sürekli yaş muhabbeti yapan erkek

Küçük gösteriyorum deniyor ama disa
Gözbebeği büyüyorsa tamamdır. İnkar etse de boşverin aşıksın deyin bilsin kendi de bilmiyordur belki, uzamasın bu iş.

Küçük gösteriyorum deniyor ama disa

Gözbebeği büyüyorsa tamamdır. İnkar etse de boşverin aşıksın deyin bilsin kendi de bilmiyordur belki, uzamasın bu iş.

ahah nası bilmiyordur farkında değil midir?

muhtemelen yaş farkından çekiniyor bir de maddi olarak falan denk değiliz pek çaktırmamaya çalışsam da anladı sanırım o da gözünü korkutuyor olabilir.

ben de hep duyardım o göz bebeği muhabbetini ilk defa gözümle gördüm gerçekten kocaman oluyor göz bebekleri aslında güzel bi his bunu görebilmek :) gözleri de pek güzel zaten.

neyse ya ben de bi ara kaptırdım sanırım kendimi gereksiz oldu az toplamam lazım sanırım.

belki de her kıza göz bebekleri büyüyordur :)) ne bilelim.

ay arkadaşlar bugün de yaş muhabbeti yaptı gelip ya

uyuz oldm artk dedim nutcracker abla de bana bundan sonra yok canım kem küm saçmalamaya başladı

ergensin ehliyetin bile yoktur şimdi falan diye dalga geçtim ben de üstüne

yok ya ergen değilim 24 yaşındayım falan demeye başladı

yeter yav sıktı cidden. bundan sonra ben dalga geçiyorum artık sabrımı bitirdi

hahahahaha tadını çıkar iltifatların en güzeli

ay dayanamadım dedim göz bebeklerin kocaman diye

neden sence dedi bilmem dedim sonra da kaçtı gitti :)

anlamadım gerçekten. benleyken hep kocaman göz bebekleri acaba gözleri mi öyle dedim hiç öyle birileri gördünüz mü kızlar? acaba benden hoşlanmıyor da göz yapısı mı öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…