• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli yaş muhabbeti yapan erkek

7 yaş çok fazla değil bence..Hep erkekler mi büyük olmalı🤐

bilmiyorum dış görünüş olarak değil ama kafa olarak biraz sıkıntı var gibi

ben de önyargılıyım ama bu muhabbeti kime açsam kıvanç tatlıtuğla karısını megan markle ile prensi örnek verip duruyor :) hande ataizi de 25 yaşında sevgilisiyle evleniyormuş bu dönemde moda oldu sanırım:)

Bence sizden hoşlanmıyor. Sizin ondan hoşlandığınızı anladığı için bu şekilde yapıyor. Sonuçta beğenilmek herkesin hoşuna gider. Bu durum çocuğun hoşuna gitmiş sadece.

Bence sizden hoşlanmıyor. Sizin ondan hoşlandığınızı anladığı için bu şekilde yapıyor. Sonuçta beğenilmek herkesin hoşuna gider. Bu durum çocuğun hoşuna gitmiş sadece.

hayır bu doğru olamaz çünkü ben ondan hoşlanmıyordum en başta çünkü bana hoşlandığı için yaklaşıyor diye düşünmek istemedim uzun süre ona da yormadım.

ama bariz olunca yeni yeni biraz hoşlanmaya başladım ama geri dönebilir hoşlantım da o kadar aşırı durumda değil yani.

Yaş farkı hiç ama hiç sorun değil. 7 yaş hiç yaş bence. Aynı jenerasyon sayılır. Kaldı ki daha fazla da fark olabilir kime ne. Amaaa konudaki gibi biriyle asla olmaz. Sizden hoşlanıyorsa bile yol yordam bilmeyen kaba biri. Hiç çekemem yani öylesini, tipe bak yaa. Sinir oldum. Adam yerine koymayın bence lütfen. Aslında iyi de aranızda yaş farkı varmış da kendini belli etmiş ne kişiliksiz biri olduğunu. Böyle sığ tiplerle yaşıt da olsam vakit kaybetmek istemem. Ayy biri bana gelecek böyle konuşacak midem bulanır ayol isterse Brad Pitt olsun. Hassas noktamdır yaş konusu. Ve bir kadına yaş sormak falan espiri yapmak iğrenç, iğrenç, iğrenç. Kaba ve önyargılı biri. İlgilenmeyin.

Yaş farkı hiç ama hiç sorun değil. 7 yaş hiç yaş bence. Aynı jenerasyon sayılır. Kaldı ki daha fazla da fark olabilir kime ne. Amaaa konudaki gibi biriyle asla olmaz. Sizden hoşlanıyorsa bile yol yordam bilmeyen kaba biri. Hiç çekemem yani öylesini, tipe bak yaa. Sinir oldum. Adam yerine koymayın bence lütfen. Aslında iyi de aranızda yaş farkı varmış da kendini belli etmiş ne kişiliksiz biri olduğunu. Böyle sığ tiplerle yaşıt da olsam vakit kaybetmek istemem. Ayy biri bana gelecek böyle konuşacak midem bulanır ayol isterse Brad Pitt olsun. Hassas noktamdır yaş konusu. Ve bir kadına yaş sormak falan espiri yapmak iğrenç, iğrenç, iğrenç. Kaba ve önyargılı biri. İlgilenmeyin.

haklısınız olacaksa da bunla olmaz bence de. ben de kişiliğini beğenmedim pek. zaten böyle über yakışıklılarla başta çok heyecan bile verse bi süre sonra insan içi boş olduğunu anlayınca hisleri de bitiyor kaç kere yaşadım.

dediğiniz gibi kaba biri şakadan çıktı artık kabalaşmaya patavatsızlaşmaya başladı. büyü de gel diyesim gelmeye başladı olgun değil pek.

yaş değil de bu çocuğun karakter sorunu var gibi. işyerimde en küçük bendim. bu sene 18-19-20 yaşlarında insanlar çalışmaya başladı. abla abla diyip duruyorlar :D
sen bu adamla yaşıt olsan da illa ki bir yerine takılır espiri yapar kendi esprisine güler. bu tipler böyledir. gönül bu işte gelip geçici duruyor sizde duygu ama hiç sevimli değil.
bir süre sonra sıkar boğar ve sinir eder insanı. ben kendi boyumdan ötürü bu karakterde insanlarla muhattap olmak zorunda kaldığım için hislerini biliyorum
samimiyet sıfır komiklik sıfır

haklısınız olacaksa da bunla olmaz bence de. ben de kişiliğini beğenmedim pek. zaten böyle über yakışıklılarla başta çok heyecan bile verse bi süre sonra insan içi boş olduğunu anlayınca hisleri de bitiyor kaç kere yaşadım.

dediğiniz gibi kaba biri şakadan çıktı artık kabalaşmaya patavatsızlaşmaya başladı. büyü de gel diyesim gelmeye başladı olgun değil pek.
Böyleleri 70 yaşına da gelse 80 yaşındakine laf eder. Bazı huylar hiç değişmez. Bazı erkekler böyle oluyor. Kendi çok mükemmelmiş gibi onla bunla dalga geçiyor sürekli. Bunun yakışıklılıkla da ilgisi yok. Öyle yakışıklı sayılmayacak da çok kişi var bunu yapan. Genellemek umutsuzluğa düşmemek lazım. Hem kendi güzel hem kalbi güzel insanlar da var.

