• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli yaş muhabbeti yapan erkek

Ortamınız akademik ortam anladığım kadarıyla. Bence yaş çok da önemli değil. Ama tavırlarında sizi rahatsız eden birşey varsa (ki var olduğunu hissetmişsiniz) çok da ciddiye almayın.

evet öyle.

aynen dediğiniz gibi rahatsız eden bir şey var. o yüzden ben de sallamama kararı aldım kendisini.

Beğenmiş sizi ama hepsi bu yaşım bu kadar alaya alınsa ben olsam tepki verir sustururdum karşımdakini.ilişki olsa bile takılmalık olur belli ciddi birşey beklemeyin.

valla ne tepki verilebilir ki? özgüvenimi daha yeni toparladığım için böyle bi tavır karşısında çatır çatır cevap veremiyorum.

yok zaten ilişki beklentim de yok takılmalık da şöyle dursun.

Ben de gecen cok tatli bir bebeyle tanıştım. Şok oldu yasimi duyunca. O kadar cok "sen 28 misin?" "Sen 28 misin?" "Nasil 28 olabilirsin sen yaaa?" dedi ki "hala genc ve guzelim, annenin arkadasiyla karsilasmis gibi davranmaya son verir misin?" demistim :)
Sonra da ben yaptim ara ara geyiğini. Mesela gittigimiz caddeyi cok beginip "burada oturmak istemez misin?" demişti "hayiiir,unutma ben yasliyim. Bunca gurultutu kafam kaldirmaz" falan diye :)
Dun de doğumgunuydu. "Yasasin biraz daha büyüdün! Sanirim 5 sene sonra esitlenecegiz,tabii ben genc ve guzel kalmaya devam edersem" ile baslayan bir mesaj attim.
Yasi kucuk olan , benim gozumde 'daha minik ablasi o' olan o, neden ben dert edeyim ki? Cok sorunsa kendisi problem etsin :)
Sen de bence bu konularda ozguven sahibi ol. O sana teyze muamelesi yapiyorsa sen de onun yasiyla ilgili espriler yap. Bir bara girecekken mesele "yasin tutuyor mu?sonra sıkıntı yasamayalim" falan de :p
Zamani geri alamazsin, yapacak birsey yok. Begenmeyen küçük ogluna almasin

aynen de yani öyle yaş konusunda ne büyüklere ne küçüklere laf sokmayı dalga geçmeyi sevmeyen biri olarak açıkçası artık sinir oldum. bilmiyorum da ne denir bu konuda cidden işte bebe falan diye bile dalga geçemiyorum o yüzden.

hani başta geyik olsun diye başladıysa da işin cılkı çıktı gerçekten düşündükçe hislerim negatifleşti. bana pozitif bir his vereceğine negatiflik vermeye başladığını düşüniyorum. zaten herkesin ondan kaçtığını yalnız biri olduğunu falan söylemişti gerçekten belki de sorunlu biri de o yüzden kaçıyor herkes. bilemedim.

Olursa şöyle olur genç çocuk yakışıklı takılırsınız🔥o açıdan iyi olur hoş olur aMa sevgililik zor olmaz.

Cok arada bir yasmis,
Gec olgunlasanlardan demek ki,
Inanin onun niyeti ciddi olsa bile sizi tatmin etmez, belki bir kac yil sonra.

valla kim öle kim kala o zamana. evet cidden olgunlaşmamış başta olgun gibi gelmişti ama kendimi ilkokuldaa gibi hissetmeye başladım bu yaş mevzusundan sataşmasıyla.

bi süre yakın oturmayacağım bakalım denk gelip de muhabbet etme sebebi olmasın bari.

Olursa şöyle olur genç çocuk yakışıklı takılırsınız🔥o açıdan iyi olur hoş olur aMa sevgililik zor olmaz.

yaaani ayıptır söylemesi takılmak istesem yakışıklı çok 😏 kimleri kimleri reddetmişim elin bebesiyle mi takılacağım 😅 arabası ehliyeti bile yoktur henüz ya ahah. adamın takılacak ortamı bile yok yurtta kalıyo 🤣🤣😝 zaten ben de takılmaca insanı değilim bana biteceğini bildiğim şeye başlamak ters geliyor.

yorum yapmadan sırf merakınızı gidermek için pembe dizi izlercesine yaşları sorarsanız söylemem tabi ki.

söylemeyeceğim gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazıyor zaten 😏
soranların bir kısmına özel mesajla söyledim bir kısmı cevap vermedi bile. size de atacaktım ama kızgın mesajınızdan beğenmeme butonundan sonra vazgeçtim.
Soruyu genele sormak yerine özelden seçip tek tek kisilere sorun o halde. Bana ozelden yazsaniz neee yazmasaniz neee...

güncelleme :

arkadaşlar selam son günlerde bu çocuk gelip gelip görünüşüme iltifat ediyor bugün ne güzel olmuşsun vs gibi sanırım kendince belli etmeye çalışıyor açıkçası ben de hoşlanmaya başladım biraz.

ama daha önce tek takılırken şimdi başka kızların yanında görmeye başladım acaba beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa bana yaptığını mı yapıyor başka kızlara da bilemedim. hoşuma gitmediği için bu durum umursamama moduna geçtim ama modum düştü açıkçası onun ilgisi sohbeti bana iyi geliyormuş meğerse ben kendimi çektikçe o da sanırım çekiniyor gelmeye yanıma falan böyle garip bi kısır döngüye girdi. hatta o bana iltifat edince ben de ona laf soktum sen de hep aynı şeyi mi giyiyosun falan diye acaba yanlış mı yaptım bilmiyorum

neyse sanırım bu çocuk olgunlaşamamış pek ve bu benim sinirimi bozuyor böyle garip haller falan hele başka kızlar girince işin içine bende ters tepiyor tabi bilmiyorum belki de arkadaşı sadece.

