Suruç katliamının acısı Samsun'a da düştü

Can Dundar bu konuda sana benim yerime cevap versin:
11752340_10153438398447278_1466905800735884683_n.jpg
http://haber.star.com.tr/medya/can-dundar-provokatorune-10-maddelik-zor-soru/haber-1044986 bende şu şekil cevap vereyim o zaman kolayından :KK47:

Dinci işid:KK43:(
Koyu müslüman
Aşırı dindar
İslamcı
Bu tabirlerin anlamı nedir?
İşid e dinci dersen islam yolunda doğru yaptığını söylemiş olursun.
Koyu müslüman dersen sen daha cıvık bir islamı tercih ettiğini söylemiş olursun. Lakin islam bir anlam ve sistemdedir.
İslamcı dediğinde sen tam tersi oluyorsun.
İslamiyet tektir ve onun yaratıcısı bizi yaratandır. Öğreticisi Kuran, öğreteni hz. Muhammettir.

"Rusvetin belgesi olmaz" diye bir laf vardir.. Oyleyken, peki sence teroriste gonderilen silahin bombanin belgesi olur mu? ISID adi ilk ciktiginda hatirliyorum, meclisteki AKP milletvekilleri "ISID Musul'a girmis, asip kesiyorlarmis, bizim 49 konsolosluk gorevlisini de kacirmislar" iddialarina "ISID oyle sey yapmaz, inanmam" laflari ile karsilik veriyorlardi.. Nerden biliyorlardi? Bu ISIDa olan guven nerden geliyordu? Koca Amerika iki gazetecisini baslari kesilmekten kurtaramazken bizim 49 gorevli nasil oldu da burunlari kanamadan geri alindi? Ne karsiliginda? Bu sorulari hic dusunen olmus mu?

"Rusvetin belgesi olmaz" diye bir laf vardir.. Oyleyken, peki sence teroriste gonderilen silahin bombanin belgesi olur mu? ISID adi ilk ciktiginda hatirliyorum, meclisteki AKP milletvekilleri "ISID Musul'a girmis, asip kesiyorlarmis, bizim 49 konsolosluk gorevlisini de kacirmislar" iddialarina "ISID oyle sey yapmaz, inanmam" laflari ile karsilik veriyorlardi.. Nerden biliyorlardi? Bu ISIDa olan guven nerden geliyordu? Koca Amerika iki gazetecisini baslari kesilmekten kurtaramazken bizim 49 gorevli nasil oldu da burunlari kanamadan geri alindi? Ne karsiliginda? Bu sorulari hic dusunen olmus mu?
madem yok can dündar niye belgeledik diyor ? Rüşvetin belgesi olmaz demiyor ortada bir belge var diyor ! Bunu konuşalım iddialarla bir yere varılmaz.

49 görevli olayıda bana göre işid sünnileri vurmuyor yani türklerle işi yok ondan vurmamış olabilir mesela dimi?

Copy paste le gelmesen? Bu Yildiray o tirlarda INSANI YARDIM TASINIYOR deyipte sonradan evett tamam silah tasiniyor ama isida degil diye tornistan eden yandas degil mi? Aaaa evet oymussss.
arkadaş resimi kopyalamış ta ben kopyalayınca mı sorun oldu ? haha aman neyse toplaşmaya başladınız yine tek başıma size yetemiyorum ben bir üye var o olsa belki bende o beceri yok itiraf ediyorum:eek: hadi bay :KK45:

arkadaş resimi kopyalamış ta ben kopyalayınca mı sorun oldu ? haha aman neyse toplaşmaya başladınız yine tek başıma size yetemiyorum ben bir üye var o olsa belki bende o beceri yok itiraf ediyorum:eek: hadi bay :KK45:

Yok ondan demedim.Senin bu savinin altini dolduramayacagini bildigimden dedim ntekim sen de itiraf etmistin.O yuzden arastir.Bugun sosyal medyada heryerde paylasildi bu kopyalayip yapistirdigin.Guzelce cevabi da verildi hani :)

