Kadının önünde güzel bir örnek olmuşsunuz, ne kadar güzel.
İnsan gördüğü güzel şeyleri denemek ister, bu çok hoş bir sey değil mi??? Keşke çevremizde güzel şeyler yapan insanlar olsa da bizim de ufkumuz açılsa,yeni şeyler kesfetsek.
Ben bisiklet aldığımda çevremde hiç bisikletli yoktu, ama ise gide gele insanların da ilgisini çekti, birkaç kız arkadaşım da gitti bisiklet aldi,ise onlar da bisikletle gelme denemeleri yaptı.
Ya da bir arkadasim takma kirpik taktırdı, baktık çok güzel oldu, tüm iş yerinin kızlari gittik takma kirpik taktırdık :)
Yine bir arkadaşım bikini izlerinden solaryumla kurtuldu, çok da yakıştı ten rengi. Gittiği tesisin adını söylemişti. O hafta gittim solaryuma girdim (hala da aynı yere gidiyorum).
Instagrama ekledigim tiyatro oyunları var, yorumlarimi yazıyorum gittikçe , ben beğendiysem bilet alıp peşimsira giden arkadaşlarım var,
Bugünlerde sık sık karsima çıkıyor, boğazda kürek çeken arkadaslarimin storisi. Yazdım Googlea,fiyat sordum. Ben de dans kursum bitince ona yazılacağım.
Kamp yapan bir arkadaşım kamp yatağı almış, ama görsen minicik oluyor kuculunce. Baktım harika bir sey,yolum decatlona düştüğünde gittim ben de aldım.
Üniversitede gönüllü bir kuruluştaydim,her hafta foto paylaşırdim o günkü etkinliklerden . Bir baktım sınıfın tüm kizlari benden sonra gönüllü oldu,hatta mezuniyetten sonra kendi şehrinde devam eden bile oldu.
Bir arkadaşım yanına boyalarını alır,nereye gitse (amatör olarak) resmini cizer,stori atar. Hayvan gibi güzel aktivite. Şimdi benim de boyalarım var,ben de gittikçe manzara resmi çiziyorum, ya da akşam pikniklerime yanıma alıyorum arkadaşlarla bir resim bulup çiziyoruz. Benden sonra iki ayrı arkadaşım daha gitti aynı marka boya defter aldı,şimdi onlar da evden çıkarken çantasına atıyorlar :)
Yani bunda kıskanma nerede???
Güzel bir şey görünce insan 'aaa ne güzelmiş,neden ben de yapmıyorum ki' der.
Belli ki siz de güzel şeyler yapıp kıza fikir vermişsiniz .ne güzel işte. Neden kötü duygularla hasetlenip adına kıskançlık dediniz ki?
karpatka tatlısını mı yapıyorsunuz görümce bunu yapsın söyleyin
Yaaaa karpatka :))) ben de denemiştim leh bir arkadaşım icim