Bence yaş farkı falan hiç problem değil. Zaten yaşı küçük olan o, birisi farkı dert edecekse o etsin acaba benden daha büyük bir kadını ben mutlu edebilir miyim diye.
Ama yaştan bağımsız olarak, madem ki tavırları sizi mutsuz ve huzursuz etmeye başladı uzak durmanız daha doğru bence. Sonuçta daha mutlu olmak için sevgili veya arkadaş ediniyoruz, dert sahibi olmak için değil.

Ay ablamgilde 2 yaş fark var o bile farkediyo bence çok da şeeapmayın tabi yine de siz bilirsiniz ama karakter meselesi kimisi 20 yaşında dede gibi davranıyo kimisi 40 yaşında bebe gibi davranıyo

7 yaş fark bana göre fazla bir yaş uygun değil ama çocuğun sana hem yaklaşması hem sürekli yaş muhabbeti açması sana içten içe şu soruyu soruyor olabilir kendinden 7 yaş küçük biriyle olurmusun sana açık soramayıp bu davranışı yapıyor olabilir şimdi sana desem ona sor kendinden büyük birisi ile birlikte olma konusunda ne düşünüyorsun diye seni yanlış anlar hemen bu kız benden hoşlanıyor diye düşünür ama senden hoşlanıyorsa da bu çocuk 7 yaş çok fazla oda sende unutmalısınız

Bence yaş farkı falan hiç problem değil. Zaten yaşı küçük olan o, birisi farkı dert edecekse o etsin acaba benden daha büyük bir kadını ben mutlu edebilir miyim diye.
Ama yaştan bağımsız olarak, madem ki tavırları sizi mutsuz ve huzursuz etmeye başladı uzak durmanız daha doğru bence. Sonuçta daha mutlu olmak için sevgili veya arkadaş ediniyoruz, dert sahibi olmak için değil.

ben de böyle düşünüyorum ki beni aslında mutlu da ediyor gerçekten son bikaç haftadır hayırdır sende bi haller var diyenler olmaya başladı böyle süslenesim geliyor ne bileyim motivasyon geldi bi. ama o dediğiniz mutsuzluk da geliyor ara ara. yani çok dengesiziz o yüzden bilemiyorum nası olur nası oluruz olurduk?

Ay ablamgilde 2 yaş fark var o bile farkediyo bence çok da şeeapmayın tabi yine de siz bilirsiniz ama karakter meselesi kimisi 20 yaşında dede gibi davranıyo kimisi 40 yaşında bebe gibi davranıyo

valla ben de bilemiyorum daha önce hiç düşünmemiştim ama olgun dediklerimi de gördüm açıkçası fos çıktılar o yüzden bilemiyorum

7 yaş fark bana göre fazla bir yaş uygun değil ama çocuğun sana hem yaklaşması hem sürekli yaş muhabbeti açması sana içten içe şu soruyu soruyor olabilir kendinden 7 yaş küçük biriyle olurmusun sana açık soramayıp bu davranışı yapıyor olabilir şimdi sana desem ona sor kendinden büyük birisi ile birlikte olma konusunda ne düşünüyorsun diye seni yanlış anlar hemen bu kız benden hoşlanıyor diye düşünür ama senden hoşlanıyorsa da bu çocuk 7 yaş çok fazla oda sende unutmalısınız

valla artık hoşlandığından eminim ya

hani yazmış mıydım konuşurken göz bebekleri bile büyüyor kendi de iltifat etmeye falan başladı hele bugün çok garipti geldi karşıma çok güzel olmuşsun bugün falan dedi 2 gün önce de o tarz bişi demişti

bana da çok geliyor düşününce ama yanyanayken hiç öyle durmuyoruz ya. hele bugün yeni kızlarla tanıştım yaşımı duyunca şok oldular kendilerinden küçük sanmışlar o da gerideydi duydu gülümsedi falan hatta bilmiyorum artık ne düşündü.

ben de aslında kaçıyorum biraz bakmıyorum uzaklaşıyorum falan ama cidden hani zor oluyor ben de hoşlanmışım biraz 🙄 bazen diyorum boşver bırak nolursa olsun kasma sonra diyorum oluru yok

öf bilemedim 😑

iş ortamı değil okul ortamı gibi diyeyim. dolayısıyla öyle öğüt verme durumu yok daha çok sohbet muhabbet arkadaş stili. halinden tavrından anlaşılıyor en ufak şeylerimi aklında tutuyor falan arkadaş değil de özel bi tavrı var.

işte ben de sıkıldım madem bana özel modda yaklaşma arkadaşvari gel zaten ben o kefeye koymam gözümde seni o zaman ben de meraklısı değilim. ondan dedim atsan atılmaz satsan satılmaz. hala ergen modda sanırım çekemeyeceğim. yani biriyle ya bişey düşünürsün ya da düşünmezsin naptığı da belli değil kafası karışık sıktı beni bu durum ben noktayı koyacağım. ablacım falan diyeyim bakalım belki o da bırakır bu muhabbeti de ben de kendi işime bakarım.

Kpss hazirlik sinifi buyuk ihtimal.
Bosverin bence.
Surekli yas muhabbeti yapmasi bile basli basina soguma sebebi zaten.

Bence bir erkek kendinden yaşça büyük birinden hoşlansa asla yaş mevzusunu ağzına almaz.Çünkü:Bilir kadınların yaşa daha takıntılı olduğunu.Bence sizle takılmak için sizi yokladı,sonra sizden o enerjiyi alamayınca başka kızlara yöneldi.

Back