yaş değil de bu çocuğun karakter sorunu var gibi. işyerimde en küçük bendim. bu sene 18-19-20 yaşlarında insanlar çalışmaya başladı. abla abla diyip duruyorlar :KK70:
sen bu adamla yaşıt olsan da illa ki bir yerine takılır espiri yapar kendi esprisine güler. bu tipler böyledir. gönül bu işte gelip geçici duruyor sizde duygu ama hiç sevimli değil.
bir süre sonra sıkar boğar ve sinir eder insanı. ben kendi boyumdan ötürü bu karakterde insanlarla muhattap olmak zorunda kaldığım için hislerini biliyorum
samimiyet sıfır komiklik sıfır

aynen ben de öyle düşünüyorum. espri muhabbet edip karşındakini de keyifli hissettireceğine ego patlaması yaşıyor halbuki ben onu ezmek istesem çok done var elimde ama tarzım insanları berbat hissettirmek değildir.

aynen zaten bana biraz moral olsun diye muhabbet ediyordum ama verdiği pozitif etki negatife dönmeye başladı hiç gerek yok.

yorum yapmadan sırf merakınızı gidermek için pembe dizi izlercesine yaşları sorarsanız söylemem tabi ki.

söylemeyeceğim gerçekten yardımcı olmak isteyenler yazıyor zaten 😏

Böyleleri 70 yaşına da gelse 80 yaşındakine laf eder. Bazı huylar hiç değişmez. Bazı erkekler böyle oluyor. Kendi çok mükemmelmiş gibi onla bunla dalga geçiyor sürekli. Bunun yakışıklılıkla da ilgisi yok. Öyle yakışıklı sayılmayacak da çok kişi var bunu yapan. Genellemek umutsuzluğa düşmemek lazım. Hem kendi güzel hem kalbi güzel insanlar da var.

aynen ben de öyle düşünüyorum.

evet biraz narsist gibi. nedense çekiyorum bu tarz erkekleri enerjimden dolayı sanırım.

aynen ben de öyle düşünüyorum.

evet biraz narsist gibi. nedense çekiyorum bu tarz erkekleri enerjimden dolayı sanırım.
Ortamınız akademik ortam anladığım kadarıyla. Bence yaş çok da önemli değil. Ama tavırlarında sizi rahatsız eden birşey varsa (ki var olduğunu hissetmişsiniz) çok da ciddiye almayın.

Beğenmiş sizi ama hepsi bu yaşım bu kadar alaya alınsa ben olsam tepki verir sustururdum karşımdakini.ilişki olsa bile takılmalık olur belli ciddi birşey beklemeyin.

Yaşlarınızı öğrenebilirmiyiz?
Ben de bunu anlamiyorum. Sadece yas farkini yazip destanı dosuyorlar sonra soruluyor bu temel soru dışında her seye ekleme yapip asil soruyu cevaplamiyorlar. 27-20 farkli 30-37 farkli bambaşka durumlar... Konu sahibi de bunun küp gibi farkinda ki en temel bilgiyi vermek istememis. Bu sayfaya kadar bakabildim birkac kisi daha sormus cevap yok.

Ben de gecen cok tatli bir bebeyle tanıştım. Şok oldu yasimi duyunca. O kadar cok "sen 28 misin?" "Sen 28 misin?" "Nasil 28 olabilirsin sen yaaa?" dedi ki "hala genc ve guzelim, annenin arkadasiyla karsilasmis gibi davranmaya son verir misin?" demistim :)
Sonra da ben yaptim ara ara geyiğini. Mesela gittigimiz caddeyi cok beginip "burada oturmak istemez misin?" demişti "hayiiir,unutma ben yasliyim. Bunca gurultutu kafam kaldirmaz" falan diye :)
Dun de doğumgunuydu. "Yasasin biraz daha büyüdün! Sanirim 5 sene sonra esitlenecegiz,tabii ben genc ve guzel kalmaya devam edersem" ile baslayan bir mesaj attim.
Yasi kucuk olan , benim gozumde 'daha minik ablasi o' olan o, neden ben dert edeyim ki? Cok sorunsa kendisi problem etsin :)
Sen de bence bu konularda ozguven sahibi ol. O sana teyze muamelesi yapiyorsa sen de onun yasiyla ilgili espriler yap. Bir bara girecekken mesele "yasin tutuyor mu?sonra sıkıntı yasamayalim" falan de :p
Zamani geri alamazsin, yapacak birsey yok. Begenmeyen küçük ogluna almasin

Ben de bunu anlamiyorum. Sadece yas farkini yazip destanı dosuyorlar sonra soruluyor bu temel soru dışında her seye ekleme yapip asil soruyu cevaplamiyorlar. 27-20 farkli 30-37 farkli bambaşka durumlar... Konu sahibi de bunun küp gibi farkinda ki en temel bilgiyi vermek istememis. Bu sayfaya kadar bakabildim birkac kisi daha sormus cevap yok.

soranların bir kısmına özel mesajla söyledim bir kısmı cevap vermedi bile. size de atacaktım ama kızgın mesajınızdan beğenmeme butonundan sonra vazgeçtim.

Back