• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sürgülü mü olsun, Kapaklı mı?

1. Sürgülü : Kapağı rayından çıkabiliyor. Kapaklı: Kapak yerinden oynayabiliyor ama tamir edilebilir.

2. Sürgülüde kapak açılıp kapanırken gürültü yapıyor. Kapaklıda böyle bir sorun yok.

3. Sürgülüde kapak açıldığında bütün eşyalar deşifre oluyor. Kapaklıda böyle bir sorun yok.

4. Kapaklı, sürgülüye göre daha fazla yer kaplıyor. (Benim odam 4*4 16metrekare. Yer kaplıyor olması problem değil)

5. Kapaklı sürgülü kadar şık değil, sürgülü gardroplar daha estetik bir görünüme sahip.

6. Sürgülüden hem çok memnun olan, hem de hiç memnun olmayan hemen hemen aynı sayıda. Kapaklıdan şikayet eden görmedim.

Sürgülüde kapak sorunu dikkatli kullanılmadığından mı oluyor bunu anlayamadım? Yani özenli davransak yine düşer mi?

Son düzenleme:
sürgülünün daha şık ve modern durduğu kesin. birde pek kapaklı model kalmadı. o yüzden kapaklılar demode duruyor.

bende o yüzden sürgülü aldım. ama ben memnun değilim açıkcası. raylarda falan sorun çıkıyor. annemlerin dolabı sürgülü. onlarınki daha beter sorun çııkardı.

sanırım senn şıklık ve sağlamlık arasında tercih yapman gerekir.

kullanış açısındanda yer darlığı açısından evet sürgülü dha iyi ama kirlenme ve dağılma anlamında kapaklı daha iyi. en azından açmadığın taraf temiz kalır. sürgülüde aynı anda açıldığı için bütün dolap toz oluyor bence.

Kızlar haftaya yatak odamızı alcaz. Gardrop sürgülü olsun istiyodm ama bikaç kişi önermedi, kapak düşüveriyomuş?
Kararsız kaldım, sürgülü gardrobu olupta keşke almasaydm diyenler var mı? Yada sürgülü kullanıyorum gayet memnunum diyenler?

ben sürgülü kullanıyorum 4 senedir ve çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ama sürekli yerinden oynatırsanız onların ayarı oluyormuş o bozuluyormuş ve bozuluncada birdaha eskisi gibi tutmuyormuş benim dayımın oğlu mobilyacı o söylemişti bana bende yerinden sürekli oynatmadığım için hiç bir sorun yaşamadım

Sürgülü değil gardrobum.
Ama şimdiki aklım olsa mutlaka sürgülü alırdım.
Yerden tasarrufolsun diye.
Yoksa kapaklı ile bir sorun yok.
Kardeşim sürgülüaldı aynı zamanda kaliteli.
2 Senedir hiçbir sorun yok..

sürgülü dolap aldim ve cok pismanim eger yerin varsa yani kapaklari alabilecek kapakli al surgululer cabuk bozuluyor ben daha alali 2 sene oldu kullandigim ilk gunden beri sorunlu arti alt kapak dusmusmu ne olmussa acip kapatmayla cizilmis hep dolap yani ilk firsatta degistirip kapakli bir dolap alacagim seninde yerinde olsam kapakli alirim :34:

ilk dolabim sürgülüydü süekli rayindan cikardi, dolaptan bise alicagim zaman baslardi bende stress onu kocaman bir canavar olarak görürdüm:18: bikacdefada ayak parmagimin üzerine düstü o agir aynali kapak :95: :5:
yok ben güne stresli baslamayi severim diyorsan al :52:

sürgülüden sonra iki defa degistirdim yatak odami, magzalarda sürgülülerin yanindan bile gecmezdim:45::63:

Benim dolabın yarisi kapaklı yarisi surgulu cok dmemnunum cok beğenecek almıştım 2.5sene oldu arkadaşların bahsettig sıkıntıları da hiç yasamadım belki aldign yere göre degisir

Bellonadan sürgülü yatak odam
1.5 yıldır ne düştü ne bozuldu memnunum
Kapaklı hiç kullanmadım bi fikrim yok

Yatak odan çok geniş değilmiş aslında sürgülü kapı yer konusunda çok rahat ettiriyor.
Çıkmasına gelince, evet benim kapaklardan birisi zor itiliyordu. Sonra baktık ki üstten çıkmış taktık geri çok da sorun olmadı şimdilik iyi memnunum yani:30:

bizim dolapta kurulum hatasida olabilir nedense hic memnun degilim kapak hizli kapanmasin diye stop yerimi var nedir yukarda hic ise yaradigini gormedim kapaklarda tutmuyor zaten kendine aciliyor acip kapatirkende ses cikariyor baya bi sorunlu dolabim ama memun olanlarda varmis :26:

ilk dolabim sürgülüydü süekli rayindan cikardi, dolaptan bise alicagim zaman baslardi bende stress onu kocaman bir canavar olarak görürdüm:18: bikacdefada ayak parmagimin üzerine düstü o agir aynali kapak :95: :5:
yok ben güne stresli baslamayi severim diyorsan al :52:

sürgülüden sonra iki defa degistirdim yatak odami, magzalarda sürgülülerin yanindan bile gecmezdim:45::63:

Ayy deme öylee ayağımdan muzdaribim zaten:(

Kızlar telefondan girdiğim için tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim parmaklarınız ağrımasın inşallah:) bütün yorumları özenle okuyorum merak etmeyin

Kesinlikle sürgülü almanı tavsiye ederim. Hem çok daha şık görünüyor, hem de kapakların kapıya vs. çarpa, açılınca çirkin görünme, elini kolunu kapağına vurma gibi sorunu ortadan kalkıyor.

bende sürgülü aldım ilk evim kiraydı şu an kendi evimdeyim yani 2.kurmaya bideğişik oldu,devasa kapak koluma düştü haftalarca mor gezdim... :2:
beni sadece aynalı sürgülü almamam konusunda uyarmışlardı taşınırken sorun olur diye... :ssz:
evet çok modern duruyo ama yerin müsaitse kapaklı al bence... :42:
ben bi dahakini kapaklı alıcam çünkü giyinirken vede dolabımı topladıktan sonra şöyyle bi kocaman açıp bakmam gerek hepsine aynı anda ama sürgülüde olmuyo
:23:

Bende sürgülü kullanıyorum daha hiç taşınmadık.şimdilik memnunum.kapaklı olanlar yatak odası genişse kullanışlı diye biliyorum.lojmandayız yatak odası çok büyük değil sürgülüyü bu yüzden tercih ettim

sağlam mal alırsan düşeceğini sanmam. adi mal alırsan kapaklıda olsa kafana düşer sürgülüde olsa :24:sürgülü kullanıyorum ve şikayetimde yok :nazar:

Nişanlım da sürgülü olsun istiyor. Ben de dezavantajlarını anlattım, o zaman sen görevliyi oyala bende kapağı çekeyim çıkmazsa alırız diyo deli:D

bende 2,5 senedir sürgülü kullanıyorum.1 defada oda değiştirdik yani sök tak yaptık.ve ayrıca benim sinirlianlarıma denk geldiğindeki şiddettli çarpmalarıma rağmen hala sağlam bir şekilde duruyor.düşmek de neymiş:ssz:

düstü derken kapak tamamenmi dusuyor bizim arkada kalan kismi raydan cikmisti ama dusmedi ay uzerime dusse olurum ALLAH KORUSUN :18:

Back
X