- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bence bir erkek kendinden yaşça büyük birinden hoşlansa asla yaş mevzusunu ağzına almaz.Çünkü:Bilir kadınların yaşa daha takıntılı olduğunu.Bence sizle takılmak için sizi yokladı,sonra sizden o enerjiyi alamayınca başka kızlara yöneldi.
Kpss hazirlik sinifi buyuk ihtimal.
Bosverin bence.
Surekli yas muhabbeti yapmasi bile basli basina soguma sebebi zaten.
Amaan yaşanması gereken kadarı yaşanmış bitmiş bence.O çocuktan sana hiçbirşey olmaz.Boşboğaz biri sadece.Şimdiden yaşa takılan bebe ileride neler demez salla gitsin,senin gönlünü fethettikten sonra yeni avlara yelken açacak..tamamen durum bu
7 yas bişey değil ama erkeklerin geç olgunlaşmasını göz önüne alırsak yorar bu çocuk seni
evet olgun gibi konuştu bana ama tavırlarından olgun olmadığını anlıyorum bilmiyorum kendimi kaptırmasam iyi olacak sanırım
Bencede belki bi iki yıla daha aklı başında olur ama ozamana kim öle kim kala erkeğinde çocuğu çekilmiyo hiç
Valla esim benden 4 yas kucuk ben onu 30larinda biliodum epey uzun kalipli sakalli fln olunca ama benden kucuk cikti cok sorun ettim ayrilip durdum ama nasipmis evlendik bilenlere soranlara da ne var genc seviom ben diyom ama ben ondan baya ufak duruomKafalar birse yas sorun degil yasindan belki bilmiom bin sorun cikti bosanma davasi bile acildi ama ne yalan soyleyeyim bi daha gelsem bu dunyaya her seye ragmen gene esimle evlenirdim
Onu zaman gosterir ama 7 yas fark dusunulmesi gerekende bisey zaten gul gec bosver senaçıkçası bana garip geliyor toy ve tecrübesiz erkek biraz zekaya bilgiye önem veririm ama saflığına bir acaba mı demiştim ki pek de saf değilmiş rolmüş sanırım
sizin gibi bi durum olsa belki düşünülebilir ben de küçük gösteriyorum ama işte dediğim gibi çocuk olgun değil pek.
O bile ütopyaÇünkü erkekler geç olgunlaşıyor
çok ergen bence bırak gitsin uğraşmaya değmezkızlar selam son zamanlarda benden küçük biri vardı 7 yaş küçük benden.
neyse kendi yaklaştı muhabbet açtı bahaneyle yanıma gelip muhabbetler böyle hayran bakışlar göz süzüşler falan moddaydı. ben biraz kariyerimde geri kaldım açıkçası kendimden küçüklerle aynı ortamdayım.. bu da sonra yaşımı öğrenince başta ne işin var burda git git git falan dedi böyle saçma bi muhabbet yaptı dedim hadi geyiktir falan. ama sonrasında da gelip muhabbet açmaya vs devam etti ve hani hoşlandığını algılayabiliyorum bakışından gülüşünden benle karşılaşmaya çalışıyor vs öğle aralarında beni bulup muhabbet ediyoruz yarım saat falan böyle bi ilginç. ben de biraz hoşlandım benim tipimde dış görünüşü ama karakteri hali tavrıyla tabi küçük biraz o yüzden hani ilişki olur diye değil de böyle biraz hadi flört düzeyinde kalsın muhabbetimiz dedim. bir yandan da etkileniyorum yani yok desem yalan olur baya yakışıklı biri sarışın renkli gözlü baby face falan.
ama bu çocuk yaş muhabbetini bitirmiyor yahuu sürekli yaşıma yaş da ekleyip muhabbetini ediyor biraz sıkıldım açıkçası. bir yandan da beni bulup muhabbet etmeyi falan da bitirmiyor süzüşler bakışlar falan da bitmiyor anlamadım gitti bu işi. hani öyle takılalım tarzı bi çocuk da değil amacı o olsun desem zaten bana göre de değil o durum. yani kendini mi ikna etmeye çalışıyor acaba bak yaş farkımız çok gibisinden inanın anlamadım.
yani ben bu çocuğu atsam atılmaz satsam satılmaz napacağım bilemedimbi yandan bana da moral oluyor böyle kendimden küçük yakışıklı birinin bile ilgisini almak gerçekten hoş oluyor ama dediğim gibi bu çocuktan köy veya kasaba olur mu? ne dersiniz? benzer bir şey yaşayan var mı? daha önce hiç kendimden küçüklere alıcı gözüyle bakmadım o yüzden ben de bilemiyorum ne yapacağımı. bi yandan da diyorum olmaz bu iş bilemedim.
yorumlarınızı merak ediyorum.
saçmaladıysam affola sevgiler.
güncelleme :
arkadaşlar selam son günlerde bu çocuk gelip gelip görünüşüme iltifat ediyor bugün ne güzel olmuşsun vs gibi sanırım kendince belli etmeye çalışıyor açıkçası ben de hoşlanmaya başladım biraz.
ama daha önce tek takılırken şimdi başka kızların yanında görmeye başladım acaba beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa bana yaptığını mı yapıyor başka kızlara da bilemedim. hoşuma gitmediği için bu durum umursamama moduna geçtim ama modum düştü açıkçası onun ilgisi sohbeti bana iyi geliyormuş meğerse ben kendimi çektikçe o da sanırım çekiniyor gelmeye yanıma falan böyle garip bi kısır döngüye girdi. hatta o bana iltifat edince ben de ona laf soktum sen de hep aynı şeyi mi giyiyosun falan diye acaba yanlış mı yaptım bilmiyorum
neyse sanırım bu çocuk olgunlaşamamış pek ve bu benim sinirimi bozuyor böyle garip haller falan hele başka kızlar girince işin içine bende ters tepiyor tabi bilmiyorum belki de arkadaşı sadece.
Merak için değil, insanlar ona göre yorum yapacak. 21 - 28 olmak var, 31 - 38 olmak var. İkiside 7 yaş fark fakat arasında çok fark var.yorum yapmadan sırf merakınızı gidermek için pembe dizi izlercesine yaşları sorarsanız söylemem tabi ki.
söylemeyeceğim gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazıyor zaten
Merak için değil, insanlar ona göre yorum yapacak. 21 - 28 olmak var, 31 - 38 olmak var. İkiside 7 yaş fark fakat arasında çok fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?