygıdeğer Oky hanımcım
Ben Israrla barış kardeşlik huzur diyorum ama cevaben Israrla kin nefret Düşmanlık deniliyor
ne ediim bacım sen söyle
Hay Ağzına eline koluna sağlık be bacımen güzeli sevgi değilmi. kucaklaşmak. germeyelim zaten birbirimizi. hele böyle acı dolu zamanlarda. bir olalım birlik olalım.
anemm pek bi politikacı gibi hissettim kendimi:)
parti kuracam karar verdim .)
Yeter artık ya kobani de kobani
Defolun gidin kobani ye bir daha da gelmeyin vatan hainleri
Ülkesini bayrağını seven herkes rahat huzur içinde yaşasın
Bu şeye benzemiş ODTÜ nün olayın olduğu saniyelerde Suruçta katliam afişini açması gibi birşeyHanimefendi orada ölen cogu gencecik insanlar da sizin vataninizdan haberiniz var mi bilemiyoruz.
Kobani Kobani diyorsunz da oradaki tabloyu yitip giden hayatlari gördünüz mü? sizin gibiler bu konularla ilgilenmek yerine böyle düsünüp baslarindan attigi icin bu isid iste vataniniza kadar girdi. Sonraki hedefleri de siz olabilirsiniz. kimse güvende degil.
vicdaniniz yok bari aklinizi kullanin. sevgilerle.
Profilimde paylaştığım sözün ornegisinizAllah korusun bugün bu ülkede bi savaş çıksa bu zihniyette gençler bu kadar kendilerini feda edecekmi acaba
Vatan aşkıyla savaşacakmı!.......
Siz kimsiniz beni ne kadar tanıyorsunuz bilip bilmeden bana hakaret edemezsinizProfilimde paylaştığım sözün ornegisiniz
Profilimde paylaştığım sözün ornegisiniz
Sinirlendim kakaom napiym insan değil miyim benn:)ne yaptın tatlı kızzz..
ilk banınmı olacak kız sen hiç hapse girmedinmi..Sinirlendim kakaom napiym insan değil miyim benn:)
İlk banımı yerim mapista gelin yanima
bir afiş hazırlamakta ne var. çok zor değilkiBu şeye benzemiş ODTÜ nün olayın olduğu saniyelerde Suruçta katliam afişini açması gibi birşey
Nerden biliyorlardı öyle bir olayın olacağını
O Afiş 2 saniyedemi hazırlandı
Dur kız şimdi konu dışından da ceza almayalimilk banınmı olacak kız sen hiç hapse girmedinmi..
ay evet munenin cımbızından yeni çıktım..Dur kız şimdi konu dışından da ceza almayalimevet ilk banım bak ne kadar akilliyim
Özelden yaz kakaom
Bu şeye benzemiş ODTÜ nün olayın olduğu saniyelerde Suruçta katliam afişini açması gibi birşey
Nerden biliyorlardı öyle bir olayın olacağını
O Afiş 2 saniyedemi hazırlandı
Can Dundar bu konuda sana benim yerime cevap versin:peki Türkiyenin işide destek vermesini nasıl karşılarsın bu tır olayı meselesine ? iyi mi yapıyorlar.