- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.771
- Konu Sahibi Olderveolur000
Görümcenize bu şarkıyı gönderin:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taklit etmek başkadır, örnek almak başkadır. İlk önce bunun farkına varın.
Görümce görmeyim seni ömrümce diyorlar yaTaklit eder niye taklit etti. Etmez görümce beni çekemedi. Bu görümcelere acıyorum ne yapsalar yaranamıyorlar
Acaba onlar bizimle ilgili beler söylüyorlarGörümce görmeyim seni ömrümce diyorlar ya
Siz kendinizden eminseniz özgüveniniz tamsa bunların sizi rahatsız etmemesi lazımBen anlatamadım herhalde yapsın zaten kadın istediğini yapsın en iyisini yapsın herşeyin ama kendisi de birşeyler yapsin bende onu örnek alayım. Ama yaptıktan sonra herkesin içinde baaak ben araba kullanıyorum ohooo hemde nasıl vs tuhaf geliyo
Kendisi tuhaf bulmuyorsa ve kimseye zararı yoksa istediğini yapabilir bir insan benceBen anlatamadım herhalde yapsın zaten kadın istediğini yapsın en iyisini yapsın herşeyin ama kendisi de birşeyler yapsin bende onu örnek alayım. Ama yaptıktan sonra herkesin içinde baaak ben araba kullanıyorum ohooo hemde nasıl vs tuhaf geliyo
Çok doğru bir tespit, yoksa neden rahatsız olsun ki? :)Bence yenge görümceyi kıskanıyor çünkü taklit ettiği şeyleri yengeden daha güzel yapıyor
Ya hayatta da bu böyle değil midir herkesin bir ilham kaynağı olur .Ya bazen ben de eskileri düşününce görümcemin yaptığı bir cok seyi benim de ondan görüp yaptığımı farkediyorum mesela minimalizm ile ilgilenmeye başladı bana anlattı benim de cok aklima yattı ve ondan daha çok sadeleştim, yeni bir hobi edinip bana gösterdi o bıraktı ama ben 3 senedir devam ediyorum insta da 50binlik sayfa oluşturdum, robot süpürge almış, evine gidince bana da almak mantıklı geldi ben de aldim vs. Ama valla hiç kötü niyet kiskanma falan yok içimde, benden daha ilerde bazi konularda ben de onun sayesinde gelisiyorum
Kesinlikle size katılıyorum ama böyle konular okudukca da acaba o da benim hakkimda boyle düşünmüş müdür diye korkuyorumYa hayatta da bu böyle değil midir herkesin bir ilham kaynağı olur .
Bazen bir arkadaş,bazen bir ünlü,abla ,yenge kv,elti, görümce ne fark eder . İnsanlar işine geleni örnek alır gelmeyeni almaz .
Çok pasaklı bilinen bir akrabamız var .Köy ekmeğini mesela küp küp itina ile doğrar takdir ederim.Ayni kadın dolaba ağzını kapatmadan hiçbir yiyecek vs koymaz kokusu geçmesin diye.Simdi bu kadına pasaklı demek kolay ama onun iyi yaptığı şeyleri bulup ,secmek ,örnek almak, takdir etmek ,onaylamak neresi kötü?
Yapmak da marifet .Erkek olup arabası olduğu halde ehliyet alamayan sınav geçemeyen bile çok tanıdığım var.
Bir kadın başarmış ise takdir etmek lazım.