• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sürgülü mü olsun, Kapaklı mı?

Bende 2 Yıldır Evliyim. Sürgülü Kullanıyorum Çokta Memnunum.. Takılıp Çılarıldımı bütün kapılar sorun çıkartıyo. Bence zevkine göre al sonra içinde kalır :)

sürgülü daha guzel. benım kıde surgulu ama ıkı kere mobılyacılar geldı tamırıne. ıkı defa raydan cıktı. rayı kalktı felan. kurulum hatasıydı cunku. sımdı memnunum.

kesınlıkle sürgülü.yerden tasarruf edıyosun bizimkiler kapaklı.sıkıntı oluyor dolabın önu boş olmalı.odada mobilya yer değişimi yapmakta sıkıntı oluyor

7 yıldır sürgülü dolap kullanıyorum en ufak sıkıntı yaşamadım, ben tavsiye ederim. ayrıca görüntü olarak da daha şık...

ben kapaklı aldım daha kullanışlı bence kapaklı sürgülüye göre de daha iyi kullanım açıısından nişanlıyım bizim evde kilerde kapaklı sorun yaşamadık hiç:55:

Yayla gibi yatakodan varsa kapaklı alabilirsin ama yerden tasarruf etmek istersen kesinlikle sürgülü düşünmelisin. Ayrıca sürgülelerle ilgili sorunlar yazmışsınız bence mobilya sorunludur yada iyi takmamışlardır.. Her sürgülü öyle olucak diye bi kaide yok. Memnun olanlarda oldukça fazla. benimde yatakodam çok büyük olmuycak o yüzden bende sürgülü dolap almayı düşünüyorum :34:

eğer yatak odan geniş ise bence en sağlamı olan normal kapaklar. ben sürgülü kullanıyorum stop sistemi var kapakta güya ama doğru düzgün çalışmıyor o yüzden kapak çarptıkça dolap aşınmaya başladı. bir de raydan çıktı birkaç sefer o yüzden yine alt kısımlarda aşınmalar oldu. bir daha alacak olsam sürgülü almam açıkçası.

bizim evdeki sorunların aynısı, üstelik hazır almadık biz yaptırdık gömme dolabı, doğru dürüst durmuyor bile, 2 kere de kapaklar düştü :)

Back
X