Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde Türkiye. zimbabwe değil elbetteBenim vatanımdan TÜRKİYE mden başka gidecek başka yerim yok oyüzden bu öfkem
Saraylim bu aralar yorumlarınla takdir ediyorum seniBu cocuklara gelince.. Onlar PKK ve ISID arasindaki hesaplasmaya kurban gittiler.. Asil hedef PKK idi ve onlara gozdagi vermek idi bana kalirsa.. Bu cocuklar adina cok uzuldum, ama PKK ve ISID arasindaki savasa uzuluyorum desem yalan olur. Ikisi de birbirinden beter, ikisi de beyin yikiyor, teror yapiyor, canli bomba kullaniyor. Bu cocuklar haric, dinsizin hakkindan imansiz gelir lafi geliyor aklima.. Insallah onlarin kanli hesaplasmasina bir daha bizim piril piril genclerimiz alet olmaz, arada kalmaz, hedef olmazlar diyorum. Iki taraf da kanli katil, baristan, sevgiden anlamaz onlar..Kozlarini kendi aralarinda paylassinlar..
Benim anlamadigimda niye kobane,Bende üzüldüm ölmelerine tabiki vicdanı olan herkes üzülür ama
asıl ben sizin gibi zihniyetlere diyecek birşey bulamıyorum
Yeter artık ya Ben VATANIMDA HUZUR İÇİNDE YAŞAMAKKK ISTIYORUMMMM !!!
Banane kobani den Banane
Bıraksınlar bu işleri yeter
Bana mi yazdin?suriyelilere tek bir laf söylemişliğim olmamıştır. onlsaa üzülmüşümdür. işidin ordaki katliamları yezidiler için açtığım konular taa aya kadar gider saysak.
askerlere vatan haini diyen kim şu konuda ,bir aydınlatalım, şu kişiyi bizde bilelim
son cümleyi yanlış okumuşum. yanlış anlamışım . düzelttim kısaca.Bana mi yazdin?
suriyelilere laf etmemissen uzerine alinma o zaman.burada neler dendi suriyeliler icin.gitsinler savassinlar hayir nereye kadar. orada savas yok,savasin bile bir adabi olur.
orada bambaska bir olay var ic karisiklik.adamlar birbirini olduruyor.yillarca duzelmez bu.
bir tekmede bizmi vuraydik.
ama birden birileri humanist tavirlara giriyor sinir oluyorum.neyse yazacaklarim cokta bosver.
ben sadece sehre salinmalarindan rahatsizim.ah keske savas bitsede gitseler.
Askerlere kim vatan haini demis anlamadim?
işid in arkasında zaten onlar var belli bişey işid sünnileri öldürmüyor yoksa çoktan türkleri de vururdu , onların işi Türkiye den daha çok iran ırak hizbullah pkk bunların peşinde. Allah bunları pkk nın başına bela verdi önceden türkiyede askerleri vurup vurup sınırdan kaçıyorlardı şimdi işid sınıra bomba dösedi şıkıştılar kaçacak delikleri yok , Dinsizin hakkından imansız gelir .ne ışıd ne pkk hepsi siyonist rejimin oyunu. IŞID İSE İSRAİL VE AMERİKA ASKERLERİDİR!!!!!!
Amaç Türkiye'yi savaşın içine çekmek. Ve elini zayıflatmaktır.
işid in arkasında zaten onlar var belli bişey işid sünnileri öldürmüyor yoksa çoktan türkleri de vururdu , onların işi Türkiye den daha çok iran ırak hizbullah pkk bunların peşinde. Allah bunları pkk nın başına bela verdi önceden türkiyede askerleri vurup vurup sınırdan kaçıyorlardı şimdi işid sınıra bomba dösedi şıkıştılar kaçacak delikleri yok , Dinsizin hakkından imansız gelir .
peki Türkiyenin işide destek vermesini nasıl karşılarsın bu tır olayı meselesine ? iyi mi yapıyorlar.Bu cocuklara gelince.. Onlar PKK ve ISID arasindaki hesaplasmaya kurban gittiler.. Asil hedef PKK idi ve onlara gozdagi vermek idi bana kalirsa.. Bu cocuklar adina cok uzuldum, ama PKK ve ISID arasindaki savasa uzuluyorum desem yalan olur. Ikisi de birbirinden beter, ikisi de beyin yikiyor, teror yapiyor, canli bomba kullaniyor. Bu cocuklar haric, dinsizin hakkindan imansiz gelir lafi geliyor aklima.. Insallah onlarin kanli hesaplasmasina bir daha bizim piril piril genclerimiz alet olmaz, arada kalmaz, hedef olmazlar diyorum. Iki taraf da kanli katil, baristan, sevgiden anlamaz onlar..Kozlarini kendi aralarinda paylassinlar..
Sanki yapmadıkları şey ? pkk çok böyle masum öldürdü göz dağı veriyor türkiyeye , işidde pkk ya verdi göz dağı, ülkeler arasında her zaman bir çekişme var tabiki de amerika vs. bizim güçlenmemiz istemiyor bu bilinen bişey.pkk nın amacı da adam öldürmek olsa istanbul da biner en kalabalık otobüse patlatır bombayı. Hepsinin ortak amacı Türkiye'nin güçlenmesini engellemek.
Kürt sorunuymuş bilmem neymiş hepsi hikaye. PARA GÜÇ bunların peşinden sürüklendikçe insanlığını unuttu ESAD KADAFFİ ZEYNEL ABİDİN BİN ALİ HÜSNÜ MÜBAREK ..
ALIN TERİYLE KAZANIN ÜÇ KURUŞ LANET OLSUN TORUNLARINIZA DA ON DAİRE 20 ARABA BIRAKIN. AMA İNSANLARI ARTIK RAHAT BIRAKIN YA.
anlatmaya çalışıyoruz burda ama anlayan yok istanbullune ışıd ne pkk hepsi siyonist rejimin oyunu. IŞID İSE İSRAİL VE AMERİKA ASKERLERİDİR!!!!!!
Amaç Türkiye'yi savaşın içine çekmek. Ve elini zayıflatmaktır.
Ya birlikte bu güzel vatanda tek dil tek bayrak kardeş gibi yaşamayı öğreneceğiz
Ya da aptallar gibi hep beraber yok olacağız!!!....
Ne diyorsun arkadaşım sen önce okuduğunu anlamayı Öğrenışıdın hedefi yarın sen olabilirsin. bahane bulup istanbulda kalabalığın ortasında bomba patlatabilir! o yüzden aptal derken yüz kez düşün. kardeş gibi yaşamayı biliyor bu ülke. keşke siyasiler bunu yok etmeye kalkmasa.
teröristi yok etmek için teröristten medet ummak. Allah bu zihniyetten korusun Türkiye'yi
Ne diyorsun arkadaşım sen önce okuduğunu anlamayı Öğren