• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yumurtadan çıkan flört

Merhaba herkese. Çok üzgünüm bir konu hakkında. Yakın zamanda çok enteresan bir şekilde flörtümle oldu. Uygulama adı veremiyorum ama bir uygulama var. Herkes anonim ve herkes herkesle dertleşme mantığıyla isim cisim bilmeden sadece bir kez konuşuyır yazılaşarak. Bu konuşma sadece 15 dakika sürüyor sonra yeni biriyle eşleşiyorsunuz. Bir kişiyle favorilere eklemeden tekrar denk gelme olasılığınız yok gibi bir şey. Orda biriyle konuştum. Sadece yazışarak bile muhabbeti o kadar güzeldi ki. Ve tam 3 kere sonrasında denk geldim o kişiye. Favorilere almamama rağmen. Böyle olunca biz instagramdan ekleştik. O gün aralıksız 4-5 saat muhabbet ettik. Kafalarımız acayip uyuşuyordu. Ve o muhabbetin sonunda birbirimize nerede yaşadığımızı sormak aklımıza geldi. O sordu ve öğrendik ki biz aynı şehir ve aynı ilçede yaşıyoruz. Mahallerimizinnarası arası yürüyerek 10-15 dakika. Şok olduk. Şansın böylesi ki o 3 gün sonra askere gidecekti. Ben dışarıdayken mesaj atmış saçlarım gitti çok komik oldum diye. Ben de hadi bir çılgınlık yapıp buluşalım dedim. Geldi buluştuk. Heycanlandım pek konuşamadım. Ama ertesi gün benimle tekrar buluşmak istedi. Yani askere gitmeden öncesi son günü. Beni buz patanine götürdü. Öğretti. Düşerken elimi tuttu beni korumak için. Bowling oynamaya gittik. Bi kafede oturduk saatlerce muhabbet ettik. 1 dakika bile sıkılmadık. O kadar uyumluyduk ki o kadar eğlendik ki anlatamam. Sinemaya gittik bana yaklaşmadı bile. Sahile gittik kayalıklara oturduk orda dedi ki elini tutabilir miyim izin verdim. Sonra ben de sarılabilir miyim dedim oda evet dedi. En son öpebilir miyim seni dedi müsaade ettim. Çünkü çok istedim. Kızlar aşırı derecede naif biriydi. Gözleri hep anlamlı sanki hep eksik bir tarafım oymuş gibi hissettirdi. Bi eyleme geçmeden önce sorması falan çok kibar bi erkekti. Ama askere gitti işte. Hayat neden böyle? O gün ne kadar mutlu hissettiğimi keşke size tam olarak anlatabilseydim. Uygulamada her şehirden insan varken aynı ilçede yaşarken denk gelmemiz... Konum muhabbeti yok uygulamada çünkü.
Kac yasinda bedellimi gitti?

Görüşme devam ediyor mu şu an
Beni arayacağını söyledi ama hala aramadı. Çünkü telefon götürmesi. Ankesörlü telefon için müsait olamamış olabilir. Ama mektup için kılanın adresini yazdı ve kendi adresini de bana yaz diyr mesaj attı telefonu teslim etkedem
Kac yasinda bedellimi gitti?
Yaşı benden küçük, ama takmıyorum bu durumu. 4 yaş var aramızda ama çok fazla olgun. Hayır 6 ay için gitti.

Beni arayacağını söyledi ama hala aramadı. Çünkü telefon götürmesi. Ankesörlü telefon için müsait olamamış olabilir. Ama mektup için kılanın adresini yazdı ve kendi adresini de bana yaz diyr mesaj attı telefonu teslim etmeden
Görüşmeye devam ederseniz ne olacak zaten acemiden sonra sanırım izinleri de var, askerlik artık kısa bir dönem eskisi gibi uzun değil.
Sizin hissettiklerinizi o da hissettiysr görüşme elbet devam edecektir

Konunun gidişatından sonunda kötü bir şey olacak sandım. Askere gitti diye neden birinci dünya savaşında cepheye gitmiş gibi drama yaptınız ki?
Çünkü güzel bir uyum yakaladım ve bende çalışmak için başka bir şehre gidicem 6 aylığına o da 6 aylığına askere gitti.

