- 3 Şubat 2018
- 25.252
- 108.713
- Konu Sahibi Olderveolur000
Taklit ediyor demek yerine "beni örnek aliyor" denilse ne kadar daha güzel Kulaga geliyor degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer yorumlarınıza baktım da sürekli olumsuz eleştiri yapmışsınız . yaşadığınız olumsuzluklari burada insanlara kusuyorsunuz. Ben belki buradaki yorumlardan kendime ders çıkartırım düzeltmeye çalışırım ama daha fazla eleştiriyi kabul edemem gidin başka postlarda olumsuz eleştiri yapmaya devam edinKendisi tuhaf bulmuyorsa ve kimseye zararı yoksa istediğini yapabilir bir insan bence
siz görümceniz tuhaf karşılanıyor diye mi üzüldünüzzzzz yooo yoo
benim yaptıklarımı yapıp bir de çok büyük bir şey yapmış gibi gösteriyor kendini ön plana çıkarıyor diye mii siniriniz bozulduuu
ee siz de yapın bunu madem çok rahatsızsanız
He kimse kimseye de örnek olmak zorunda değil hem onlar geleneksel şeyler yapar
Yeryüzünde ehliyet alıp ,kilo vermeye calısan hatta pasta yapan bütün kadınlar siizi kıskanıyor farkında mısınız akskkxkkffkMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Benim görümcem yok evlenirken ilk kriterim buydu şaka tabi öyle denk geldiAcaba onlar bizimle ilgili beler söylüyorlar
Örnek alınacak mevzular da değil ki? Herkesin vakti gelince, canı isteyince yaptığı şeyler . Konu sahibi kendini fazla önemsiyorTaklit ediyor demek yerine "beni örnek aliyor" denilse ne kadar daha güzel Kulaga geliyor degil mi?
Teşekkürler yorumunuz içinbir noktaya kadar herkes herkesi her konuda taklit ediyor ama üstüne birşeyler katıp kendinden geliştirerek veya azaltarak
Ama bir tür var ki ömür boyu herkesden birşeyleri taklit edip üstüne olduğu gibi yapıştırıp muazzam biriymiş gibi takılıyor yani kendilerine dair hiç birşey göremezsin hah işte onlardan uzak dur
İnsanların düşüncelerini değiştiremeyiz isteyen istediğini düşünsün olgun insan mutlu olur ,ışık tuttum ,örnek oldum, yol gosterdim der .Kesinlikle size katılıyorum ama böyle konular okudukca da acaba o da benim hakkimda boyle düşünmüş müdür diye korkuyorum
Kendinizi boş yere görumceye karşı dolduruyorsunuz. Hayatta hepimiz birilerinin yaptığı hoşumuza giden şeyleri yapıyoruz. Görümceniz size karşı saygısızlık yapmadıktan sonra sizin yaptığınız pastayı yapmasının, ehliyeti almasının, zayiflamasinin ne zararı var ki size, sizi nasıl aşağı çekiyor bu durum? Bu kiskanclik değildir imrenmedir, örnek almaktır. Ben de mesela beğendiğim bir kıyafeti gidip alıyorum, ya da yaptığı bir tatlıyı beğenip yapıyorum. Düşmanınız değil ki ya. Eşinizin kardeşi. Olumsuz yorum yapayım diye sırada beklemiyorum, hani bir yorumda üyeye olumsuz yorum yapmasından dem vurmussunuz. Amacım gerçekten kırmadan düşüncemi yazıp az da olsa sizin bakış açınızı degistirmek. Umarım görümcenize karşı olan bakış açınızı değiştirirsiniz.Ben anlatamadım herhalde yapsın zaten kadın istediğini yapsın en iyisini yapsın herşeyin ama kendisi de birşeyler yapsin bende onu örnek alayım. Ama yaptıktan sonra herkesin içinde baaak ben araba kullanıyorum ohooo hemde nasıl vs tuhaf geliyo
Dikkat ederseniz herkes neredeyse aynı şeyi yazmışDiğer yorumlarınıza baktım da sürekli olumsuz eleştiri yapmışsınız . yaşadığınız olumsuzluklari burada insanlara kusuyorsunuz. Ben belki buradaki yorumlardan kendime ders çıkartırım düzeltmeye çalışırım ama daha fazla eleştiriyi kabul edemem gidin başka postlarda olumsuz eleştiri yapmaya devam edin
Bu kk da bu tarz konuları okuya okuya normal şeyleri yaparken ben de artık düşünmeye başladım. Umarım çevremiz boyle düşünmüyordur bizim hakkimizdaYa bazen ben de eskileri düşününce görümcemin yaptığı bir cok seyi benim de ondan görüp yaptığımı farkediyorum mesela minimalizm ile ilgilenmeye başladı bana anlattı benim de cok aklima yattı ve ondan daha çok sadeleştim, yeni bir hobi edinip bana gösterdi o bıraktı ama ben 3 senedir devam ediyorum insta da 50binlik sayfa oluşturdum, robot süpürge almış, evine gidince bana da almak mantıklı geldi ben de aldim vs. Ama valla hiç kötü niyet kiskanma falan yok içimde, benden daha ilerde bazi konularda ben de onun sayesinde gelisiyorum
Benim ailemde herkes kendi halindedir bu kadarını görmemiştim yaşayıp yorum yapabilecek varmı diye yazdım beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar gibi geliyor sürekli çünkü bu kadar olmaz sadece bu yazdıklarımda değil
Çevreniz böyle düşünüyorsa psikiyatriste gidebilirler normal düşünce sistemi değil hani aşırı mantıksızBu kk da bu tarz konuları okuya okuya normal şeyleri yaparken ben de artık düşünmeye başladım. Umarım çevremiz boyle düşünmüyordur bizim hakkimizda
Ben bunu kıskanmak değil de özenmek olarak değerlendiriyorum. Ben kilo verdim tesadüfen aynı dönemde yengem (kardeşimin eşi) de kilo verdi, ben yıllarca mutfağımı yaptırmayı sayıkladım benden önce yengem yaptırdı, az arkasından bana kısmet oldu ben yaptırdım, gittim onun ankastresinin aynısını aldım. Ben banyomu yaptıracağım dedim, o bizimkinin de yenilenmesi lazım dedi, ben yaptırıyorum ama onlar parayı ayarlayamadı onlarınki kaldı, ne yapalım şimdi boğalım mı birbirimizi. Hatta biz dalga geçiyoruz "gelin görümce yarışıyor" diye. Bu kadar takılmayın böyle şeylereMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Bence de değil ama sadece bu konuyu baz alarak değil de genel anlamda söyledim. Bazı konularda sanki buluttan nem kapar gibi her şeyin altında bir sorun arandigini görüyorum özellikle böyle eltili, gorumceli konularda. O yüzden artık kendimce mantıklı olan şeyi bile yaparken bazen ekstradan düşünmeye başladığimi fark ettim.Çevreniz böyle düşünüyorsa psikiyatriste gidebilirler normal düşünce sistemi değil hani aşırı mantıksız