- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
http://haber.star.com.tr/medya/can-dundar-provokatorune-10-maddelik-zor-soru/haber-1044986 bende şu şekil cevap vereyim o zaman kolayındanCan Dundar bu konuda sana benim yerime cevap versin:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://haber.star.com.tr/medya/can-dundar-provokatorune-10-maddelik-zor-soru/haber-1044986 bende şu şekil cevap vereyim o zaman kolayındanCan Dundar bu konuda sana benim yerime cevap versin:
http://haber.star.com.tr/medya/can-dundar-provokatorune-10-maddelik-zor-soru/haber-1044986 bende şu şekil cevap vereyim o zaman kolayından
"Rusvetin belgesi olmaz" diye bir laf vardir.. Oyleyken, peki sence teroriste gonderilen silahin bombanin belgesi olur mu? ISID adi ilk ciktiginda hatirliyorum, meclisteki AKP milletvekilleri "ISID Musul'a girmis, asip kesiyorlarmis, bizim 49 konsolosluk gorevlisini de kacirmislar" iddialarina "ISID oyle sey yapmaz, inanmam" laflari ile karsilik veriyorlardi.. Nerden biliyorlardi? Bu ISIDa olan guven nerden geliyordu? Koca Amerika iki gazetecisini baslari kesilmekten kurtaramazken bizim 49 gorevli nasil oldu da burunlari kanamadan geri alindi? Ne karsiliginda? Bu sorulari hic dusunen olmus mu?http://haber.star.com.tr/medya/can-dundar-provokatorune-10-maddelik-zor-soru/haber-1044986 bende şu şekil cevap vereyim o zaman kolayından
madem yok can dündar niye belgeledik diyor ? Rüşvetin belgesi olmaz demiyor ortada bir belge var diyor ! Bunu konuşalım iddialarla bir yere varılmaz."Rusvetin belgesi olmaz" diye bir laf vardir.. Oyleyken, peki sence teroriste gonderilen silahin bombanin belgesi olur mu? ISID adi ilk ciktiginda hatirliyorum, meclisteki AKP milletvekilleri "ISID Musul'a girmis, asip kesiyorlarmis, bizim 49 konsolosluk gorevlisini de kacirmislar" iddialarina "ISID oyle sey yapmaz, inanmam" laflari ile karsilik veriyorlardi.. Nerden biliyorlardi? Bu ISIDa olan guven nerden geliyordu? Koca Amerika iki gazetecisini baslari kesilmekten kurtaramazken bizim 49 gorevli nasil oldu da burunlari kanamadan geri alindi? Ne karsiliginda? Bu sorulari hic dusunen olmus mu?
49 görevli olayıda bana göre işid sünnileri vurmuyor yani türklerle işi yok ondan vurmamış olabilir mesela dimi?"Rusvetin belgesi olmaz" diye bir laf vardir.. Oyleyken, peki sence teroriste gonderilen silahin bombanin belgesi olur mu? ISID adi ilk ciktiginda hatirliyorum, meclisteki AKP milletvekilleri "ISID Musul'a girmis, asip kesiyorlarmis, bizim 49 konsolosluk gorevlisini de kacirmislar" iddialarina "ISID oyle sey yapmaz, inanmam" laflari ile karsilik veriyorlardi.. Nerden biliyorlardi? Bu ISIDa olan guven nerden geliyordu? Koca Amerika iki gazetecisini baslari kesilmekten kurtaramazken bizim 49 gorevli nasil oldu da burunlari kanamadan geri alindi? Ne karsiliginda? Bu sorulari hic dusunen olmus mu?
arkadaş resimi kopyalamış ta ben kopyalayınca mı sorun oldu ? haha aman neyse toplaşmaya başladınız yine tek başıma size yetemiyorum ben bir üye var o olsa belki bende o beceri yok itiraf ediyorum hadi bayCopy paste le gelmesen? Bu Yildiray o tirlarda INSANI YARDIM TASINIYOR deyipte sonradan evett tamam silah tasiniyor ama isida degil diye tornistan eden yandas degil mi? Aaaa evet oymussss.