Görüşmeye devam ederseniz ne olacak zaten acemiden sonra sanırım izinleri de var, askerlik artık kısa bir dönem eskisi gibi uzun değil.
Sizin hissettiklerinizi o da hissettiysr görüşme elbet devam edecektir
Acemiden sonraki bir haftalık tatil çalıştığım şehre beni görmeye geleceğini söyledi

Merhaba herkese. Çok üzgünüm bir konu hakkında. Yakın zamanda çok enteresan bir şekilde flörtümle oldu. Uygulama adı veremiyorum ama bir uygulama var. Herkes anonim ve herkes herkesle dertleşme mantığıyla isim cisim bilmeden sadece bir kez konuşuyor yazışarak. Bu konuşma sadece 15 dakika sürüyor sonra yeni biriyle eşleşiyorsunuz. Bir kişiyle favorilere eklemeden tekrar denk gelme olasılığınız yok gibi bir şey. Orda biriyle konuştum. Sadece yazışarak bile muhabbeti o kadar güzeldi ki. Ve tam 3 kere sonrasında denk geldim o kişiye. Favorilere almamama rağmen. Böyle olunca biz instagramdan ekleştik. O gün aralıksız 4-5 saat muhabbet ettik. Kafalarımız acayip uyuşuyordu. Ve o muhabbetin sonunda birbirimize nerede yaşadığımızı sormak aklımıza geldi. O sordu ve öğrendik ki biz aynı şehir ve aynı ilçede yaşıyoruz. Mahallerimizinnarası arası yürüyerek 10-15 dakika. Şok olduk. Şansın böylesi ki o 3 gün sonra askere gidecekti. Ben dışarıdayken mesaj atmış saçlarım gitti çok komik oldum diye. Ben de hadi bir çılgınlık yapıp buluşalım dedim. Geldi buluştuk. Heycanlandım pek konuşamadım. Ama ertesi gün benimle tekrar buluşmak istedi. Yani askere gitmeden öncesi son günü. Beni buz patenine götürdü. Öğretti. Düşerken elimi tuttu beni korumak için. Bowling oynamaya gittik. Bi kafede oturduk saatlerce muhabbet ettik. 1 dakika bile sıkılmadık. O kadar uyumluyduk ki o kadar eğlendik ki anlatamam. Sinemaya gittik bana yaklaşmadı bile. Sahile gittik kayalıklara oturduk orda dedi ki elini tutabilir miyim izin verdim. Sonra ben de sarılabilir miyim dedim oda evet dedi. En son öpebilir miyim seni dedi müsaade ettim. Çünkü çok istedim. Kızlar aşırı derecede naif biriydi. Gözleri hep anlamlı sanki hep eksik bir tarafım oymuş gibi hissettirdi. Bi eyleme geçmeden önce sorması falan çok kibar bi erkekti. Ama askere gitti işte. Hayat neden böyle? O gün ne kadar mutlu hissettiğimi keşke size tam olarak anlatabilseydim. Uygulamada her şehirden insan varken aynı ilçede yaşarken denk gelmemiz... Konum muhabbeti yok uygulamada çünkü. Şunu yazmayı unuttum. Tesadüflerdne biri de ben 1 hafta sonra 6 aylığına başka bir şehre çalışmaya gidiyorum. O askerde olacak ben başka bir şehirde. İkimizde 6 ay gurbette.
Adam öldü sandım askere gitmiş. Tekrar görüşürsunuz ne var bu kadar üzülüp büyütecek?

Beni buz patenine götürdü. Öğretti. Düşerken elimi tuttu beni korumak için. Bowling oynamaya gittik. Bi kafede oturduk saatlerce muhabbet ettik. 1 dakika bile sıkılmadık. O kadar uyumluyduk ki o kadar eğlendik ki anlatamam. Sinemaya gittik bana yaklaşmadı bile. Sahile gittik kayalıklara oturduk
Bir güne ne çok aktivite sığdırmışsınız😂Yaşlı bünyem yoruldu burda. Ben eve gidince çocuğun ismini unuturdum bu kadar şeye.

Back