Ben bu olayi Mavi Marmara gemisi ile de karsilastiramiyorum. Oradaki olay farkli idi. O olayda Israile bir kafa tutma var idi. Gemi yola ciktigi andan itibaren Israil'in "Gelmeyin! Vururuz!" ikazlarina bir aldirmazlik var idi. Erdogan'in "bir b.. yapamazlar, ileri!" kiskirtmasi var idi. Israil'in "catisma bolgesine girmeyin, yukunuzu Asdod limanina indirin" uyarisina ragmen canlarini hice sayarak Gazzeye yanasmakdaki israr Turgut Ozakman'in "Su Cilgin Turkler" kitabindaki hikayelerinden birini animsatiyor. Bu israr Israil ordusuna karsi bir govde gosterisi idi, fiyasko ile bitti. Karsilarindaki Israil ordusu degil de teror orgutu olsa idi gemiyi tumden batirir, icindeki herkesi de oldururdu. Belki de buna guvendiler, kimbilir.. Mesela ISIDda bu kapasite var.. Dahasi var, ISID kalles.. Habersiz, sinsice vuruyor, hic beklemedigin bir anda ve yerde.. Ikisini ayni kefeye koyamiyorum maalesef..

49 görevli olayıda bana göre işid sünnileri vurmuyor yani türklerle işi yok ondan vurmamış olabilir mesela dimi?
Destekleme de gor bakalim Sunni filan dinliyor mu..
"Irak hükümeti, IŞİD'in kendilerine karşı tavır sergileyen Sünni Elbu Nimr aşiretine mensup 322 kişiyi öldürdüğünü duyurdu. Yaklaşık 65 aşiret üyesi de 'savaş tutsağı' olarak IŞİD tarafından alıkonuldu." http://www.mynet.com/haber/dunya/irak-isid-sunni-asirete-mensup-322-kisiyi-oldurdu-1535015-1

madem yok can dündar niye belgeledik diyor ? Rüşvetin belgesi olmaz demiyor ortada bir belge var diyor ! Bunu konuşalım iddialarla bir yere varılmaz.
Can Dundar'in belge dedigi 'sozumona' yardim malzemesi ile dolu oldugu iddia edilmis olan Mit tirlarinin aslinda silah ile dolu oldugunu gosterir resimler ve savci tutanagi. Benim bahsettigim belge ise ornegin bir fatura.. Silahlarin kime gonderildigine dair. Rusvetin de faturasi olmaz..:KK66: Senin buraya kopyaladigin linkteki yazida, belgede isim olmadigi vurgulaniyordu da o yuzden yazdim.

Profilimde paylaştığım sözün ornegisiniz

Sen ne mert bi kizmissin helal sana...

Kimse olmesin artik bikmadiniz mi oluleri siyasete alet etmekten ? Onlarca kisinin oldugu ve hukumetin sebep oldugu olaya oh iyi oldu gibisisinden konusmak bu nedir ya ? Bi silkelenin kendinize gelin ordan gecerken sizin cocugunuz kardesiniz ananiz babaniz bile olebilirdi ne ara bu kadar vicdansizlastik ? Olumun siyaseti mezhebi irki olmaz olum olumdur. Hicbi canli da bu sekilde olmeyi haketmez.

Isid sunnileri oldurmez turkiye de sunni oldugundan sorun yok gibi bi bakis acisi hatalidir cunku turkiyenin yaklasik yuzde 15-20si alevidir. Isidin asil hedefi siileri ve alevileri temizlemektir. Kurtlerle savasmasinin sebebi de hukumetle bi cikar iliskisi olmasi. bu durumda isid turkiyeye saldirmaz demek hatali oluyor cunku isidin hedef gordugu halklar arasinda turkiye halkindan olanlar da var.

Bu arada evet biz odtululer biliyoduk katliami o yuzden saniyesinde afis actik. Hatta biz gonderdik canli bombayi da oraya hepsi odtululerin sucu.