arkadaş resimi kopyalamış ta ben kopyalayınca mı sorun oldu ? haha aman neyse toplaşmaya başladınız yine tek başıma size yetemiyorum ben bir üye var o olsa belki bende o beceri yok itiraf ediyorum hadi bay
Destekleme de gor bakalim Sunni filan dinliyor mu..49 görevli olayıda bana göre işid sünnileri vurmuyor yani türklerle işi yok ondan vurmamış olabilir mesela dimi?
Can Dundar'in belge dedigi 'sozumona' yardim malzemesi ile dolu oldugu iddia edilmis olan Mit tirlarinin aslinda silah ile dolu oldugunu gosterir resimler ve savci tutanagi. Benim bahsettigim belge ise ornegin bir fatura.. Silahlarin kime gonderildigine dair. Rusvetin de faturasi olmaz.. Senin buraya kopyaladigin linkteki yazida, belgede isim olmadigi vurgulaniyordu da o yuzden yazdim.madem yok can dündar niye belgeledik diyor ? Rüşvetin belgesi olmaz demiyor ortada bir belge var diyor ! Bunu konuşalım iddialarla bir yere varılmaz.
Profilimde paylaştığım sözün ornegisiniz
Vayyy ne okulmuş baaa demek istedimm.. istihbarat mübarek.. ister otdülü olun,, ister uzaylı canım sadece okuyun okuyunda bir meslekle faydanız dokunsun bu memleketee..öyle dinle dalga geçer gibi afişler yok bomba patlar 5 saniyede afiş açmalar bırakın bu işleride okuma yolunda aydınlanınn..Bu arada evet biz odtululer biliyoduk katliami o yuzden saniyesinde afis actik. Hatta biz gonderdik canli bombayi da oraya hepsi odtululerin sucu.
Bizim burda bi sistem vardir cok cabuk organize olabilecegimiz hatta kendi icimizde iletisim agimiz bile vardir. Zaten surekli okuyan arastiran ulke gundeminden haberdar olan gencleriz. afis hazirlayan arkadaslar bir degil birkac tane ve afis hazirlama olayi bilgisayari acip kapama cikti alma dahil toplam 10 bilemedin 15 dk surer. Ve biz maksimum yarim saate organize olmus oluruz. Bu yuzden odtunun bir eylem hazirlamasi icin bazi yandas universitelerin ogrencileri gibi gunler sonra olaydan haberdar olmasi gerekmez. Cunku kluplerimizde bile gundem duzenli olarak takip edilir. Bilmem anlatabildim mi ?
Bu arada ilk paragraf sakaydi. Sonra ciddiye alirsiniz falan da mazallah. Ben aciklayim dedim...
iyide yavrum onca genç öldü yahu öldü ocaklar söndü ..neyin tartismasi ki bu? hakliyiz daha ötesi var mi? bu insanlar bencil de olabilirdi, yaz gelmis gezip tozalim da diyebilirlerdi. ama onlarin bir amaci vardi ve sadece kendi cikarlari icin yasamadilar. dernekleri icin calisip para kazanarak kira ödediler. cocuklarin yüzü gülsün diye oyuncak topladilar. ne mert insandi onlar. helal olsun böyle duyarli insan yetistiren anne babalara...
Vayyy ne okulmuş baaa demek istedimm.. istihbarat mübarek.. ister otdülü olun,, ister uzaylı canım sadece okuyun okuyunda bir meslekle faydanız dokunsun bu memleketee..öyle dinle dalga geçer gibi afişler yok bomba patlar 5 saniyede afiş açmalar bırakın bu işleride okuma yolunda aydınlanınn..
Aferimm kızz.ama ben genellemeden bahsettim yavruu..Okuma yolunda aydinlandigimiz icin universite sinavinda ilk 5000e girerek odtulu olduk sevgili kakao ...