- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Çünkü diğer konular açılıyor bitiyor. Bu ise dizi gibi sürekli yeni bölümlerBıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü diğer konular açılıyor bitiyor. Bu ise dizi gibi sürekli yeni bölümlerBıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.
Vurdu ve gol oldu,sanırsam artık dagilabilirizYarın ayın 26sı değil. Bir önceki konunuzda öyle demiştiniz
Biz de az manyak değiliz haniSonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.
Ben olsam o anne babanın ailenin yerinde gitmem gelmem doğum günün için . Çocuk oyuncağımi bu işler acabaKonularımdan bıkan okumasın Dün eşim güneş gözlüğü almak istediğini söyledi, gözlükçüye gittik beğendi ve aldı. Bana sende beğen canım dedi bende beğendim falan. Sana da bi dahaki ay alırız dedi. Ve benim yarın doğum günüm. Ben ister istemez beklemiştim bana da almasını sürpriz yapacak sanmıştım hatta ama öyle olmadı. Sadece kendisine aldık ve çıktık o kadar modum düştü ki kaldım öylece..
Ve yarın akşam da yemeğe falan gitmeyeceğimizi söyledi.. Doğum günümün akşamı yani yarın akşam ailemin gelecek olmasına tepki göstermişti yemeğe giderdik gelmesinler demişti kavga etmiştik. Bende iptal edecektim aileme başka akşam gelin diyecektim eşime de böyle yaptığımı söyledim. Gidebiliriz yemeğe demiştim. Ama her zamanki gibi sözünde durmadı. bende annemleri çağıracağım yeniden. Biliyordum böyle olacağını.. bir önceki konumdan bilenler bilir ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten.
İyi de defalarca bulmuş zaten yine ayrılmamış konu sahibi. Onları ancak ölüm ayırırAdam inşallah başkasını bulur da ayrılır benden diye dualar ediyordunuz diğer konularınızda. Diğer yandan da hediye ve yemek bekliyorsunuz. Çok ilginç. Adam sizden ayrılacağını söylese kapısında paspas olacağınıza eminim,ispatlayamam o ayrı.
Aman ne boşanacak.Sonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.
Konu sahibi ayrılmaz zaten. Artık adam tünel kazar da mı kaçar,denize mi atlar da kurtulur bilmiyorumİyi de defalarca bulmuş zaten yine ayrılmamış konu sahibi. Onları ancak ölüm ayırır
Borçları bitirip bedava işçi çalıştırmak için evlenmeye ihtiyaç hissetmediği zaman konu sahibi ile işi kalmayacak zaten.Aman ne boşanacak.
Bedava dükkanda çalışan, evde çalışan bulmuş. Öyle “akıllı kadını” bulamaz.
Sürükleyici ise ben de takip edeyimSonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.
Kimliğim belli olmasın belki bi tanıdık görür diye farklı tarih yazmıştım canım ama burada söylemek istedimYarın ayın 26sı değil. Bir önceki konunuzda öyle demiştiniz
Canım kimliğim belli olmasın diye öyle yazmıştım :) şimdi söylemek istedim mecburen anltabilmek içinDoğum günün 26sı değil miydi? Ne ara yarına çekildi?
Adam seni eşşşşşek gibi çalıştırıp kazandığı parayla sana bi gözlük almamış. E buna şaşırdın mı gerçekten?
Bekleyeceğim tabi ki sonuçta hala boşanmadım kız niye öyle diyorsunAdam inşallah başkasını bulur da ayrılır benden diye dualar ediyordunuz diğer konularınızda. Diğer yandan da hediye ve yemek bekliyorsunuz. Çok ilginç. Adam sizden ayrılacağını söylese kapısında paspas olacağınıza eminim,ispatlayamam o ayrı.
Evet ben hep bunu anlatmaya çalışıyorum zaten burada da..1. Orda o günes gözlügü neden kendiniz almadiniz veya aldirmadiniz? Madem almayacak niye sectiriyor? 2. Si Bu adama karsi bir beklentiye girmeyin. Yapacak gibi gösterip sonunda yapmiyor farkindaysaniz.
Hahahah o kadar detaydan anlamayanlar bundan mı anlıcak Allah aşkınaCanım kimliğim belli olmasın diye öyle yazmıştım :) şimdi söylemek istedim mecburen anltabilmek için
Nikahımı seve seve veririm valla ben ay keşkeSonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.
Aşkım kimse bilmiyor bu yaşadıklarımı ki ahshsjsjHahahah o kadar detaydan anlamayanlar bundan mı anlıcak Allah aşkına
İşte görücez onu.Nikahımı seve seve veririm valla ben ay keşke