Bizim burda bi sistem vardir cok cabuk organize olabilecegimiz hatta kendi icimizde iletisim agimiz bile vardir. Zaten surekli okuyan arastiran ulke gundeminden haberdar olan gencleriz. afis hazirlayan arkadaslar bir degil birkac tane ve afis hazirlama olayi bilgisayari acip kapama cikti alma dahil toplam 10 bilemedin 15 dk surer. Ve biz maksimum yarim saate organize olmus oluruz. Bu yuzden odtunun bir eylem hazirlamasi icin bazi yandas universitelerin ogrencileri gibi gunler sonra olaydan haberdar olmasi gerekmez. Cunku kluplerimizde bile gundem duzenli olarak takip edilir. Bilmem anlatabildim mi ?

Bu arada ilk paragraf sakaydi. Sonra ciddiye alirsiniz falan da mazallah. Ben aciklayim dedim...

neyin tartismasi ki bu? hakliyiz daha ötesi var mi? bu insanlar bencil de olabilirdi, yaz gelmis gezip tozalim da diyebilirlerdi. ama onlarin bir amaci vardi ve sadece kendi cikarlari icin yasamadilar. dernekleri icin calisip para kazanarak kira ödediler. cocuklarin yüzü gülsün diye oyuncak topladilar. ne mert insandi onlar. helal olsun böyle duyarli insan yetistiren anne babalara...

Bu arada evet biz odtululer biliyoduk katliami o yuzden saniyesinde afis actik. Hatta biz gonderdik canli bombayi da oraya hepsi odtululerin sucu.

Bizim burda bi sistem vardir cok cabuk organize olabilecegimiz hatta kendi icimizde iletisim agimiz bile vardir. Zaten surekli okuyan arastiran ulke gundeminden haberdar olan gencleriz. afis hazirlayan arkadaslar bir degil birkac tane ve afis hazirlama olayi bilgisayari acip kapama cikti alma dahil toplam 10 bilemedin 15 dk surer. Ve biz maksimum yarim saate organize olmus oluruz. Bu yuzden odtunun bir eylem hazirlamasi icin bazi yandas universitelerin ogrencileri gibi gunler sonra olaydan haberdar olmasi gerekmez. Cunku kluplerimizde bile gundem duzenli olarak takip edilir. Bilmem anlatabildim mi ?

Bu arada ilk paragraf sakaydi. Sonra ciddiye alirsiniz falan da mazallah. Ben aciklayim dedim...
Vayyy ne okulmuş baaa demek istedimm.. istihbarat mübarek.. ister otdülü olun,, ister uzaylı canım sadece okuyun okuyunda bir meslekle faydanız dokunsun bu memleketee..öyle dinle dalga geçer gibi afişler yok bomba patlar 5 saniyede afiş açmalar bırakın bu işleride okuma yolunda aydınlanınn..

neyin tartismasi ki bu? hakliyiz daha ötesi var mi? bu insanlar bencil de olabilirdi, yaz gelmis gezip tozalim da diyebilirlerdi. ama onlarin bir amaci vardi ve sadece kendi cikarlari icin yasamadilar. dernekleri icin calisip para kazanarak kira ödediler. cocuklarin yüzü gülsün diye oyuncak topladilar. ne mert insandi onlar. helal olsun böyle duyarli insan yetistiren anne babalara...
iyide yavrum onca genç öldü yahu öldü ocaklar söndü ..

Vayyy ne okulmuş baaa demek istedimm.. istihbarat mübarek.. ister otdülü olun,, ister uzaylı canım sadece okuyun okuyunda bir meslekle faydanız dokunsun bu memleketee..öyle dinle dalga geçer gibi afişler yok bomba patlar 5 saniyede afiş açmalar bırakın bu işleride okuma yolunda aydınlanınn..

Okuma yolunda aydinlandigimiz icin universite sinavinda ilk 5000e girerek odtulu olduk sevgili kakao ...
Liseden beri hatta ilkokuldan beri okudugumuz icin su an turkiyenin en iyi universitesindeyiz o yuzden icin rahat olsun...

X